Piticlonti de iulie-august 2004 (224)
Raspunsuri - Pagina 5
papadie spune:
La multi ani, LIA
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii de la cei dragi!
[icon cu striperi facandu-si meseria]
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
szivarvany spune:
LIA
Sa ai parte de muuulta sanatate, bucurii, impliniri si tot binele din lume, alaturi de comorile tale si de cei dragi !
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
carmenp spune:
lio, la multi ani!
sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de mogildetile tale mici si de sotul tau!
hai spune ce ai in plan pe azi, da` vreau altceva s-aud decit aud de obicei, eee?
mitzura spune:
La multi ani, Lia! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de ai tai! Cred ca cel mai frumos cadou pentru tine ar fi sa ai o zi numai pentru tine, stiind ca pustii sunt in siguranta...
leeloo2004 spune:
Lia - LA MULTI ANI!!!! - iti doresc numai fericire si impliniri alaturi de toti cei dragi!!
Dragelor eu sunt pe baricade la birou si in plus pe linga problemele de aici ma lupt si cu cele legate de casa - decizii legate de ferestre, trebuie sa ne apucam sa sapam putul si trebuie dat raspuns azi, in doua saptamini ar trebui terminat total acoperisul (adica cu tigla cu tot), miine trebuie sa vorbim cu constructorul de costul lucrarilor pe mai departe (respectiv finisaje) samd....uite ca se precipita lucrurile...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
g_ioana spune:
LA MULTI ANI LIA,SA FI SANATOASA,VOIOASA,IUBITA SI OPTMISTA!!!!PUPICI SI SANATATE MAXIMA LA TOTI PATRU!!io ma inscriu pe lista la o tzuica,ca-i antimicrobiana
Daria multe
Carmencita, Olila is gata bagajele???io azi fac listutzele,maine mergem la cumparaturi si duminica trecem la actiune....io cred ca-i iau trotineta de ziua ei,desi sunt sigura ca o zi o sa fie incantata dupa care o sa ma trag io cu ea....oricum o sa primeasca multe cadouri ca-i facem ziua la Buzau,ca acolo avem bunici,matuse si verisori
Mai stiti ceva de Dana si Ricu??Btw,a mea are un comportament ciudat sau..milos nici eu nu stiu ce este,in parc este o fetita cu piciorusele in ghips si o plimba bunica ei cu caruciorul,de fiecare data cand o vede incepe sa planga si vrea numai in brate sau acasa,am incercat sa-i explic,la teorie este ok,dar cand o vede
Carmen vad ca neseriozitate este la moda in ieshi,io am patit ieri la stomatologie aveam proramare si doctorul era la o sedintza, trebuia sa astept vreo 2 ore asa ca am renuntat,sper sa nu ma apuce in concediu
Cristalina,mamaaa da' ce vacantza bazata o sa aveti intre gagici,cred ca John este tare suparat ca nu vine cu voi si are treaba la mare
mai vin,ma duc sa mananc ceva
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
carmenp spune:
iuhuu, ist in contezdiu!!
bagajele-s pe jumate inkise, is la ultimele finisari prin casa si ma gindesc ca vor fi totusi 3 saptamini fara dc cred ca-i cea mai lunga perioada de pina acu;))
lioo, pi undi umbli?
szivarvany spune:
Carmep - have fun !!! Vacanta placuta, drum bun, fa poze, distraza-te
Kim - tu cum stai ???
Liaaa - sper ca te distrezi, da ???
WE fain tuturor de pe acum, vacante placute la norocoasele care pleaca deja !!!
IRIS pt maine, dak nu apuc sa intru. OKIVERZI, dak citesti, te asteptam ...
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
leeloo2004 spune:
Carmen - pai vacanta placuta iti urez, sa va distrati si te asteptam cu multe poze!!!!
Eu va urez la toate un weekend placut si ne auzim luni, insa nu inainte de ura toate cele bune cu ocazia zilei de nastere pentru Iris de ochi-verzi !!!!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.