* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (12) *
Raspunsuri - Pagina 5
ancadragoman spune:
Carmilia trebuie sa iti lasi 42 de zile dupa ce nasti,astea sunt obligatorii.Se intra in prenatal cam din saptamana 30-33.
anca 20+
Maria
poze
nemary spune:
sweetgys
sa ai o sarcina usoara in continuare si un bb sanatos!
Miutza, . ai dreptate, bb sa fie sanatos ca oricum el se va naste cand va vrea, 1 saptamana chiar nu are importanta.
Mari 9+
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
quote:
Originally posted by Anca.Diana
Feletolor, am o mare nelamurire. Doctorul la care mergeti v-a lasat un numar de telefon de mobil la care sa il puteti contacta? Ati cerut numar? E prea devreme pentru numar de telefon la 7 saptamani? Cum se procedeaza?
Doctorita mea mi-a zis "Ne auzim la telefon." Eram mult prea zapacita de vestile pe care mi le daduse (ca am un hematom si trebuie sa fac tratament de sustinere) si nu am fost in stare sa o intreb care telefon.
Inca astept rezultatele analizelor. Dupa ce le voi avea voi merge iar la doctorita ginecolog. Sa ii cer numarul de telefon?
Ma dispera faptul ca poate daca am o problema nu am pe cine sa sun. Ce ma sfatuiti?
Anca Diana
9+
IN PRIMUL RAND BINE AI VENIT PRINTRE NOI!
este normal sa-i ceri nr.de telefon doctorei, in caz de vreo urgenta sa o poti suna. mie chiar Dr. mi-a dat cartea de vizita si mi-a spus sa-l sun oricand am nevoie.
Lala_D spune:
Si eu la raport dupa morfologia de trimestru I
Bebe este '' maricel '' adica este mai mare ecografic cu o saptamana dar asta nu ma mira dupa experienta cu fratele mai mare care a avut la nastere ( 38 de saptamani ) 4 kg , nu ma astept ca fratele/ sora lui sa fie vre-un piticut .
Deci ecografic dupa masuratori ar avea 12 sapt si 6 zile practic are 12 saptamani , 5, 96 cm , inimoara cu patru camarute care batea cu 157 bpm, craniu si ventriculi celebrali normali, ficat, stomac normal, vezica urinara normala, translucenta nucala 1.70 mm , piramida nazala perfect conturata , 2 manute cu degetele si 2 picioruse jucause .
M-am emotionat toata , bb statea cu degetelul in gurita si dadea din picioruse . Nu s-a pronuntat asupra sexului si mi-a decalat DPN -ul pe 6.01 .
Asta e prima morfologica , luni o '' verific'' la Iosup ... ca deh asa-i mama , mai dusa cu pluta
I' m happy
12 +
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Carmilia spune:
Ma gandeam eu ca nu scap asa usor de serviciuSperam totusi ca,la recomandarea medicului,sa pot compensa putin perioadele...Deci,daca imi pastrez si concediul de odihna stau acasa...din 1 oct,adica din sapt.26.Nu-i rau,totusi.Dar rezist eu urmatoarele 3 luni fara concediu?Mai are cineva problema asta,sau doar pe mine m-a apucat nebuneala?
Carmilia 11s3z
kossir spune:
Buna zuze.
Iari n-am reusit sa intru si ati scriiis, ati scriiis, ca nu pot cuprinde tot. Mai citesc dupa ce termina de scris.
Sweetgys"LA MULTI ANI", sa fii sanatoasa, fericita, iubita, sa ai sarcina usoara si bb sanatos si voios.
Alinushca imi pare tare rau pentru ce ti se intampla, este incredibil, dar eu zic sa nu mai intorci totul pe toate fetele si sa treci mai departe. Eu chiar nu cred ca toti doctorii sunt idioti, poate a fost un concurs de imprejurari? Totul e sa depasesti momentul, sa treci mai departe si te asteptam cu sarcina.
Fetelor aveti dreptate, bb meu are 17mm, nu 150 asa cum am scris eu, eram zapacita rau, abia venisem si eram fericita, cu capul in nori. Tot nu pricep cum am eu 8.5 saptamani, asa scrie acolo, eus tiu ca am 7 sapt si 5 zile.
Oricum suntem bine, azi plecam la socrii unde-i casa plina, o sa fie ok o perioada, ca oricum stam singurei aici, tati e in Romania( vrem si noiiiiiiiiiiii).
Partea proasta e ca nu avem net acolo, deci va parasesc pentru aproximativ doua sapt.
Am vazut ieri o emisiune la tv despre maternitatea Polizu, o doamna arunca cu noroi, zicea ca si-au batut joc de ea, ca are mari probleme din cauza lor. Este careva la vreun doctor de acolo? Stiti ceva? Eu zic asa ca sa stiti voi, ca eu n-am nici o treaba din Maroc.
Va pup pe toate, va doresc sarcini usoare, sa ne auzim cu bine peste doua sapt. Sau poate mai reusesc sa intru intre timp? Vad eu.
Carmen mami de Mihai+ 7+
nemary spune:
nu Carmilla, nu doar pe tine te-a apucat dorul de stat acasa. poti sa-i iei reducere de program, care sa plateste normal, si eventual iti mai bagi cate un medical din cand in cand.
si eu ma gandesc sa-mi iau program redus, dar nu stiu cum va reactiona sefa mea.
Lala, felicitari . cred ca te-ai topit toata cand ti-ai vazut
Alinushca, imi pare tare rau pt. ce ai patit, dar asa cum au spus si fetele cel mai bine ar fi sa nu te mai gandesti la asta, iar 2 doctori sa faca aceiasi greseala este mai putin probabil.
Mari 9+
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
ginnette spune:
SWEETGYS
Sa fiti sanatosi (si tu si bebe).
Alinus,
Imi pare tare rau pt ce-ai patit; sa-ti dea Domnu' puterea sa treci peste, si sa o poti lua de la capat.
Roxana 13+
irlandeza spune:
Kossir, am vazut si eu emisiunea de ieri de pe AcasaTV. Intradevar infiorator, daca asa stau lucrurile.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru 12+
dana vio spune:
Irlandeza am sunat eu acum la CJ la Gine1 sa-mi fac programare ptr TT din sapt17 si mi-au spus ca in luna iulie nu este nimeni acolo, oare nici Stamatian? Poate incerci la Halmagean, mie-mi suna bine.
Eu am sa incerc la Synevo, dar numai dupa ce ma informez putin si trebuie sa vorbesc si medicul meu.
In alta ordine de idei, azi dimineata era cat pe ce sa intarzii la serviciu, am infulecat repede-repede un sandvis pe care l-am in 10 minute si apoi am fost foarte nervoasa, in etape, cred ca devin schizofrenica!
A zis el, medicul meu, ca in ultima vreme toate gravidele sunt stresate, cred ca de la prea multa informatie ni se trage! Inconstienta este o virtute!
dana vio 14+