* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (12) *
Raspunsuri - Pagina 16
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by Carmilia
Irlandeza,ai grija ce-ti doresti!In Buc a fost infiorator zilele astea.La starea ta de rau,caldura e cireasa de pe tort!Calatorie placuta,oricum!
S-ar putea sa ai dreptate cu caldura. Dar e una sa stai acasa pe caldura si alta sa mergi la servici. De aceea am zis ca de abia astept sa dau de caldura, ca eu voi iesi dimineata si seara afara, ca doar sunt in vacanta , nu ?
Mi-e groaza doar de drumul cu microbusul de la Budapesta la Baia Mare.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru 13+
irlandeza spune:
Raca , greturile pot aparea in orice moment al sarcinii. Mai putin de prin trim. II, cred. Multumeste lui Dumnezeu ca nu le-ai avut din sapt. 4-5 .
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
Kalosalina, felicitari pt. bebe. Cand ai timp pune si poza.
Noi 2 singurei
kalosalina spune:
Multumesc mult fetelor!
Alina si eu as vrea mai multe detalii despre magazin, please!
A venit Bebica!!!
9+
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by felicia20
`Neata, dragele mele!
Azi am fost la eco si dr. m-a intrebat daca am greturi - raspunsul meu a fost nu, bineinteles, ma simt foarte bine si ea a zis ca nu e neaparat foarte bine ca nu am greturi, ca cica sa nu fie sarcina oprita in evolutie - am tremurat toata, desi mai am prietene care se simt foarte OK si sarcina a evoluat bine. M-a pus la eco si spre bucuria mea ii bate inimioara! A crescut mult fata de sapt. trecuta, e cat un bob de strugure! Uau, fetelor, e ceva senzational sa-l vezi cum creste in trupul tau!
Felicia, 6+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
Doctorita aia a ta e nebuna Cum sa fie probleme cu sarcina pt. ca nu ai greturi ? Fiecare corp e diferit. Sau ea nu stie asta ? Nu te mai lua dupa ea. Atata timp cat eco arata ca bebe e bine , nu te mai lua dupa ea. Mai bine ti-ai cauta alt dr.
Noi 2 singurei
breaz spune:
Simonette,
Cind am vazut ce scrii parca m-as fi vazut pe mine. Vreau sa-ti spun ca de la inceputul sarcinii eu nu am avut nici macar o zi de greata, si sinii m-au durut vreo 2 saptamini si apoi deloc, si nici momentan nu simt nimica. la fel ma panicam si eu si ma panichez in continuare. Acuma ma gindesc ca la 12 saptamini de ce nu am inca un pic de burta, mi-e numai un pic intarita deasupra osului pubian.Deci nu te nelinisti ca toate avem idei din astea ciudate, e normal cind iti doresti f mult ceva sa panichezi din orice.
Carmen 12+
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by felicia20
Fetelor, ecografia transvaginala e periculoasa pentru bebe? Ca mie azi mi-a facut si eco normala si transvaginala.
Felicia, 6+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
Felicia, mie dr. nu a vrut sa-mi faca eco transvaginala, pt. ca am doua sarcini pierdute la activ, si a zis ca mai bine nu umblam pe acolo ca sa nu-i facem rau. Si nici sex nu avem voie.
Deci vezi ca parerile sunt impartite.
Noi 2 singurei
alina023 spune:
quote:
Originally posted by carmen e
Alina eu vreau detalii, pt ca eu muncesc in militari si trec zilnic pe acolo dar nu imi dau seama care magazin este, daca nu ma insel sunt 2 acolo unde zici tu.
Poate ma opresc si eu azi cand plec de la servici, mie imi trebuie niste bluzite mai largute si panatalonasi daca as gasi.
Carmen 9+
Carmen, este magazinul din dreapta statiei de tramvai (stand cu fata catre pasaj). Are cateva manechine scoase in fata magazinului. De afara zici ca este magazin second hand dar cand intri se schimba treaba. Au bluzite frumoase cu croiala sub sani iar pantaloni au unii albi, din bumbac subtire (ii gasesti in partea din spate a magazinului unde sunt numai haine alb si negru). Pantalonii au costat 30ron. Sper sa gasesti si sa-ti placa.
Fetele, va rog mult, spuneti-mi si mie ce credeti despre triplul test. Este necesar sau nu in cazul meu? Pliiiiiizzzz!!!!
Alina 15+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
simonette spune:
Carmen!
Oare de ce ne-om panik atat si nu stam linistite?
------------------
Simonette5+
poze Luca
ancadragoman spune:
alina eu nu am facut triplul test si nici dr nu mi l-a recomandat
anca 21+
Maria
poze