As fi vrut sa nu am dreptate ... finalul
Raspunsuri - Pagina 14
Gabi_K spune:
Adina, marginalizat??? Daca cineva nu misca un deget in casa, ala nu se cheama marginalizat ci lenes fara bun simt!!!
La noi (vorbesc de parintii mei) lucrau amandoi in invatamant. Era firesc ca tatal meu sa gateasca, sa mai aspire in casa cateodata, sa calce scutece sau asternut de pat. Bunicul din partea mamei gatea, facea cumparaturi, se ocupa de nepoti. Si nu le pica verigheta de pe deget nici tatalui, nici bunicului meu. Pentru ei era firesc sa-si ajute nevestele, si in treburile casei, si in cresterea copiilor.
Oricum serviciul nu-i o scuza. Majoritatea femeilor au si ele servici, iar cele in CIC au si ele serviciul lor intre orele 0-24. De ce e firesc ca ele sa faca totul in casa, si sotii lor nimic???
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
A_Iulia spune:
Gabi, pai eu sunt perfect de acord cu ce spui tu.
Dar el ar putea sa vada altfel.
Si poate ar trebui intai sa intelegem ce vede el, ca sa ne dam mai bine cu parerea.
Eu am spus,nici la mine exul nu facea nimic. Dar nici eu, plateam si ni se facea. Asa ca asta nu a fost la noi un subiect "hot". Poate si sotul Dariei vede la fel, adica minimalizeaza eforturile sotiei, tocmai pentru ca in viziunea lui "costa" putin sa le obtii. Nu zic ca e corect asta si cred ca totul are o limita.
Dar stau sa ma gandesc daca nu "sufera" si el - pe mine nu m-ar mira sa vina sa-i verse o teorie similara cu cea pe care am inghitit-o eu, cum ca ce nefericit e el in cuplu ca il ignora toata lumea.
Adina + Olivia 04.03.2004
szivarvany spune:
Feteleee
sotul meu, repet, considera ca "familia" e sa aiba unde veni acasa sa se relaxezeee, intelegeti ? El never ever nu ar veni cu noi undeva, prefera sa stea la tv in relaaax. Si insista asa: tot we mi l-am petrecut cu Giulia, am facut treaba in casa, am iesit la plimbari si cumparaturi, am dus-o la club.
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
wonderful spune:
Daca cele scrise pana acum au avut un impact atat de mare asupra lui Veal poate ar fi bine sa-l faci cumva pe sotul tau sa citeasca si el.Ce zici,ar fi posibil?
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Feteleee
sotul meu, repet, considera ca "familia" e sa aiba unde veni acasa sa se relaxezeee, intelegeti ? El never ever nu ar veni cu noi undeva, prefera sa stea la tv in relaaax. Si insista asa: tot we mi l-am petrecut cu Giulia, am facut treaba in casa, am iesit la plimbari si cumparaturi, am dus-o la club.
gata gata am inteles!
asa e el...mai de-al casei.
Adina + Olivia 04.03.2004
slimatei spune:
sincer nu inteleg, ce fel de relatie e asta... deci el cand vine acasa,din cate am inteles...se schimba(banuiesc), mananca, nu baga in seama nici fetita,(tin sa fac o paranteza ca e o dulcica eu unul nu as rezista cu asa un inger langa mine...citat de "sotul meu" )
si se baga la PC sau TV....si nu mai baga nimic in seama ..daca i se da ceva..bine de bine daca nu ...se baga-n pat si a doua zi o ia de la capat.... ce plictisitor tb sa fie....pt. el...inseamna ca ceva are... e ceva-neregula....ceva miroase... ii tb un sut in fund sa vada ca viata e frumoasa si pt. asta tb sa iesi sa ti-o petreci ca maine poimane se termina si n-ai inteles nimic din ea...corecteaza-ma daca am inteles gresit, si scuza-ma daca am spus ceva care nu tb...
eu intotdeauna sper pana in ultimul moment ca tb se vor rezolva si totul va fi bine ca la inceput... multa bafta si spes ca pana la urma sa va mai da-ti o sansa...
Stefania18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici
szivarvany spune:
Slimatei - pe burtica
Poi stii, faza cu sutul in dos e valabila si o va primi. Asta k sa aiba timp de meditat, de odihna si relax ! Atata timp cat familia pt el reprezinta stresul imens din lume.
Si da, asa e: vine acasa rupt de oboseli (lucreaza in domeniul IT asa k e taaare greu sa shezi pe scaun sa butonezi, sa mergi la clienti) mananca, dush si apoi se tranteste la tv, la nani. Cupilu` il streseaza, io il stresez. Ce ma termina psihic e cand o vad pe Giulia lesinata dupa el, entuziasmata sa-i arate o revista, o noua jucarie si el se uita la tv Apoi ii zice ca il doare capul, ca e obosit.
So, asteptam linistite luna septembrie
slimatei spune:
saraca Giulia....imi pare rau...luna septembrie?eu spuneam de sut.. in sensul ca poate s-o gasi vreo solutie sa-si dea seama ca e...si sa-i vina mintea la cap...sincer parintii mei au divorsati.. dar cred ca eu am fost cea care am suferit cel mai mult.. desi mama facea in asa fel incat sa nu-mi lipseasca nimic..figura paterna nu mi-a putut sa mi-o dea niciodata.. abia acum cand sotul meu se poarta mai afectos cu mine ..imi aduc aminte cat de mult mi-a lipsit tata chiar si asa rau cum era .. la noi a fost foarte grava situatia ca la un momendat i-am cerut eu mamei mele sa fugim de el(cu toate ca eram micuta), caci nu mai suportam sa ne maltrateze psihic si fizic pe amandoua.. cu toate astea mi-a lipsit enorm...caci daca nu ar fi pus bautura in gura era un om de zahar , de milioane ,dar n-a vrut sa o lase si atunci a ramas cu ea..si eu fara tatic...inca n-am depasit faza si cateodata mai plang inca ca nu am avut tata langa mine... fa cum crezi dar eu zic sa incerci sa gasesti o solutie sa-l aduci la realitate caci presupun ca nu a fost asa dintotdeauna, altfel nu cred ca te-ai fi casatorit cu el sau ai fi facut un copilas ....scumpa de ia...desi nu o cunosc, o ador ,hai ca m-am emotionat asa de tare ca nici nu mai vad tastele...
Stefania18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici
szivarvany spune:
Deci sotul meu nu vrea sa se implice, nu vrea despartire temporara. Ei vrea sa continuam asa. Eu nu pot. Nu pot sa cersesc afectiune pt copilul meu, atentie pt mine. Nu pot si nu vreau. Asa k asta e singura solutie. Fiecare isi vede de propriasi viata.
Nu cred ca pt Giulia e mai bine sa creasca intr-o casa unde singurele dialoguri sunt dicutii, unde tati e absent sau obosit.