* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (12) *
Raspunsuri - Pagina 4
NataliaS spune:
Hello zuzelor!
Sweet La multi ani! multa sanatate, fericire, o sarcina frumoasa si un bebe sanatos! Sa fii iubita!
Alinushca - nu-ti mai fa procese de constiinta! Daca 2 medici care sunt cunoscuti ca buni n-au gasit ecografic un embrion viabil la 9 sapt, eu cred ca ar trebui sa ai incredere in ce au spus.La 9 sapt se vad deja manute si picioruse in stadii incipiente si le poate determina si un ignorant in ale ecografiei.
Chiar daca BHCG era mare cu 2 sapt in urma, nu e o garantie ca rezultatul de 0,5 pe care l-ai primit nu era valid. Cel mai probabil sarcina ta s-a oprit in evolutie imediat dupa determinarea valorii mari , iar tu ai descoperit acest fapt chiar inainte ca , corpul tau sa inceapa sa o elimine.
Mare pacat ca s-a intamplat asa, e tare frustrant, si eu am trecut prin 2 experiente din astea inainte de Ana si una dupa...si la fel ca tine simteam ca nu gasesc un medic care sa fie inainte de toate om , sa ma inteleaga si sa aiba rabdare sa comunice cu mine. In final l-am gasit si lipita am ramas de el. Din pacate nu e in Bucuresti, dar sigur fetele iti pot recomanda un medic de care ele sunt multumite!
Iti doresc sa obtii o noua sarcina sanatoasa cat mai curand posibil, dar inainte de toate eu ti-as recomanda sa faci dozarile de anticorpi TORCH - eu asa am descoperit ca aveam toxo acuta.
Eu sunt bucatareasa sefa acum, gatesc de zor si sper sa termin cat mai repede ca azi nu-mi face nici o placere.
La Cluj e vreme inchisa si mi-e un somn........de m-as intinde pe jos sa dorm. Burtica mea e bine, cel putin asa ar trebui sa fie din moment ce nu face nici o figura.
pe burtici!
Natalia 14+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
cornilia spune:
Buna burtici,
Sweetgys, La Multin Ani, o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Alinuscha, imi pare sincer rau pentru experienta neplacuta.
Eu revin cu vesti mai bune. Am fost la masurarea pliului nucal, totul e perfect, nici macar nu-l putea masura de mic ce era (pliul). Bebe are 5,7 cm, bataile inimii - 164/m, se scarpina in cap si facea tumbe. I-a numarat degetelele, vazut nasucul, masurat osul piciorului si talpitza, masurat capul, totul ok. Ni s-a spus ca 75% este BAIETZEL. So, inca un carucior albastru, va rog!!!
Se pare ca am o placenta previa partiala la care medicul mi-a zis ca in 97% dintre cazuri se va ridica la locul ei, insa tot avem interdictie la .
Am facut analizele de sange (TORCH, VDRL, Rubella, Hemoglobina, Hepatita B...si inca cateva). Am oprit duphastonul si acidul folic si am trecut la Materna, Fier + acid folic si calciu pe care nu am inceput sa le iau, inca. Azi urmeaza sa primesc rezultatul la sange si va tin la curent.
Numai bine va doresc.
Cornelia si Maya (06.07.2004)
felicia20 spune:
Alinuscha, imi pare tare rau pentru tine! Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste acest necaz cu bine! Ma mira faptul ca la 9 sapt. nu a vazut nimic, cand la mine la 3 sapt s-a vazut clar la ecograf sarcina. Ceva pare ciudat!
Felicia, 6+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
gattasalvaje spune:
Sweetgys
Sa fii sanatoasa si iubita si fericita !
Alinushca , cred ca procesele de constiinta si regretele nu-si mai au rostul , lasa totul in urma si NU TE MAI GANDI .Nu cred ca are rost sa te mai duci sa vorbesti cu Badiu .Chiar daca a gresit ( si nu cred ca e cazul ) ce crezi ca-ti va spune , ca va recunoaste ...I don't think so .Deci , priveste inainte , fa-ti niste analize de anticorpi TORCH , ca sa vezi daca nu cumva ai vreun "urat" care sa fi provocat oprirea din evolutie a lui BB si incearca sa fi cat mai nestressata posibil.Sti ca DD nu prea da BB-i la femeile stresate...
Ti-o recomand cu caldura pe dr. mea Mihalache Florina , este foarte atenta si te poti baza pe profesionalismul ei. In plus , e o persoana f. calda si iubitoare de BB-ei.Are la cabinet doua panouri pline cu poze ale piticilor pe care i-a ajutat sa vina pe lume. Vezi ca exista un subiect despre ea , cauta la Index subiecte.
Sa te-ajute Doamne-Doamne sa treci repede peste necazul asta si s-o iei cat de repede de la capat!
11+
Roxana Claudia spune:
Buna mamicute de bebei - fulgi de nea. Trec si eu din livada cu cirese (am un baietel de un an nascut in iunie trecut) direct in albul zapezii de la voi: sunt insarcinata, UM a fost la 21 mai, DPN ar fi 25 februarie 2008, iar DN 27.07.1980.
Sapt viitoare, pe 3 iulie sunt programata la o eco transvaginala la CMU. Dr mea este Cezara Bucur de la Maternitatea Giulesti. Acolo voi naste si a doua oara tot natural , tot cu epidurala, daca totul va decurge normal.
Imi doresc din tot sufletul o fetita pentru ca baiat deja am....
Entuziasmul nu mai este acelasi ca la prima sarcina, observ insa ne-am dorit f mult acest al doilea copil si suntem fericiti ca s-a intamplat atat de repede.
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
sweetgys spune:
Alinushca, suntem alaturi de tine, ne dam seama prin ce treci si cred ca e groaznic. Si cumnata mea trece printr-o mare suferinta tot din cauza erorii unui doctor. Poti citi daca vrei, da un search SE POATE NUMI CRIMA? E strigator la cer ce se intampla uneori!!! Ne dorin bebe, ii asteptam cu drag si cand vin iata ce se poate intampla...
7+
alinushca spune:
sweetgys, am citit topicul chiar azi. imi pare foarte rau si, da... este de necrezut. sunt atat de multe topicuri cu tragedii pe forumul asta !
"sa mergem mai departe" ? sa inchidem ochii doar ca sa ne simtim noi cu constiintele mai linistite ?
am tot promis ca nu va mai scriu de problemele mele si am tot revenit pentru ca am simtit mult sprijin. ma iertati si va doresc din nou numai bucurii!
Carmilia spune:
Stie cineva cum e cu concediul pre si post natal?Sunt in total 126 zile,dar nu stiu sigur cat de obligatorii sunt 63 inainte si 63 dupa nastere.Eu as vrea cat mai multe inainte(126, daca s-ar putea!),iar dupa direct in concediu de crestere a copilului.Ma streseaza teribil serviciul si as vrea sa plec in toata lumea!Medicalul nu ma incanta,pt.ca n-are cine sa-mi faca treaba si ma aglomerez si mai rau.As vrea sa plec de tot,ca sa-mi fortez sefii sa aduca pe altcineva!Ce sa fac?
Carmilia 11s3z
irinabobe spune:
eu vorbesc din amintiri dar parca stiu ca sunt obligatorii 42 post-natal. deci restul le poti lua inainte.
5