As fi vrut sa nu am dreptate ... finalul

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rosey - esti o curajoasa !

Eu astept sa plecam in vacanta si nu mai astept nimic de la al meu sot. Sincer.
Si ce ma deranjeaza este atitudinea prietenelor care ma considera si ele exagerata, ca deh, nu bea, nu ne bate ...

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Daria, asta am auzit-o si eu, cand divortam de primul sot... care-i motivul, daca nu ma inseala, nu bea, nu ma bate??? Si nu intelege lumea, ca lipsa acestor trei factori nu inseamna reusita unei casnicii. Pup trupa de fete si va doresc calatorie placuta:)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Merci Gabi, probabil voi apela la tine cu o sumedenie de intrebari cand va fi momentul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Merci Gabi, probabil voi apela la tine cu o sumedenie de intrebari cand va fi momentul

o.k.dar sper sa fie intrebari legate de ceva reteta de mancare, sau bb2, sau alte chestii placute... si nu sfaturi de divort sau din astea...

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veal spune:

Buna,
Problema pe care o abordezi ,nu e un caz unic,recunosc ca si eu ca barbat,de multe ori,fac la fel ca sotul tau.Adevarul e ca noi barbatii suntem niste brute (nu mereu).Ma bucur sa citesc asa ceva pentru ca imi da de gindit si astfel ,chiar daca sotia mea nu mi-o spune,imi dau seama de grselile mele. Asa ca ,datorita tie , citind povestea ta o sa incerc sa-mi revizuiesc comportamentul.Multumesc.Ca sfat ,ce as putea sa spun?!? Viata e scurta si trebuie traita din plin,fiecare familie e o poveste,o istorie ,iar cuplul trebuie sa se ajute ,sa se iubeasca... ,si daca nu se ajuta unul pe altul atunci inseamna ca iubirea nu e desavarsita.Eu imi dau seama de multe greseli pe care le-am facut pina acum fata de sotia mea si regret pentru ca iertarea nu poate sterge tot,ramin amintirile...de aceea incerc sa fiu in fiecare zi altul (mai bun ,mai intelegator cu problemele ei,in definitiv cu ale noastre).Eu cred ca dragostea face sa fi bun ,intelegator si aduce armonia in casa si cuplu.Ceea ce trebuie sa inteleaga sotul tau e ca viata se scurge repede,si nu trebuie sa puna inainte de toate serviciul,si ca important in viata e FAMILIA.Problema e ca si eu mi-am dat seama de curind de acest fapt,si usor am incercat sa ma schimb,-rezultatele se vad:baiatul meu (17 ani) a inceput sa-mi spuna mai multe lucruri si-l vad ca doreste sa vorbeasca cu mine din ce in ce mai mult,iar sotia mea imi repeta la fiecare ceas ca ma iubeste.Nu e de-ajuns sa alergi pentru bani,pentru un trai mai bun ,daca pe alta parte alergarea si oboseala ta strica comunicarea cu cei din jur.Asta se mai intimpla si din cita importanta isi atribuie fiecare pentru el.Cred ca cel mai bine ar fi ca sotul tau sa citeasca cele scrise de mine si sa-si faca autocritica. Cu respect,Veal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veal spune:

Rectificare.(pt. Giulia).
Cer iertare unde fara sa-mi dau seama am formulat gresit o propozitie si anume unde am scris ca : ma bucur sa citesc...,Ma bucur in sensul ca citind problemele altora imi dau seama cit de mizerabil sint,dar cu perdon,nu ma bucur de4 raul tau.Scuza-mi exprimarea,te rog.Pe curind

Mergi la inceput

Ma bucur ca subiectul e de folos

La noi situatiunea e la fel, pe sotul meu il tine in continuarea atitudinea ce-l lovise, de "gran macho", cu conceptii precum in epoca de piatra.
Asta e, sanatosi sa fim, viata merge inainte

Gabi - poi te caut pt consiliere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ma gandesc ca pe voi v-ar putea ajuta o consiliere profesionala de cuplu.
Asta inainte sa se duca totul pe apa sambetii. (se pare ca urmeaza, in curand)
Eu zic ca merita sa incerci. Nu ai nimic de pierdut si iti va arata si calea de urmat - impreuna sau separat.

In orice caz, concediu placut! Sa va simtiti amandoua bine acolo si sa veniti relaxate si odihnite!

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Adina - am pus problema asta si am primit raspuns raspicat si negativ. K doar probleme am doar eu De rasu` plansu`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Oare nu se considera el marginalizat?
La mine stiu ca exul a suferit ca nu "mai" facea parte din poza.
Dupa un concediu de iarna cu tot cu copil (avea Vivi 8 luni) in Suedia, a insistat sa mergem DOAR NOI DOI undeva in Egipt, in primavara, unde-i cald, sa stam cu burta-n sus, departe de probleme.
Am refuzat, nu imi imaginam ca pot sa plec undeva fara Vivi - nici nu puteam la vremea respectiva,nu concepeam asa ceva.
In luna mai ne-am despartit.
M-a acuzat printre altele ca familia sunt doar eu cu Vivi.
Ii lipseau multe, cu unele chiar avea dreptate, dar asta-i viata, nu mi le-a cerut in modul meu de a intelege ce doreste de fapt.

Tie ti-a adus vorba de asa ceva? Sau sotul tau considera ca are o casnicie fericita?
Pentru ca nici exul meu nu facea mare lucru (in casa sau altceva - in afara de cumparaturi o data la 2 saptamani nu-mi amintesc sa fi avut vreun alt input o lunga perioada, nici macar masina mea in service, ca tot ziceai tu) - dar mie nici ca mi-a pasat, eram la faza de "ignore and move forward".

Poate reusiti sa vorbiti deschis amandoi. Daca te mai tine nervul.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput