As fi vrut sa nu am dreptate ... finalul
Raspunsuri - Pagina 18
cristina_ana spune:
Daria,
Imi esti tare, tare draga...ai fost mereu alaturi de mine in ultimii ani, mereu ai avut o vorba buna pentru mine....asa cum ai de altfel pentru toate fetele de pe acest forum care au nevoie de un cuvant de incurajare! Ai un suflet tare bun si as fi vrut ca povestea ta sa aiba un final fericit...pentru tine, pentru Giulia, pentru toate sperantele si visele tale!
O sa ma gandesc maine la tine, si iti doresc sa ai puterea sa treci peste cosmarul acesta. Stiu cat de mult ai sperat ca o sa se termine cu bine, stiu ca poate inca il mai iubesti...incearca sa fii tare, o sa treaca si ziua aceasta si o sa ai in fata un nou inceput, si poate o noua poveste de iubire la fel de puternica ca si cea care se incheie acum!
Te imbratisez din tot sufletul....si fii cat de puternica poti tu....nu ii da satisfactia sa te vada cu sufletul facut bucati!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 13+
POZE
szivarvany spune:
Multumesc pentru incurajari.
E asa aiurea totul, parca am uitat toate lucrurile urate care au fost, naiba stie, mi-au disparut din memorie si-mi vin in cap doar amintiri frumoase. 6 albume mari si late in care sunt inchisi ultimii ani.
Si totusi cata dezamagire am simtit si inca simt, niciodata nu credeam ca se poate asa ceva.
Mi-e si rusine ca pot sa plang, cand sunt atatea lucruri ingrozitoare cu adevarat pe lumea asta.
Incerc din rasputeri sa ma bucur de ceea ce am. Imi canalizez toate fortele ca Giulia sa nu aiba nicio urma de suferinta. Si asta m-ar face pe mine fericita, sa stiu ca ea e bine.
Va multumesc pentru cuvintele voastre, stiam ca aici nu sunt singura
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
Marina spune:
draga Daria nu e usor dar e cel mai bine. Sper sa ai fortza sa iesi maine cu zambetul pe buze din sala de divort gandindu-te ca inclusiv copilului tau ii va fi mai bine asa.
Sunt alaturi de tine din tot sufletul!
Deus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Multumesc pentru incurajari. E asa aiurea totul, parca am uitat toate lucrurile urate care au fost, naiba stie, mi-au disparut din memorie si-mi vin in cap doar amintiri frumoase. 6 albume mari si late in care sunt inchisi ultimii ani. Si totusi cata dezamagire am simtit si inca simt, niciodata nu credeam ca se poate asa ceva. Mi-e si rusine ca pot sa plang, cand sunt atatea lucruri ingrozitoare cu adevarat pe lumea asta. Incerc din rasputeri sa ma bucur de ceea ce am. Imi canalizez toate fortele ca Giulia sa nu aiba nicio urma de suferinta. Si asta m-ar face pe mine fericita, sa stiu ca ea e bine. Va multumesc pentru cuvintele voastre, stiam ca aici nu sunt singura Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) |
ceva pt tine sa vezi ca orice este posibil:)
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
poze familia mea
Quod me nutrit me destruit
inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
IonescuOana spune:
Orice sfarsit e un nou inceput...sau orice sut in fund e un pas inainte...cum vrei sa-i zici
Si nu uita: Maine este prima zi din restul vietii tale!
Iar orice va urma, va fi mai bine decat ce a fost pana acum.
Pentru ca intotdeauna, ce-i al tau e pus deoparte
laureta spune:
Curaj Daria, te imbratisez cu drag. Pupam printesa mica si dulce
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
Alexa Ioana spune:
draga domnisoara daria , voiam doar sa'ti spun ca esti curajoasa si esti puternica. si esti o mamica extraordinara pentru printesa ta ! si voi doua sunteti o familie frumoasa, calda, si plina de iubire ! si asta e tot ce conteaza ! sa va dea Dumnezeu multa sanatate si sa aveti o viata plina de bucurii !
mariamunteanu spune:
Mamagiuliei, ia-ti o bona cateva ore pe zi sau macar 2 zile pe saptamana. Ori ia-ti un ajutor (platit) la menaj.
Maria
Happiness_4_us spune:
Daria, ai incredere ca totul va fi bine!
Meriti asta! Ai un suflet mare iar Giulia este un copil norocos ca are asa o mamica! E greu acum dar stiu ca esti puternica!
Te imbratisez tare tare!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!