As fi vrut sa nu am dreptate ... finalul
Raspunsuri - Pagina 9
Porumbita spune:
ia la cuseta biletele..
sunt mamici care au mers cu puiu cu autocarul bucuresti nordul germaniei...
sigur te vei descurca pana la mare
danamiha spune:
Am intalnit in Tunisia, la hotel o mamica(din Germania) cu fetita de 3 ani si se descurca.
szivarvany spune:
eu ma descurc cu Giulia, nu ma descurc cu drumul ...
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Gabi_K spune:
Daria, am mers cu Lili de multe ori pana la Brasov, singura cu trenul. Am mai fost si cu amandoi. Stiu, e doar la jumatate de drum fata de Constanta, dar cu doi copii:)))
Recunosc, dupa un astfel de drum eram carpa, dar daca iei bilet la cuseta, gandeste-te ca tragi un pui de somn si deja ai si ajuns:) Eu sigur m-as duce in locul tau! Mi-as trai viata in continuare... daca el e dispus sa participe, e bine, daca nu, de ce sa fii tu sclava lui???
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
buli spune:
vai ce m-am enervat!
stii ceva? invinge-ti teama, ia fetita si bagajul si plecati fara sa-i spuneti nik.
uite-asa! poate o sa observe si el ca lipsiti si ca-i lipsiti
edit: ce frumoasa-i Giulia
filofteia spune:
Daria , dar el propune alta varianta de concediu?
Lui i-ai spus ca este bine sa mergeti la mare pentru Giulia?
szivarvany spune:
Filofteia - el n-are kef de mers nicaieri, doar sa stea casa in relax I-am propus sa mergem oriunde mai aproape, de ex. Praid. Nu intelege ca merg doar si numai pt Giulia
Buli - sar`na In cele din urma ceva vom face, asta e sigur, copilu` nu ramane fara mare
carolinah spune:
Daria, mie mi se pare ca sotul tau da semne de depresie!
Judecand la rece si dincolo de nervii pe care ii ai (justificati de altfel) crezi ca e posibil? Lipsa de entuziasm de a face orice altceva in afara de a "se odihni" cam asa arata. Si poate ca ii este teama si lui de ce simte si nu stie cum sa abordeze problema. Ce crezi?
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
szivarvany spune:
Carolina - sincer si cu rautate, nu, nu cred ! Ii place lui sa se planga si cum eu nu ma plang ca n-am loc, o face el Acum i-a intrat in gat k e un moft de-al meu mersul asta la mare, de-al meu personal, ca un copil de 3 ani care creste in oras la bloc nu are dreptul la vacanta. Eu asa vad si nu o pot lasa pe Giulik fara vacanta
Stiu, sunt o mama nebuna, obsedata, paranoica, exagerata, egosita, cam astea le-am auzit eu ieri ... dar dak pt mine prioritatea e copila mea?!...
dov spune:
M-am uitat la pozele voastre...voi doo sunteti superbe, fata este o minune....si, desi o pagina mai devreme am zis ca si sotul meu e la fel, acum, citind ce mai zice al tau...nu, categoric, al meu nu s-a detasat deloc in halul asta, sinecr, nu mi se pare normal, nici oboseala, nici nesimtirea, nici lenea, nimik nu motiveaza lipsa lui de implicare in asemenea hal...eu mi-as pune si alte intrebari in locul tau.