Piatra Neamt ,Perla Moldovei (26)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Sunt din Piatra Neamt dar de 12 ani locuiesc in Bucuresti.
Ne pregatim pt o vizita la parinti (impreuna cu cel mic) si as fi vrut sa va rog sa imi recomandat un 'traseu' pt o drumetie de o zi (undeva unde sa respiram are curat, si sa ne relaxam putin). Ma gandeam la Lacul rosu, sau poate la Izvorul Muntelui, dar nu mai sunt la curent cu starea acestor zone.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Lora bine ai revenit!!

Adriana mica la Lacul Rosu si la Izvorul Muntelui nu am fost de curand dar sigur este frumos!Mai puteti merge si sus la baraj,la debarcader,sa va plimbati cu vaporasul pe lac,sau la Motel Cristina,sau un pic mai incolo la Potoci!!Peste tot e frumos

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Adriana mica dupa cum spunea si Dana, peste tot e frumos. Numai ca daca vreti sa mergeti la Izvorul muntelui pana la cabana, acolo de unde incep traseele de urcat pe Ceahlau, sa stiti a drumul este f. f. prost. Daca aveti o masina de care va e mila sa o bagati prin gropi, mai bine alegeti alt traseu. Daca sunteti genul, ar fi o idee si un traseu care include vizitarea manastirilor din zona : Varatec, Agapia, Manastirea Neamtului. La Cetatea Neamtului parca am auzit un zvon ca se fac reamenajari si renovari si e inchis. Dar mai e rezervatia de zimbri de la Vanatori.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Poftiti aici, la capitolul urmator!!

Dana,mami de Paul si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Mey, fetele eu sunt un pic dezamagita si nervoasa. Ai mei au vrut sa se ocupe de una si pana la urma le fac pe toate. Adica au vrut numai sa-si schimbe tabla pe casa si pana la urma fac tot exteriorul. Ideea este ca am vb cu maicamea sa vin aici sa o obisnuiesc pe Casandra sa dorma la ei, dar fara noi. Pana acum n-am realizat treaba asta. Maicamea a stat o noapte cu Casandra dupa care, pauza. Este nasol ca ziua este o gramada de treaba, ca asa este la casa. In loc sa stau si eu, n-am putut ca ma simteam prost sa nu ajut si uite asa ma trezeam ca-i seara si nu prea am avut timpr de stat. Eu stiu cum este la casa, dar cu atatea echipe la munca care vin 2 zile si 3 au pauza este tare nasol. Azi ne vom intoarce acasa si voi continua sa ma descurc cum pot. Acum iar ciocane careva si nu stiu unde sa o culc de amiaza pe fata. Nu prea s-a acomodata cu somnul de noapte pt este si destul de cald. Acum sunt cam desumflata....Maicamea vrea sa mai si mentina curatenia in casa, dar cu un copil de 2 ani nu prea ai sanse mari - si ma enerveaza, ca eu acum nu pot sta dupa ea la fiecare secunda. Deci, asta e! Mergem inainte cum putem.

Ana si Casandra

Mergi la inceput