As fi vrut sa nu am dreptate ... finalul

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am ajuns, a trecut, am fo` tare ca piatra Judecatorul a ezitat, i se parea dubios ce bine ne-am inteles in toate hahaha si cam atat.
Am incheiat un capitol, am intors pagina si mergem inainte

Multumesc frumos, sa stiti ca ma gandeam ca e bine ca nu sunt singura (chiar daca acolo eram singura) dar am stitu ca va am pe voi si abia am asteptat sa ies si sa-mi scot mandra de la gradi, ne-am cinstit cu o pizza si un suc si o plimbare plin balti, ca ploua

Multumesc,

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mult curaj iti doresc de-acum inainte!

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

multa bafta
orice sfarsit este un nou inceput

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Mult noroc sa ai in viata, pentru ca poate fi atat de frumoasa, n-o spun eu o spun altii

Emma este iubire, lupta continua

Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Daria, am citit povestea ta cu sufletul la gura, mi-a recomandat-o cineva, stiindu-mi povestea mea. Crede-ma esti norocoasa ca a plecat singur, fara sa te lupti cu el, fara sa va luptati pentru copil...Si eu traiesc aceeasi trista poveste dar anul trecut m-a amenintat ca se lupta pt copii, macar pt unul si asta m-a bagat in sperieti. Plus ca a plans atat de mult si s-a rugat sa nu plec ca se schimba, ca am cedat. Am ajuns insa un an mai tz in acelasi punct mort, singura diferenta este ca de data asta eu am serviciu de 2 saptamani, nu mai stau acasa!....crede-ma va va fi mai bine asa...Doamne ajuta ca ati scapat de suparari!

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

De ceva vreme sunt suparata pe sot ca nu mai face nimic in casa. Chiar s-a gandit sa imi spuna ca el are doua joburi si deci nu mai trebuie sa miste un ac acasa. Eu lucrez de acasa dar de doua luni mai putin (nu am adus bani in casa in cele 2 luni). partca ma vedeam pe mine la inceputul povestii. Eram curioasa cum s-a rezolvat si am citit.
Sper sa fiti fericite si sa fie cea mai buna alegere. la mine nu intra in discutie divortul, e doar o cotitura, sper sa trecem repede peste.
Andra imi pare rau sa aflu ca nici la tine nu e prea roz situatia. Multa putere sa treci peste toate. E tare rau cand se ajunge aici, cand se apeleaza la santaj.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Daria, aveti grija de voi!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Daria, citisem povestea ta in 2007 dar nu am scris nimic pentru ca nu stiam ce sa-ti spun. Am sperat ca totul a revenit pe un fagas normal.
Imi pare rau pentru ca suferi, dar cum spuneau si fetele viata merge inainte iar tu ai un suflet minunat, esti mereu prezenta cu o vorba buna alaturi de cei care au nevoie, ai o fetita extraordinara...In concluzie meritati amandoua mai mult, mult mai mult. Va doresc din suflet fericire pe toate planurile!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

E musai sa raspund, Nma, asta incerc sa explic, NU se ajunge la divort din cauza unor vase nespalate !!! Asta e si ideea schimbarii de titlu
In momentul in care tatal Giuliei s-a mutat, a uitat de noi, de copil, de tot. Nu i-a trecut nicio clipa prin minte sa faca ceva-orice sa fim o familie. El niciodata nu a fost pregatit sa aiba o familie, sa-si doreasca o familie sau sa-si iubeasca familia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Am ajuns, a trecut, am fo` tare ca piatra Judecatorul a ezitat, i se parea dubios ce bine ne-am inteles in toate hahaha si cam atat.
Am incheiat un capitol, am intors pagina si mergem inainte

Multumesc frumos, sa stiti ca ma gandeam ca e bine ca nu sunt singura (chiar daca acolo eram singura) dar am stitu ca va am pe voi si abia am asteptat sa ies si sa-mi scot mandra de la gradi, ne-am cinstit cu o pizza si un suc si o plimbare plin balti, ca ploua

Multumesc,

mult noroc

Mergi la inceput