As fi vrut sa nu am dreptate ... finalul
Raspunsuri - Pagina 17
catalina2307 spune:
mamagiuliei te pup mult si iti doresc linistea si pacea sufleteasca de care ai nevoie.
danyalo spune:
DariaMulte imbratisari de la mine pt. voi ! Esti o femeie deosebita ...esti puternica!
ellej spune:
data viitoare casca okii mai bine si nu mai da peste un adolescent intaziat. Din pacate generatia noastra e plina de imaturi si razgaiati de niste mame ori singure si frustrate, ori roabe prin definitie (posed si eu un barbat care in sinea sa ar fi cel mai fericit sa fie micul tiran servit si corcolit ca la ma-sa acasa, dar din fericire s-a mai desteptat si intelege ca treburile se impart la 2).
Ai grija de voi doua!
Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)
lisaelisa spune:
Daria,
Imi pare tare rau pt calvarul prin care treceti tu si fetita ta.
Iti doresc sa gasesti un barbat care sa fie asa cum vrei tu.
Te rog, nu-i mai da satisfactia sadica fostului, rugandu-te de el pt copil... In felul asta se simte fff important.
La modul : Ha ha ha ! Stiam eu ca are nevoie de mine ! Cine a pus-o sa divorteze ! Asa-i trebuie !
Multa putere iti doresc !
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
Simona R. spune:
Daria....nu se schimba nimic dupa acest divort....oricum erati 'divortati" de mult!Realitatea ta este aceeasi....
Te pup....
martie spune:
Mamagiuliei, felicitari
O sa-ti spun ce mi-a zis si mie o fata tare draga mie de pe forum "Prefer sa sufar din dragoste decat din lipsa ei". Orice sfarsit e un nou inceput
Editez: mi-am copiat un mesaj de la alt topic, dar cred ca se potriveste:
"Nu in putine cazuri, femeia si barbatul nu stiu sa se desparta la vreme. Asteapta sa dispara tot ce i-a apropiat si legat, pana ajung sa le fie sila de ei. In loc sa transforme despartirea insasi in ceva deosebit, de care sa-si aduca aminte cu duiosie mai tarziu, tarasc un rest de dragoste ca un hoit care mirose urat".
Octavian Paler
Asa ca... mai bine
A_Iulia spune:
Of, draga mea, ce pot sa mai spun? Tu stii foarte bine ca in fata Giuliei vei tine mereu capul sus, pai chiar ai incercat si imposibilul!
Asa e, casatoria nu e pentru oricine, si e o loterie, nu ai de unde sa stii, in momentul cand tragi lozul, daca acesta este castigator sau nu...oricat le-ai alege pe alea rosii de alea albastre, tot nu-ti garanteaza ca e castigator pe viata!
PS: Mi-au iesit acum lacrimile gandindu-ma la tine, asa cum de fapt si in ziua pronuntarii divortului meu am plans. Am plans de disperare ca viata nu e mereu asa cum o visam noi, am plans de frica viitoarelor traume ale fii-mii ca ar proveni dintr-un cuplu destramat, am plans de ciuda ca nu am stiut sa aleg. Nu-ti fie teama sa plangi, daca iti vine s-o faci. O sa-ti fie bine, bine, bine peste un timp.
Deus spune:
Esti curajoasa si fiica ta are ce invata de la tine!
Mult noroc si priveste partea plina a paharului: de maine esti libera sa fi fericita!
poze familia mea
quod me nutrit me destruit