As fi vrut sa nu am dreptate ... finalul
Raspunsuri - Pagina 15
A_Iulia spune:
Dar el intelege cat e de grava problema pentru tine? Adica "miroase" divortul? Sau crede ca sunt doar fitze de-ale tale cumva? Asta numai tu stii, in functie de ce ati discutat pana acum.
Se vede traind singur?
Adina + Olivia 04.03.2004
szivarvany spune:
El crede si e convins ca eu gresesc, eu exagerez si asteapta sa-l pup in dos. Cand spun de divort, crede k o fac ca joc de scena Dar eu chiar nu gandesc asta.
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
A_Iulia spune:
Pai si n-ar fi cazul sa incepeti sa vorbiti pe aceeasi limba? Sa inteleaga si el ca e grav?
Gandeste-te ca daca vorbesti de divort dar in rest ii arunci ocheade pe la colturi nu are ce sa inteleaga altceva decat ca e toana de moment. O discutie serioasa, asta va lipseste clar.
szivarvany spune:
Adina
eu incerc de mai bine de un an sa discutam. Degeaba.
Nu-mi vine sa cred ca am ajuns aici.
Nu-mi vine sa cred ca a refuzat, ultima data duminica seara, sa vina cu noi in vacanta, departe de toate, sa fim noi, sa avem timp pt noi, pt Giulia.
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
A_Iulia spune:
Atunci cere ajutorul cuiva.
Maica-sa, frati, surori, habar n-am. Poate venind de la ei ii suna altfel.
Spune-le ca e grav.
slimatei spune:
imi pare nespus de rau ca gandessti asa..nu vreau sa te judec nici sa crezi ca nu te inteleg, dar cand te-ai casatorit cu el, cum de stiai cum sa-i iei si acum nu mai poti..? de ce crezi ca e asa schimbat esti sigura ca tu nu ai nici un rol..?sincer nu pot crede ca nu poti avea o discutie seriosa cu el ...atunci cred ca o fi altul intrat in pielea lui...?nu e posibil..fa ceva ..daca el nu e dispus sa se miste misca-l intr-un fel sau altul....e imposibil ca nu ai reusit sa -l cunosti in atatia ani...da tot ce poti din tine inainte sa faci pasul....e f. usor si simplu sa renunti fara lupta si sa sa spui ca nu vrea, nu vrea ,eu n-am ce-i face....nu e un repros sper sa il iei ca pe un sfat...care poate da Dumnezeu sa-ti fie de folos si sa fi-ti din nou o familie fericita..iti doresc din toata inima!
Stefania18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici
marinaa spune:
Draga Mama Giuliei,
Un asemenea sot pot sa spun ca am avut si eu, pentru ca acum dupa 8 ani de prietenie si 15 de casatorie, tot el imi cere divortul.Am fost colegi de facultate,primul barbat din viata mea si singurul.
de multe ori l-am intrebat de ce s-a casatorit,ca sa fie in randul lumii???eu nu zic ca au fost si clipe frumoase dar clipele de frustrare au fost prea multe ,pana nu am mai putut rezista.Am tinut cu dintii de casnicia mea,am iertat si am mers mai departe.
Un sot care venea acasa ,mai ale in ultimii doi ani si nu stia decat sa-si ia plasuta sa cumpere 2-3-4 beri,sa deschida laptopul si sa stea la TV ,ca doar sunt destule campionate de fotbal.Fetita noastra fiind acum destul de mare 12 ani,considera ca nu mai e mare nevoie sa o intrebe ceva,sa creasca independenta si daca are nevoie intreaba ea.Nu mai facea nici un fel de activitate impreuna cu noi,decat dupa multe rugaminti de-ti trecea cheful.Un barbat la care nici sex nu-i trebuia ,decat foarte rar,si cred ca mai mult asa ca sa mai varieze viata.
pe 1 ianuarie 2007 ,dupa un revelion organizat frumos la un restaurant in RM.Valcea unde locuieste sora mea,la care el la 12 noaptea abea daca m-a pupat dupa ce i-am zis eu,la carea fumat cat a putut de mult,dimineata la 9 era deja sculat si fuma.M-a trezit din somn tacanitul brichetei,obosita si nervoasa cum eram,i-am zis "nu mai rezist asa,nu mai vreau sa te vad cum te distrugi,imi iau copilul,ma mut,divortez"Pentru aceste vorbe a doua zi a last verigheta intr-o cutie si a inceput calvarul.In 15 februarie si-a inchiriat o garsoniera si dus afost.Acum in cere el divortul.Vreu sa-ti spun ca acum isi permite acest lucru,pentru ca din noiembrie 2006 a ajuns mare director la o firma si are bani.Cand a vazut si ce noroc are,ce "OM" este el, ce si-a zis "sa ma scap eu de fetele mele ca prea ma stresseaza si eu trebuie sa ajung mai sus ,sunt departe de servici si ma piseaza cu probleme de familie".
Cum vi se pare?Asa ca vezi cu amenintarea cu divortul,rau cu rau dar.......Abea asteapta LIBERTATEA mai ales cand au bani.
Toate cele bune
melina34 spune:
slimatei, dar tu ce ai face daca ai fi in locul mameigiuliei?chiar crezi ca ea mai poate rabda sa le faca pe toate in fiecare zi?chiar iti imaginezi ca el nu vede ca toate se rezolva fara el si atunci de ce sa se mai implice? si chiar asa, daca tot le duce ea pe toate, ce nevoie mai are de un asemenea sotz comod, de un permanent musafir?
M.
Bluel spune:
Nu sunt de acord cu "e mai rau fara rau". Marinaa, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta, te inteleg ca e greu, dar tu singura spui ca NU ai mai putut ...lui ii convenea si asa. Sigur ca ai dreptate ca odata ce au dat de bani si le mai acorzi si "libertatea totala" isi vad in continuare de viata ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, ba chiar isi traiesc din plin si vara indiana. (ca inteleg ca el e la varsta asta).
On-topic: Mamagiuliei, cred ca dupa concediu ar fi bine sa ai o discutie foarte serioasa cu Dl. (adica sa se vada pe fata ca ca nu "vorbesti in punga" )
Guestus spune:
Yo nu l-as lasa acasa singur nici mort...o sa o duca ca in paradis ....mincare...tv...bere....prieteni... fotbal..liniste