* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (12) *
Raspunsuri - Pagina 7
docdecap spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Feteloooooor!!!!! Mor de greataaaa!!! Ajutati-maaa!!!!!!
Ioana 4+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
draguta,
eu te pot ajuta cu o vorba buna si recomandari de ghimbir (sau pastilute cu ghimbir. in cazul meu ti-am spus, trebuia sa verific toate nevoile d ebaza, la toate aparea greata (mai nou am descoperit ca si de la privit la calculator fara ochelari mi se facea greata)
apa rece cu lamaie, si vezi ce iese
alinush
incercam sa te ajutam cu o vorba buna si o mangaiere.
E greu sa te uiti la exceptii (cum mai sunt povesti pe forum) si sa te gandesti ca ai fi facut parte dintre ele. mai ales daca acest lucru iti face mai mult rau. in fond stim ca se intampla sa se piarda sarcini in primul trimestru, si a te intoarce tot timpul inapoi cu ce ar fi fost daca... mai mult ne amaraste. plus, cum a spus si laura, bhcg de acum 2 saptamani nu e neaparat garantia ca atunci cand ai facut chiuretajul era bun sau ca bb mai era acolo. te sarut si fruntea sus, viitorul inca nu a fost scris.
Am fost si eu azi la eco si am vazut un mare sportiv (adica m-a facut stadion) Isi intindea piciorusele, sarea pe acolo... am zis ca mi-as lua si eu un aparat de-ala acasa, sa ma uit si eu cand vreau (desi sunt sigura ca dupa ce il nasc, o sa mai vreau si pauze..)
in restu totul e bine, alegerea clasica, doua maini, doua picioare, claritatea nucala 1,5 mm, lungime cap-funulet 5,63. ce mai, un pisoi tare reusit!!
o sa pun pe acelasi link cateva poze, mi-a dat dna dr vreo 13 poze pe cd... sa am la ce ma uita pana data viitoare.
va pupic tare-tare
Monica 12+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
Lala_D spune:
Am poze dar nu am cum sa le scanez , la cea de 22 de saptamani voi avea si CD .
O zi excelenta tuturor !
Lala.
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Feteloooooor!!!!! Mor de greataaaa!!! Ajutati-maaa!!!!!!
Ioana 4+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Scumpo, ai inceput si tu....... Of. Nu prea avem cum sa te ajutam, . Asta e cursul sarcinii. Daca poti bea un ceiut sau apa rece poate iti mai trece. Dar din experienta mea, pe mine nu m-a ajuta nimic cand imi vine sa vomit. Si am incheiat trim. I. Din cate mi-au zis si mie fetele exista niste injectii contra vomei, PLASIL. Eu nu am gsit aici, dar am inteles ca ajuta. Sau acupunctura.
Sa-ti ajute Dumnezeu sa poti rezista pana la capat.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru 12+
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Am poze dar nu am cum sa le scanez , la cea de 22 de saptamani voi avea si CD .
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Daca ai un aparat fota, fa poze la pozele pe care le ai si pune-le in album si asa le putem vedea.
Dana, mersi de info. Deocamdata nu pot sa sun pt. programare pt. ca eu depind de dentist, si inca nu stiu cate zile dureaza.
Noi 2 singurei
numeioana spune:
Va multumesc tuturor pentru sfaturi! Problema ma e ca nu am greata cand ma trezesc din pat, ci dupa-amiaza...asa, din senin... Am incercat cu de toate, dar parca totul imi face aciditate la stomac. Acum beau apa plata cu lamaie. Vad ca m-a mai lasat putin. Norocul meu e totusi ca nu vomit...
Felicitari pentru rezultatele la eco!
Ioana 5+
Vine bebe!!
irinabobe spune:
ioana da-mi mie greata ca eu nu stiu ce e aia si imi fac griji. da incoa ca te scap eu de ea.
5
irlandeza spune:
Ioana, e bine daca lamaia iti e de folos. Mie fructele imi fac aciditate.
Irina, ai grija ce-ti doresti, mai bine cum esti tu decat cum sunt eu.
Noi 2 singurei
AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor!
Sweetgya LA MULTI ANI
Noi azi facem 14 saptamani, suntem mari de-acum. Burtica simt cum se mareste incet dar sigur de la o zi la alta, simt eu pur si simplu cum se transforma. Ieri in schimb m-am speriat tare pentru ca m-a durut burtica, veneam de la serviciu si aproape ca nu mai puteam merge de durere, m-am speriat am luat un NO SPA pe strada, asa, fara apa, am innebunit de cat de amar este. Pe urma mi-a trecut. Dar oricum m-am speriat tare.
Azi noapte in schimb nu am putut dormi deloc deloc, a fost groaznic de cald si asa umezeala, m-am chinuit de nu am mai putut, am adormit abia la 6 dupa ce a plecat sotul meu la serviciu si m-am trezit la 8 la ora la care trebuia deja sa fiu la birou. Si am avut si o zi groaznica ce nu s-a terminat inca, abia la 6.30 voi putea pleca acasa.
Alinushca, nu te mai gandi... Oricum nu o sa iti treaca prea curand, dar oare sa fi gresit totusi doi doctori cunoscuti? Oricum curaj, trebuie sa mergi mai departe...
Ioana, si pe mine ma apuca greata la 8 seara si ma tinea pana la 10. Eu am avut insa noroc ca m-a tinut doar o fff scurta prioada...
Bun venit noilor Zuze!
Pupici,
Angelique 14+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
micsunea spune:
Pentru greata,
doctora mea de familie mi-a spus ca tot ce e rece functioneaza foarte bine (de la frigider sau de la congelator).
Eu am mai ales probleme cu aciditatea dar acum incep foarte putin si greturile, cam de doua-trei ori pe zi, mai ales in a doua parte a zilei si mai ales daca nu am mancat la timp. Daca mananc la timp am arsuri de stomac, asa ca nu stiu ce e mai bine.
Singurul aliment care ma calmeaza din toate punctele de vedere e iaurtul (alb) dar parca nu-mi vine sa mananc numai iaurt non-stop!
Micsunea
9+
irlandeza spune:
Ange, felicitari pt. cele 14 sapt. Si la cat mai multe.
Micsunea , intr-un timp si mie imi placea iaurtul natural rece, dar acum nu prea ma mai intereseaza.
Acum, abia astept sa merg acasa , sa pap mancarea facuta de mamica mea, daca o sa pot.
Noi 2 singurei