Aparat de gatit cu aburi

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Guguluff

Revin cu vesti despre steamere. Au la Metro un Moulinex (Exotic era parca modelul) cu 150 lei ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

mi-am cumparat eu din asta, e super;are compartiment de pus condimente,zeama de lamaie,etc. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALMETE spune:

Reclama!
Hotaraste-te care dintre cele trei nickname-uri vrei sa folosesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Almete, cum ti-au iesit rosiile? si de care peste ai avut? eu la pesti nu ma pricep, scuze.....

mersi, pa, pa

Elena 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALMETE spune:

Buna,

Rosiile au iesit gustoase, cu putina sare peste.
Practic, se da foarte usor coaja la o parte si ramane miezul care este foarte gustos - nu are gust ca o rosie ordinara fiarta.

La peste, am facut dorada, pastrav si somon - pe care le-am cumparat din Metro.
A...si am pus si cativa creveti - tot de acolo luati - dar din aia cu coditza - si mi-au placut foarte mult.

La peste - dintre toate somonul e cel mai tare.
Si daca gatesti pt tine si sot, poti pune un pahar de vin in vasul de jos in apa - sa vezi ce aroma.

Hai ca am plecat in Metro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

am facut aseara la aparat copanele, crenvusti, cartofi, legume congelate si mere coapte, a fost un deliciu, se topeau toate asa, cand le mancai.

foarte bun aparatul, vorba sotului, cred ca ne mai luam unul (el este ovolactovegetarian si a trebuit sa le fac separat, eu cred ca se duce mirosul de la carne la legume, n-am incercat pentru ca trebuia sa mananc eu tot!!!

pupici

Elena 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chad spune:

Reclama!
Hotaraste-te care dintre cele trei nickname-uri vrei sa folosesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Fetele ce spuneti voi suna atit de frumos!
Dar eu nu am inteles, din tavitele acelea se scurge sos? unde?
Cineva a zis "nu au imprumutat miros" deci nu exista posib sa se scurga dintr-o tavita in alta, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Fetelor cum faceti voi orezul la steamer? Puneti apa in tavita cu orezul sau nu?
Eu nu am pus si mi s-a parut destul de crud desi l-am fiert vreo ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Mira_m, eu am facut orez la steamer si a iesit super bun. Am pus o canita mica de orez si vreo 4 canitze de apa fierbinte, condimente, ciuperci. L-am pus la steamer 30 min si a iesit incredibil. Am facut si file de salau ... o bunatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bdaniel7 spune:

Salut,
caut si eu un steamer si am cateva nelamuriri:
Din ce sunt facute capacele? din plastic/policarbonat? Scrie in cartea lor din ce sunt facute?

Din ce investigatii am facut, policarbonatul contine o substanta numita bisphenol-A, care afecteaza sistemul endocrin. In Canada au fost deja interzise plasticele astea. Bisphenol-ul trece in mancare/apa de la o anumita temperatura.

http://en.wikipedia.org/wiki/Bisphenol_A

Daca acele capace sunt facute din policarbonat, prefer sa nu folosesc.

Multumesc,
Dan

Mergi la inceput