As fi vrut sa nu am dreptate ... finalul
Raspunsuri - Pagina 11
alincic spune:
Dupa toate celea sccrise de tine,imi fac concluzia ca el e pur si simplu Orb,si nu stie sa aprecieze o femeie ca tine.
Oare e de vina educatia din familia lor? daca da,cred ca e greu de "corectat" ceva. Poate doar o "scuturatura" buna,care sa-l readuca la realitate.
Rosey spune:
quote:
Originally posted by melina34
rosey,poate la tine nu functioneaza ,,greva sexuala" sau nu esti dispusa sa te abtii
Pai daca el ar fi jalnic in pat, normal ca as face greva, pana cand se perfectioneaza
Dar altfel, consider sexul o necesitate si o placere si un prilej de a spori intimitatea intre noi. De ce l-as priva pe el, sau pe mine de asta?
S barbatul nu e animal de casa sa il dresezi prin privare/recompensa. Una e sa nu ai chef, sau sa fii obosit, dar atunci cand refuzi sexul doar pt a obtine ceva prin asta, mi se pare trist si inutil. Imi mentin pozitia, chiar daca supar pe cineva!
http://bd.lilypie.com/AVkRp3.png
szivarvany spune:
Deci merg cu fi`mea in vacanta. Si sunt tare bucuroasa. Meritam asta dpa un an de munca
Insa al meu sot drag ... este tare suparat si ofticat . Hahaha !
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Rosey spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Deci merg cu fi`mea in vacanta. Si sunt tare bucuroasa. Meritam asta dpa un an de munca
Bravo Daria!
Sunt convinsa ca decizia ta il va pune pe ganduri si poate se va schimba in bine. Mai ales ca o pauza e binevenita acum.
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Darria, ma bucur sa aud ca plecati in concediu !!! Iti tinem pumnii sa fie bine!!!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
szivarvany spune:
Cami -
Abia astept. Intre timp nu ratez ocazia sa-mi manifest bucuria ca mergem in vacanta, noi, fetili
ina78 spune:
Ma bucur pentru voi.
Poate avea efecte pozitive si pentru casnicia voastra - sper.
Pina una alta... unde mergeti?
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
szivarvany spune:
Ina,
nu poci zice ca poate citeste cine nu trebe
Dar revin si va zic
Tralalalaaa, abia astept.
melina34 spune:
quote:
Originally posted by Roseyquote:
Originally posted by melina34
rosey,poate la tine nu functioneaza ,,greva sexuala" sau nu esti dispusa sa te abtii
Pai daca el ar fi jalnic in pat, normal ca as face greva, pana cand se perfectioneaza
Dar altfel, consider sexul o necesitate si o placere si un prilej de a spori intimitatea intre noi. De ce l-as priva pe el, sau pe mine de asta?
S barbatul nu e animal de casa sa il dresezi prin privare/recompensa. Una e sa nu ai chef, sau sa fii obosit, dar atunci cand refuzi sexul doar pt a obtine ceva prin asta, mi se pare trist si inutil. Imi mentin pozitia, chiar daca supar pe cineva!
pai doar pt ca e superhero in pat ar trebui sa i se treaca cu vederea celelalte neajunsuri??????????adica, vine ac ca la hotel, nu stie sa cumpere nici o paine si sotia, de dragul necesitatii si a placerii nebune ar trebui sa sara pe el de bucurie ca a venit imparatul acasa?in ce film?
mamagiuliei, va doresc vacanta minunata tie si fetitei tale, sa lasi garda jos si sa deschizi iatacul cind o veni ,,imparatul" cu coada intre picioare tinind 2 plase cu bunatati intr-o mina si covorul batut in cealalta!!!
M.