* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (12) *
Raspunsuri - Pagina 6
Laura Ioana spune:
Sweet Sa ai parte numai de fericire si de iubire
Felicitari pt eco Lala si Cornilia
Roxana bine ai venit printre zuze! Sa dea Domnul sa ai sarcina la fel de usoara ca si prima si un bebe la fel de sanatos!
Alinus imi pare foarte rau ca acum mai treci si prin indoielile astea! Cred totusi ca s-a intamplat ceva dupa ce ti-ai facut analizele si sarcina s-a oprit in evolutie assa ca nu ai de ce sa-ti faci mustrari de constiinta!
13+
Poze Laura
Puiul nostru drag
cornilia spune:
Se pare ca nimeni nu s-a 'impiedicat" de mesajul meu....
Fiindca promiteam ca revin cu rezulatele analizelor (si ca sa-mi tin promisiunea), analizele sunt bune.
Va doresc toate cele bune, va voi urmari din umbra.
Cornelia si Maya (06.07.2004)
micsunea spune:
Cornilia,
felicitari pentru ecografie si pentru analize!
Numai bine pana la capat!
Micsunea
9+
Miutza spune:
Cornelia si Lala, felicitari pt asa analize bune! sa aveti in continuare bebelushi sanatosi si sarcini usoare! Cornelia, Maya e numele fetitei tale? si pe a noastra tot asa o va chema daca va fi fata
Alinush, imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva. incearca sa treci mai departe fara sa-ti faci procese de constiinta pt ca nu cred ca e cazul, bebe patise ceva inainte de chiuretaj, altfel s-ar fi vazut sigur la eco!
Miutza 10+
lorena_andreianu spune:
LA MULTI ANI sarbatoritelor de zilele acestea: Roli (cu intarziere) si Sweetgys! Sarcini usoare si numai impliniri.
N-am mai intrat deloc zilele astea... n-am apucat nici sa citesc sfarsitul ultimului capitol.
Vesti nu am, suntem bine. Incerc sa ma odihnesc cat mai mult, dar nu prea ma lasa fiu-meu. Cu mancatul mi-am mai revenit... dar seara tot putin mananc, drept urmare mi se mai intampla noaptea sa ma trezesc ca mi-e foame... Dar ma aranjez cu un biscuit si un pahar cu lapte.
Mai am si eu 2 sapt pana la eco. Am emotii...
Va pup, numai bine!
Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
numeioana spune:
Feteloooooor!!!!! Mor de greataaaa!!! Ajutati-maaa!!!!!!
Ioana 4+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
anca76 spune:
ioana,
suntem in aceeasi barca.eu....nu-s cea mai buna de dat sfaturi, caci am vomitat deja de 5 ori azi.dar...incearca ori sa bei apa inainte de a te ridica din pat, ori sa rontai niste biscuiti sau paine prajita.mai ajuta putin, dar.....hai mai bine sa ne rugam sa treaca primul trimestru.va fi mai bine apoi.
9+
Teo2rina spune:
ioana, mie cand mi-e greata mananc fructe si imi trece.dar am si zile cand sa nu vad fructe si pana nu mananc friptura si prajituri si beau cola sau cafea nu-mi trece...
fetelor, voi luati vitamina E???????? ca mie mi-a scris pe reteta vit E forte si eu nu gasesc decat vitamina E in ambalajul rosu pe prospectul careia scrie ca "nu este adecvat administrarii in timpul sarcinii". pe net am gasit vit E forte si acolo scrie ca e indicat in iminenta de avort... deci prospectele sunt diferite, concentratia de substanta medicamentoasa e aceeasi, 100 mg, dar cred ca difera forma: e tot tocoferil, dar unu-i alfa dar celalalt nu stiu ce e... daca ati intampinat asa ceva VA ROG SA-MI SPUNETI ca sunt disperata ca am mai pierdut doua sarcini si ma rog tot timpul sa fie bine acum.
Marina, o in 5+
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Feteloooooor!!!!! Mor de greataaaa!!! Ajutati-maaa!!!!!!
Ioana 4+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Ioana , mie imi trece putzin daca rontzai stiksuri sau covrigei sarati , sau cu boabe de strugure , dar daca ma opresc din rontzait iara
Doctoritza de familie cica am voie sa iau Emetiral ...insa nu m-am riscat pana acum .Mai bine stau in banca mea pana vorbesc cu ginecol.
11+