Aparat de gatit cu aburi

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Pana la urma eu mi-am luat un vas de inox pt aragaz, pe post de steamer. Este foarte bun, am facut si orez cu bobul lung la el, au curs cateva boabe. Si a costat vreo 40lei, oala propriu-zisa, sita si capac. Pe un alt forum am citit ca foarte multe persoane se plictisesc de inventia asta, in timp. Apoi il depoziteaza in camara si uita de el; bine poate sunt care il iau special pt copii si asa il folosesti mai mult.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
My workshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Salut. Am si eu steamer refurbished, a fost primul aparat refurbished pe acer l-am luat, ce-i drept cu starngere de inima, dar iincepusem diversificarea bebeului si cum eram singura cu el acasa, ii cam ardeam mancarea pe foc-tragedie mare. Asa cu steamerul am scapat de grija, ff bun, am mancat si noi asa vreo luna. E drept acum nu-l mai folosim noi asa des, dar incepem iar o perioada de gatit mai sanatos. E f bun si pentru bebe si pentru mamici care-s singure acasa cu pitici- nu face abur, il programezi si-si termina singur treaba, nu arde nimic
, si fff gustoase mai ales legumele. sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reptila spune:

buna!am primit si eu un steamer moulinex ama 543. este bun ,sunt multumita de el,dar cum se prepara orezul? in care vas? am 3, toate au gaurele. din brosura am dedus ca in vasul C1,vas pe care eu nu il am. ce fac?de unde il pot face rost? imi place orezul si imi doresc sa pot prepara la steamer diverse retete cu orez.pot improviza cu un vas de iena? sau sa caut in real,kaufland un vas asemanator?astept raspunsuri,pareri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

De unde ati cumparat produse refurbished?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

delsim, cel mai in voga acum vreo 2 ani era electrobazar.ro. am aflat de el aici pe dc. nu mi-am cumparat nimic de la ei, dar cunosc persoane care au achizionat diverse si au fost f multumite. acum s-au redenumit in choicebrand.ro si cred ca au mai crescut, s-au mai diversificat.

reptila, daca mai intri pe topicul asta si daca mai prezinta interes treaba cu orezul, iata raspunsul: da. trebuie sa mai existe un vas. al meu e din plastic, de forma ovala, si se introduce intr-unul din vasele steamer-ului (eu am 3 suprapuse). in vasul special pentru orez se pun atat orez, cat si apa (1 masura orez si 2 de apa) si iese un orez minunat. procedura rapida, extrem de simpla si cu un rezultat delicios. cred ca merge orice vas de plastic dar nu am incercat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

http://4.bp.blogspot.com/_J4FM8jynDEc/SwiCsXFErBI/AAAAAAAABMA/a3ZrfEPxdNI/s1600/SimpleKaleSupper6.JPG
asa am eu si-l folosesc de mult timp si-mi plac mult legumele plus ca se fac foarte repede. La orez nu l-am folosit si nici la carne dar pentru vegetale si legume , porumbi...etc merge perfect. Nu-i decat sita aceea in forma de floricica care se strange dupa folosire si nu ocupa spatiu deloc. O poti pune in ce oala vrei si are picioruse si apa de pune sub nivelul sitei. Eu o consider functionala si nici nu ocupa spatiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reptila spune:

ymca,asa e, imi lipsea vasul pentru orez.am vazut in oras cum arata la un steamer expus in vitrina. azi mi-am cumparat de la kaufland un vas asemanator din plastic de forma dreptunghiulara (merge si la cuptorul cu microunde,m-am gandit dc merge la cuptorul cu microunde sigur merge si la steamer).vasul pe care l-am luat si pe care il voi folosi pe post de vas special pentru orez intra in unul din vasele suprapuse. maine imi voi face orez la steamer, sunt sigura ca va merge. multumesc,va mai dau vesti!

Mergi la inceput