As fi vrut sa nu am dreptate ... finalul
Raspunsuri - Pagina 16
slimatei spune:
quote:
Originally posted by melina34
slimatei, dar tu ce ai face daca ai fi in locul mameigiuliei?chiar crezi ca ea mai poate rabda sa le faca pe toate in fiecare zi?chiar iti imaginezi ca el nu vede ca toate se rezolva fara el si atunci de ce sa se mai implice? si chiar asa, daca tot le duce ea pe toate, ce nevoie mai are de un asemenea sotz comod, de un permanent musafir?
M.
dev xero ellinika...
eu am spus asa:
imi pare nespus de rau ca gandessti asa..nu vreau sa te judec nici sa crezi ca nu te inteleg, dar cand te-ai casatorit cu el, cum de stiai cum sa-i iei si acum nu mai poti..? de ce crezi ca e asa schimbat ?esti sigura ca tu nu ai nici un rol..?sincer nu pot crede ca nu poti avea o discutie seriosa cu el ...atunci cred ca o fi altul intrat in pielea lui...?nu e posibil..fa ceva ..daca el nu e dispus sa se miste misca-l intr-un fel sau altul....e imposibil ca nu ai reusit sa -l cunosti in atatia ani...da tot ce poti din tine inainte sa faci pasul....e f. usor si simplu sa renunti fara lupta si sa sa spui ca nu vrea, nu vrea ,eu n-am ce-i face....nu e un repros sper sa il iei ca pe un sfat...care poate da Dumnezeu sa-ti fie de folos si sa fi-ti din nou o familie fericita..iti doresc din toata inima!
nu vreau sa jignesc pe nimeni si va rog sa ma scuzati....dacaam spus ceva gresit... eu una stiu pe cine am luat...intotdeauna ma las ajutata chiar daca el nu le face(tb. in casa) cum imi plac mie, dar ma simt altfel si mult mai fericita cand eu fac una si el face alta, daca el n-ar face, nu as face nici eu nimic decat daca m-ar ajuta...asta a fost una din primele conditii...nu am acceptat din start... sa nu fiu ajutata in casa...decat cand intradevar am vazut ca era mort de oboseala incat nici mancare nu-i mai trebuia.. mai fac si exceptii... altfel nici mancare nu-i fac... sa-si faca... cateodata e bine sa iei taurul de coarne... si in pus conteaza f. mult comunicarea .. in ziua in care inceteaza comunicare deja "pute" scuzati dar "prima zi fara comunicare este: prima zi spre ruina"
poate nu-mi dati dreptate ,sau poate ma insel eu... cand gandesc asa.. dar eu una nu pot...altfel...sau poate am avut eu noroc cum zice mama mea ca daca era altul de atunci mi-o luam la cate "fizte "am ...dar o relatie in doi, eu nu o vad altfel... seara se da raportul si cu cele mai neisemnate ganduri care-ti au trecut prin cap in ziua respectiva.... eu totusi sper sa nu se schimbe atmosfera nici macar dupa 50 de ani de casnicie... desi multi sunt asa de sceptici..nu am ce sa le fac.. eu cred in noi....si am vazut atatea cupluri fericite care ma fac sa sper...dar daca totusi nu va fi sa fie... asta e....
va doresc o casnicie fericita
vasi numai bine!
Stefania18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici
filofteia spune:
Daria, mamagiuliei, sotul lucrand in IT nu ai incercat sa-i "arunci" lui partea cu calculatorul? Banuiesc ca aveti unul in casa si pe care Giulia sa vrea sa-l foloseasca.
Aici am castigat au teren... adica tot ce se intampla la calculator stie tati. Si azi asa maine asa, incat a fost nevoit ca tot ce intreaba copilul despre calculator sa-i raspunda. Bineinteles ca au aparut si faze de genul in care i-a cumparat copilului de ziua lui volan si pedale (de alea pentru jocuri pe calculator) si le foloseste mai mult tati... dar macar ca sta copilul langa el si-l piseaza la cap si tot este ceva.
Si mie mi se pare ceva in neregula, o fi avand vreo depresie...o fi ceva in neregula la serviciu. Cand vine de la serviciu?
quote:
Yo nu l-as lasa acasa singur nici mort...o sa o duca ca in paradis ....mincare...tv...bere....prieteni... fotbal..liniste
Drept sa spun nici eu! Excursia asta face bine doar Giuliei si Dariei, familiei in nici un caz. Asta este parerea mea.
Gabi_K spune:
quote:
Originally posted by filofteia
Si mie mi se pare ceva in neregula, o fi avand vreo depresie...o fi ceva in neregula la serviciu. Cand vine de la serviciu?
aici nu sunt de acord... si Daria lucreaza toata ziua, iar cand ajunge acasa, oricat de depresiva ar fi, se apuca de schimbul 2. De ce doar noi, femeile suntem condamnate la muncile casei si barbatii pot fi stresati si cu asta au o scuza sa nu faca nimic, nici macar sa nu se uite la propriii lor copii?
quote:
Yo nu l-as lasa acasa singur nici mort...o sa o duca ca in paradis ....mincare...tv...bere....prieteni... fotbal..liniste
Drept sa spun nici eu! Excursia asta face bine doar Giuliei si Dariei, familiei in nici un caz. Asta este parerea mea.
Nici aici nu sunt de acord. Daca barbatului ii este lene sa-si insoteasca familia in concediu, femeia de ce trebuie sa stea inchisa in casa? Ea nu are drept sa se odihneasca???
Daria, am vazut in poze ca te-ai simtit foarte bine... si ce a zis D-l?
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
pitzinuca spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
vine acasa rupt de oboseli (lucreaza in domeniul IT asa k e taaare greu sa shezi pe scaun sa butonezi, sa mergi la clienti)
buna,
am urmarit subiectul tau. si m-au izbit asemenarile problemelor voastre cu ale noastre (sau mai degraba ale mele)
DAR... am inteles in timp ca ce face un programator sau IT-ist nu este doar sa sa butoneze si sa mearga la clienti.
sa faci programare implica butonare insa este actiunea de DUPA tocit creierii, gandit logic/matematic/filosofic/practic.
sotul meu e programator, lucreaza pe cont propriu, lucreaza acasa.
il vad mereu obosit, preocupat, sta perioade mari sa se gandeasca, apoi dintr-o data la 2 a.m. ii vine inspiratzia si aprinde lumina si calculatorul, ziua merge la clientzi care vor totul mura-n gura explicat de 100 de ori, a doua zi incepe cu 101 oara, dar ce sa faci astia-s clientzii, seara e tracasat, din ce in ce mai tracasat.
multa vreme l-am criticat si am desconsiderat ceea ce facea el insa mi-am schimbat viziunea asupra a ceea ce face, si incerc sa ii ofer cat mai mult sprijin - insa se pare ca e prea tarziu. s-a obisnuit atat de mult cu ideea ca ii pun betze in roate si ca ii desconsider munca, incat s-a indepartat de mine...
nu fa aceeasi greseala, incearca sa ii fii sprijin o perioada, fara sa ceri ceva in schimb. arata-i ca il intzelegi. eu nu am reusit asta. si simt o mare ruptura intre noi.
b
szivarvany spune:
Salutare tuturor !
In conced a fost suuuper, am fost la munte. Fi`mea s-a simtit extraordinar de bine, si tre` sa recunosc ca si eu ! Vom mai merge
Mr. sotu` este la fel. Nu ne-a intrebat unde am fost, de ziua mea a ajuns acasa pe la 10 cu o floare (la ghiveci cum imi place mie) si un parfum. Atat.
Vom vedea ce va fi.
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
A_Iulia spune:
Of. Ce sa ma mai bucur de prima parte a postarii, ca m-am intristat cu a doua. Aveti grija de voi.
Adina + Olivia 04.03.2004
Bluel spune:
Ce ma bucur, uite ce te poti simti bine in concediu si fara Dl. Sot la pachet, dace el prefera sa butoneze!
Vrem poze cu Giulia!
szivarvany spune:
Adina -
Bluel - Uite unde am fost noi.
Sotul pare ofticat ca am fost in stare sa ma car de`acasa mama denaturata ce sunt
P.S. Guestus - poi io`l las, sa se relaxeze si el, ce naiba, sa nu se planga pe la prieteni k`l streseaza nevasta Mai mult de`atat, ce poate cere
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
ina78 spune:
Ma bucur ca ati avut o vacanta frumoasa. Sint convinsa ca v-ati simtit bine.
Sper insa ca aceasta iesire din cotidian sa schimbe putin situatia voastra... intr-un fel sau altul.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
szivarvany spune:
As fi vrut sa scriu un alt final ...
Dar uita-ne aici, pe DC completand ...
As fi vrut sa ma insel macar o secunda micuta-micuta, as fi vrut ca tot ce am zis sa mi se para mie.
Ei bine, maine este sentinta divortului.
Ma simt ca draqu`.
Stiti de ce ?
Pentru ca in august 2007 s-a mutat de acasa (nu stiu unde, am evitat sa aflu sa nu-mi consum benzina si cauciucurile degeaba ), a uitat de noi amandoua si se simte extraordinar de bine in pieile de adolescent retardat (deh, are 35 de ani ). I-am reamintit ca totusi are un copil si nu e vina noastra ca el si-a pierdut anii tineretii ...
Deci aici am ajuns noi ... ce am facut ?
Ohohoho, ce n-am facut Am suspendat dosarul de divort si in anul suspendarii am facut tot posibilul, adica nu cred ca e ceva sa fi ratat, sa ne impacam.
Nu radeti si nu dati cu rosii, asa am simtit, m-a lovit acest lucru in moalele capului, adica sa aiba fi`mea tata, sa nu fie bagaj dus si returnat la ore fixe, stiti voi ...
N-am reusit, in caz ca mai avea careva vreun dubiu.
Din pacate, familia, responsabilitatile, nu sunt pentru toti oamenii dp Terra.
E trist, foarte trist sa ma uit in ochii Giuliei si sa zambesc ca si cum totul ar fi perfect, totul este asa cum trebuie sa fie. Imi este greu. Incerc din toate puterile mele sa nu resimta "anormalitatea' aceasta, care pentru noi e normalul.
E trist sa te rogi de tatal copilului tau, si zau ca avem un copil deosebit, sa vina la ea, sa vorbeasca cu ea ... a fost si asta un drum greu, din pacate sunt inca (,) convinsa ca toate ni se trag din copilarie si educatie ...
Insa cum pe DC am fost aratata cu degetul de catre o persoana, pe care nu o voi uita never ce rautati gratuite mi-a impartit si careia as vi vrut sa-i targ doua palmi, tot asa viata reala sigur ne rezerva bune si rele, pe care le vom trece, ca nu avem de ales
M-a marcat insa profund si discutia despre "handicapul" copiilor cu parinti divortati.
Sper sa fim bine.
Multi tuturor fetelor care ne-au fost alaturi in toata perioada nebuniei
Merg sa schimb titlul
Edit ca nu vi-am spus dc am scris: sa-mi tineti pumnii maine, cand devin don`soara , adica maine dimineata la 9,00 merg la tribunal, unde ma asteapta sotul, nashu` si cumnatu` - ultimii fiind martorii , si as vrea sa fiu tare, macar pana ies si urc in masina
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)