As fi vrut sa nu am dreptate ... finalul

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Darria iti tin pumnii sa fie bine !
Fa asa cum crezi tu ca e mai bine pentru Giulia si pentru tine!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Superba Giulia , si eu sper sa imi dea D-zeu o fetita ca ea. Si nici mama ei nu e de lepadat, asa ca nu prea inteleg eu de ce domnu e cum e.... Asa cum mai zicea cineva aici, eu te-as sfatui sa iti mai pui si alte intrebari. Stiu ca barbatii functioneaza dupa principiul "Rabbit run!" cand dau de greu, dar eu una as mai atenta la ce face el si pe unde ii este gandul!

Du-te cu Giulia in concediu, nu iti refuza tie si ei vacanta asta de vara.

Sper sa nu te amarasca si mai mult ce am scris eu aici, nu asta a fost intentia mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Draga Daria!!!!
Am citit inceputul scrisorii tale,am mai citit printre pagini.
Nu m-am gindit sa scriu ceva,caci ma gindeam ca nu am experienta in
"acest" domeniu.Am 27 ani(deci mai mica decit tine,si nu ma grabesc la sfaturi) sunt casatorita de 7ani si sotul se implica activ in cresterea copiilor.Deci nu stiam cum sa te sfatui,sa-l convingi pe sot......
Dar cind am dat de o postare de a ta unde pomeneai de divort,m-am intristat.Am privit pozele voastre ,sunteti foarte rumosi(nu stiu exact daca acela era sotul tau) dar Julia e o scumpa
Am observat niste chestii,care cred eu ca au facut sa ajunga pina aici lucrurile.
Tu spui ca Julia este Totul pt tine,poate El s-a simtit Abandonat din cauza asta.Se intimpla deseori la barbati. Esti foarte solicitata cu serviciul 9ore.,plus un copil mic si casa de ingrijit,deci esti mai obosita si e normal ca ceri mai multe de la sot. Ai inceput sa-i faci "restrictii" in dormitor.
Acuma niste sfaturi care le-am citit eu.Si la altii au mers.
1.Restrictiile din dormitor--nu prea ajuta,din potriva il indeparteaza de tine.
2.Cind doresti sa faca un lucru in casa,nu-l cicali mereu.Incearca sa-i apreciezi mai des "micile lucrari"care le-a facut sau le face.La barbati le place sa fie luati in seama,laudati.Si atunci ii va face placere sa mai faca si alte lucruri.Cit de neinsemnat iti pare tie,lui i se pare ca a facut "mare lucru".
Si vezi,poate intr-adevar s-a simtit abandonat,ignorat de tine de cind a aparut copilul.
E foarte trist sa auzi cum se destrama,se rupe,o familie din cauza "Copilului" care ar trebui sa uneasca si mai strins o familie.
Dar cauza nu e COPILUL,nu,nu.Ci cauza sunt lucrurile care degradeaza ,oboseala si stresul.Si uneori dragostea oarba fata de copil(nu spun ca anume e cazul tau),unde sotul se simte parasit.(am citit niste marturii a barbatilor,care dupa ani de probleme au spus ca s-au simtit abandonati dupa nasterea primului si scumpului lor copil)
Nu stiu cum a fost relatia voastra pina la nasterea fetitei,sau cel putin pina ai iesit tu la sevici.Daca pina-a fost totul frumos si bine,adica era acceptabil pt tine sa nu faca prea multe prin casa,si tu te simteai iubita si apreciata,inplinita.Atunci tre sa iei o pauza de la sevici,sa te mai odihnesti.Si atunci nici el nu va cauta sa "lucreze" asa mult.
Se pare ca fiecare "evadeaza"in lucru,servici.
Ocupa-te doar de tine si de familie.Adica fetita si sot.Nu neaparat curatenie si mincare.Poate mai multa atentie,intelegere.O discutie vesela.Sa fii tu in primul rind mai relaxata.Si daca e posibil in cazul Lui,spunei ce simti,si spune-i ca inseamna foarte mult pt tine si pentru copil sa se implice "macar un pic" in viata voastra.Nu uita sa-i aduci aminte(sa apreciezi) momentele frumoase care le-a facut pt voi.
Asta daca e Posibil in cazul LUi.Tu il cunosti mai bine pe sotul tau.
Dar mi-a placut si "dusul rece" care poti sa i-l faci.Sa plecati la mare(sau in alta parte) doar tu cu fetita.Lasa-l sa va duca lipsa,sa-i fie dor de voi. Aici totul tine de tine,tu il conosti mai bine si stii ce i s-ar potri mai bine.
Scuze pt asa un mesaj lung.dar sper sa poti gasi ceva mai potrivit pt voi,din toate ce am scris. Ca ,deh,fiecare om cu caracterul si educatia sa.La unul merge una ,la altul cealalta.
si sa te auzim cu vesti bune.Julia merita o mamica fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blaganadia spune:

Daria, draga mea, stii ca si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine. Din nefericire al meu sot si bea, si a inceput sa ma loveasca, si oriunde m-as duce cu el m-as face de cacao.Eu am ajuns si sa ma duc cu masina la mecanic, si sa mai piscalesc eu la ea , daca vreau sa merg motorizat. Bineinteles ca acasa este ca si la hotel, cu meniul inclus-vreau sa spun ca de un timp isi aduce un prieten in fiecare seara, cu care sta si bea si ptr. el nu mai exista nici copil, nici nevasta. Nu pot sa vb. nimic cu el. Si imi este de copil ca ramane marcat, si la orice discutie mai aprinsa crede ca iar va fi scandal.
Si eu ca si tine, cred ca imi voi lua inima in dinti si voi divorta, o sa ne descurcam noi cumva. Imi este groaza de divort, nu ca voi ramane singura cu copilul, ci de felul in care vor decurge lucrurile la divort, la cate minciuni va inventa si cum va face pe victima incat sa il creda toata lumea. Norocul meu este ca-i am pe ai mei alaturi, caci altfel nu stiu cum ar fi, caci ei ma ajuta mult, dar el nu vede asta, de altefel el nu ii suporta pe ai mei de nici o culoare.
Da-i un ultimatum, fa-i liste cu atributiile fiecaruia pentru o saptamana. Daca nu vrea sa te asculte sa ii scrii un email, daca tot e la munca, poate il va citi.
La mare iti este cam tot una daca merge sau nu, el va face tot ca si anii trecuti, nu? Si tot tu o sa fii acolo cu Giuli, asa ca poti sa mergi in draga voie cu ea sigura. Vorba fetelro, iti iei bilet la cuseta.
Sper sa ne vedem curand sa mai vb. Poate azi, in parc la Artima, daca nu ploua. La 7 e bine?

Capul sus, tu esti fata FFFFFFFFFFFFFF DESCURCAREATA

http://lilypie.com/pic/070207/zNTy.jpg
http://b3.lilypie.com/CmyWp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Asa k nu sunt dispusa sa prestez deloc. Pana isi revizuieste atitudinea.

Daca sexul pentru tine e un mod de a-i oferi sotului tau pedepse/recompense e un lucru foarte trist. Si nu poate avea decat consecinte negative. Majoritatea barbatilor carora li se refuza relatiile intime de catre sotie, o vor insela. Mai devreme sau mai tarziu, in functie de toleranta proprie.
Eu nu spun aici ca nu ai dreptate sa te plangi de el. Ba ai. Dar modul in care gestionezi situatia este foarte neinspirat.

http://bd.lilypie.com/AVkRp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nu mi-am neglijat sotul dupa nasterea fetitei. Adik asa consider eu: dupa o cezariana si operatie, venita acasa si ramasa singura cu un nou nascut, m-am comportat destul de bine, psihic. Zic io ... dar nu pot sa le fac pe toate si sa mai si prestez un strptiz pt mister obositu` pt altceva, dar disponibil pt sex oricand. Ce panamea, sa fie si atunci obosit ! Dak e obosit ... dar pt asta nuuu, asta e inclus in meniu, nu ?!
Nu cred ca umbla cu altele, ca l-am verificat prin toate sursele posibile Pana la proba contrarie e nevinovat.

Ce nu inteleg este DC naiba nu ma asculta si nu intelege cand ii spun ceva. Din pacate, sau fericire, eu sunt f deschisa la dialog, im iexprim sentimentele, dorintele, multumirile, nemultumirile, dar cui ?!...

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

Am inteles, Daria, si iti dau dreptate. Dar de ce pentru tine sexul e o obligatie si nu o placere?
Sigur, oamenii sunt diferiti si au nevoi diferite. Dar eu, ca femeie, nu ca barbat, nu as sta intr-o relatie cu cineva care are alte conceptii decat mine legat de acest capitol. Nu stiu daca ma intelegi.

http://bd.lilypie.com/AVkRp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pt k dupa 12 ore de muncit am vrut sa-l cenzurez.
Si k sa intru in detalii, servici, copil, munci acasa, infrumusetat, prestat ma apuca ora 3 dimineata ... adik nu poci sa dorm 4 ore / noapte, oricat de fain a fost, asta dak e posibil 7 nopti din 7
Cre`k asta e singura kestie la care intotdeauna ne-am inteles si am fost compatibili si alea-alea: sexul.

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

rosey,poate la tine nu functioneaza ,,greva sexuala" sau nu esti dispusa sa te abtii;unii reusesc, chiar daca le este greu; eu cred ca mamagiuliei face asta tocmai pentru ca alte metode simijloace de a-l readuce la realitate nu functioneaza cu omul;si apoi, o inteleg perfect, dc sa o apuce 3 dimineata daca nu vrea sa presteze? sa fii sigura ca daca o sa vrea o sa stie ce are de facut,daca merita....

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Nu cred ca e vorba de recompensa sau pedeapsa ... daca tot greul cade pe ea, copil, servici, casa si el nu se implica deloc...il simte ca un strain... nu mai traiesc impreuna ci unul langa altul... normal ca nu mai are chef de sex, pentru ca nu mai exista apropiere (emotionala, afectiva) intre ei

Ingrid si Cristi 4 ani si 4 luni

Mergi la inceput