* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (12) *
Raspunsuri - Pagina 8
irlandeza spune:
Irina, Ioana, ati dezertata de la noi ? Vad ca suntei pe listuta de mamici de martie-aprilie.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru 12+
irinabobe spune:
nu am dezertat da am zis ca stam si pe acolo pt ca suntem mai aproape de fete. chiar daca eu nasc in februarie (daca ajung pana acolo), voi deja aici vorbiti de eco morfologica si sex iar noi nici macar nu l-am putut vedea pe bebe la eco de mic ce e.
eu stau aici daca se poate da stau si acolo pt ca bebe al meu e mai apropiat ca varsta de odiseea de martie.
5
andreea_and spune:
Uite Gina, am copiat din capitolul trecut
quote:
Originally posted by andreea_and
....
DN 26.07.1979 UM 20.05.2007 DPN 27.02.2007
Azi am fost la primul control la doctor... m-a consultat rapid in camera de garda si mi-a zis sa vin luni la el la cabinet unde imi va face si eco. Habar n-am, se face eco la 5 saptamani? Nu e prea devreme? In fine, nu mi-a dat sa fac nici un fel de analiza inca, nici o recomandare pt durerea de ficat si nici n-am apucat sa-i spun ca am spina bifida si nu stiu ce sa fac, sa iau acid folic de capul meu pana imi recomanda el? Stiu ca acum bebe are nevoie ca se dezvolta creierul si cordul spinal.
Opps sa nu uit, La Multi Ani SweetGys!
laura_dimitris spune:
Sweet, LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI !!!!
Cornilia, te inteleg si de aceea te rog, nu te supara! Ai vazut si tu ca suntem multe si tare zuze asa ca mesajele se succed cu repeziciune care despre greturi, problemele specifice saptamanilor 12/13 sau cele specifice saptamilor 5- 8 etc.... Si eu am intrebat ceva legat de primele analize ce trebuie facute si mi-am dat seama (ca in afara de o fata ) mesajul meu s-a pierdut in tumultul intrebarii este voie sex sau nu ?! Dar mi s-a parut ca este de inteles importanta problemei legate de sex in detrimentul celei privind nelamurirea mea legate de analize si de faptul ca medicul meu este bun sau nu... Dar, am facut subiect separat si acolo am primit raspunsurile de care aveam nevoie tot de la zuzele dragi care au vazut problema mea atunci....
Asta este. insista. suntem prea euforice toate de bb-ii nostrii si tulburate - poate de caldura - ca sa nu gresim....
Si, in aceasta ordine de idei, ca tot mor de cald la calculator si am citit cu atentie tot ce s-a scris in lipsa mea.... Mi se pare mie sau Roxana Claudia si-a anuntat prezenta in miljlocul nostru si nimeni nu a "observat" ? Daca da... aceleasi argumente de mai sus (zuze, caldura)daca nu si a fost salutata dar nu am vazut eu... tot aceleasi argumente.... sunt zuza si mi-e cald !!!
Oricum, bine ai venit Roxana in mijlocul nostru!!! M-am regasit oarecum in parte din mesajul tau... si eu am un baietel nascut in 2003 si parca nu mai sunt acum asa emotionata ca la primul copil... Eu, parca as vrea tot baiat.... Desi, cred ca barbata-miu ar fi topit daca i-as face fetita... fetita lui tati
Te asteptam sa ne scrii.
Laura 8+ si Dimitrakis 25.04.2003
Lala_D spune:
Cornilia si eu ma scuz ca nu te-am felicitat pentru bb jucaus si pliul nucal perfect dar cred ca eram prea exaltata dupa morfologica mea
laura_dimitris sa stii ca nu esti singura cu analize putine
Eu am facut un set minim odata internata in spital atunci cand am sangerat si cu alea am ramas . Adica am facut o hemograma completa si inca vreo 3 chestii , plus un sumar de urina.
Despre bolile infectioase , analizele astea le-am facut acum 2 ani la sarcina oprita in evolutie , stiu rezultatele asa incat dr meu ( eu am fost deacord ) mi-a spus ca nu are rost sa le repetam .
Bun venit noilor zuze si felicitari pentru toate ecografiile facute si pentru toate saptamanile implinite
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Carmilia spune:
Angelique,felicitari!
Teo2rina,doua vorbe despre vitamina E:
"Vitamina E protejaza grasimile si vitamina A aflate in organism. Ca antioxidant, stabilizeaza membranele celulelor.
Surse:uleiurile vegetale cum ar fi cel de soia sau cel de porumb.
Semne ale lipsei de vitamina E:anemia la copii si vatamare a nervilor la adulti".Ai analize care arata lipsa ei?Nici excesul nu cred ca face bine,mai bine iei vitamine speciale pt.gravide,care contin doza optima.Poate ca ar fi bine,totusi,sa faci mai multe investigatii,avand in vedere pierderea a 2 sarcini.Si sa stii ca stresul nu te ajuta deloc!
Carmilia 11s3z
Laura Ioana spune:
Eu am observat si am felicitat ambele fete, deci nu-i niciun motiv de suparare! Suntem toate pline de hormoni, de greturi si de nervi, deci ar trebui sa ne intelegem mai bine una pe alta si sa nu ne suparam si sa batem in retragere la primul mesaj la care nu ni s-a raspuns!
Angi felicitari pt cele 14 saptamani! Si eu am facut 13, tot azi si intradevar simt schimbarile burticii Nasol tare cu somnul noaptea! Nu ai avut cum sa te invoiesti azi de la servici? Ai mai fost la plaja? Cred ca deja esti bronzata bine
Irlandeza ti-ai facut programari pt eco in Romania? Trebuie sa le faci de pe acum, ca sa fii sigura ca prinzi un loc.
13+
Poze Laura
Puiul nostru drag
laura_dimitris spune:
Laura Ioana.... deci am presupus bine ca este posibil sa nu fi vazut eu !!!!
Exact asta spuneam si eu, sa nu ne suparam ! Eu una nu am fost suparata !
Acum, sper sa nu te fi suparat mesajul meu care era practic o explicatie pentru cornilia ....
Nu de alta, dar nu am suparat si nu m-am suparat niciodata pe nimeni aici, din 2003 de cand sunt membru DC
Laura 8+ si Dimitrakis 25.04.2003
deiutz spune:
Buna ziua tuturor burticilor!
As vrea sa stiu daca exista printre voi burtici din Constanta. Si!!! As vrea sa ma alatur voua, daca ma primiti:)
D.N. 17.07.1978
U.M. 07.05.2007
D.P.N. 11.02.2008 (conform tabelului de pe site, daca e sa ma iau dupa dr. de familie ar fi 13.03.2008)Oricum, sapt viitoare mergem cu toate analizele la medicul ginecolog si ne va spune el ce si cum...
Sarcina usoara si o seara frumoasa !
In cazul in care nu am scris unde trebuia, rog sa ma iertati, sunt noua pe forum.