* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (12) *
Raspunsuri - Pagina 3
irlandeza spune:
Sweet La multi ani cu sanatate si fericire !!!!!!!
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru 12+
micsunea spune:
Alinushca,
sper din toata inima ca nu ai facut un chiuretaj in caz ca bb exista si traia!
Uite, aici in Belgia se considera ca incepand cu saptmana a 7a principala analiza pe care te poti baza pentru a determina evolutia sarcinii este ecografia. (chiar daca hormonul e ridicat, trebuie facuta ecografia pentru confirmare).
In acelasi timp, in caz de dubiu, am inteles totusi ca unii doctori repeta ecografia o data pe saptamana pana cand sunt convinsi ca BB nu exista sau ca nu traieste. (eventual pna ain saptmana a 12a)
Eu sper ca nu exista doctori atat de nebuni incat sa nu vada un BB de 2 cm!
Iti tin pumnii si sper sa gasesti raspunsurile la intrebari!
Micsunea
irinabobe spune:
alinus din pacate oricum nu mai poti rezolva nimic si daca vei afla ca totul era bine durerea ta va fi si mai mare. nici nu stiu ce pot sa iti zic, pentru ca acum oricum cale de intors nu mai exista, si in continuarea pt tine vor exista multe nopti nedormite si multe intrebari fara raspuns.
cel mai bine este sa iti schimbi medicul (din pacate nici eu nu am un medic cu care sa comunic cum mi-as dori si asta din cauza faptului ca este suprasolicitat).
schimba medicul , si incearca sa iti revii si sa o iei de la capat cu o noua sarcina.
5
irlandeza spune:
Doamne Alinushca, ce ti s-a intamplat. Doctorul ala nu s-a gandit inainte sa faca totul pt. a fi sigur ca nu e bebe ?
Stiu ca la sarcina trecuta, la un moment dat am avut niste sangerari si dr. a zis ca am pierdut sarcina. Apoi m-a chemat peste o sapt. sa vedem cum sta treaba, dar intre timp am facut BHCG la fiecare 48 ore. Dupa o sapt. dr. a zis ca sunt inca insarcinata, dar ca vede doar sacul, si am tot mers la spital, saptamanal, o luna, pana cand la 9 sapt. dr. a zis ca bebe nu a crescut, sacul era gol, embrionul eliminandu-l cand am sangerat. Dar corpul meu s-a comportat ca si cand ar fi avut o sarcina viabila, BHCG-ul nu a fost la fel de ridicat ca si cand ar fi fost embrionul, dar totusi era.
Ei, si dupa o luna intreaga , cand am fost amandoi convinsi ca sarcina mea s-a dus demult, s-a decis sa-mi dea niste pastile sa elimin sacul, fara chiuretaj.
Oricum, poate trebuia sa mai astepti o sapt. doua, sa fi tu convinsa ca nu era bebe.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru 12+
alinushca spune:
Cred ca mesajul meu este nu aveti incredere in absolut nimeni. Cat despre teste, trebuie puse si ele foarte mult la indoiala.
Inca as vrea un doctor caruia sa ii pese, cu care sa pot vorbi daca stie cineva. Multumesc mult.
Carmilia spune:
Alinuscha,Micsunea ti-a dat o alta explicatie f.probabila,pe care insa eu nu prea o "inghit",asta pt.ca,acum 2 ani,cand am avut SEU,BHCG tot crestea la fiecare analiza,cu cateva zeci de unitati,nu mai stiu exact,dar cert e ca era un embrion viabil asezat unde nu trebuie si abia ajunsese la cateva sute.Mi-e greu sa cred ca se poate ajunge la valoarea ta doar "crezand" ca exista un embrion,care de fapt nu exista...Din pacate,constat iar ca medicii buni si renumiti sunt prea ocupati cu gramada de paciente de la usa lor si nu cu fiecare in parte.Nu prea m-as baga sa-ti recomand un medic,totusi am auzit de unul bun pe diagnostice,la Municipal,Anca Florin(sper ca nu gresesc).
Carmilia 11s3z
virgo spune:
Fetelor , va rog eu mult de tot , nu va mai repeziti la curetaje asa cu una cu doua ! Daca e sa cereti zece pareri , cereti-le !
ALINUSHCA , imi pare tare rau c-ai patit ce-ai patit si te rog sa-ti schimbi medicul fara sa clipesti ! Iar data viitoare sa nu mai crezi NIMIC , fara sa fi verificat de zece ori si la cinci laboratoare .
Bafta multa si sa te vedem la burtici cat mai curand !
8s6z