* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (12) *
Raspunsuri - Pagina 17
simonette spune:
Felicia!dr.ta chiar ca nu e in toate mintile! Cum poate sa-ti spuna una ca asta inainte sa te vada la echo?
Si chiar si asa...asta nu e un criteriu!
-------------------
Simonette5+
poze Luca
ginnette spune:
Carmilia,
Tu faci cum ti-e tie mai bine - nu conteaza kg, oricum, le vei da jos.
Stiu ca e serioasa treaba cu anemia, dar daca el nu mi-a recomandat, eu nu le iau.
Cat priveste medicul de familie, mai bine... pas! Am senzatia ca fata aia a lipsit pe la unele cursuri de la facultate - am avut o pb acu' doi ani, mi-am rupt un ligament l agenunchi shi ea, dupa ce mi-a sucit piciorul, mi-a zis ca "e de la vreme".
Asa ca la ea ma duc DOAr pentru adeverinte.
Roxana 13+
simonette spune:
Breaz!
Multumesc mult pt. raspuns! Ma ajuta f. mult!Cat despre burtik, sa stii ca sotia fratelui meu, s-a incheeat la pantaloni pana in luna 6, asa ca depinde de fiecare!
Eu stiu k dupa 3 luni incepe sa se cunoasca burta, asa ca nu intra la idei!
-----
Simonette5+
poze Luca
carmen e spune:
Alina mersi mult , stiu acum care magazin este, o sa ma opresc chiar azi, asa este chiar zici ca e second-hand de afara, poate de asta nici nu am intrat pana acum acolo, sper sa imi gasesc si eu ceva mai lejer , pt ca sapt viitoare plec in concediu si deja parca ma tin toate hainele. Diseara va spun ce am gasit.
Simonette nici eu nu stiu de ce ne panicam, mai ales cand nu avem motiv, eu una mi-am propus dupa vizita asta la dr sa nu ma mai panichez, sper sa imi si reuseasca.
Carmen 9+
Carmilia spune:
Ginnette,sa inteleg ca tie ti-a dat ginecologul trimiteri pt.analize gratuite si retete compensate?Esti o norocoasa,in cazul asta!Am avut si eu un MF care nu-mi placea si l-am schimbat urgent.Am gasit unul langa serviciu(ca sa nu pierd vremea dupa program).A fost super,mi-a facut fisa de ,m-a cantarit,mi-a luat tensiunea,mi-a dat trimiteri,retete,mi-a raspuns la toate intrebarile,chiar si alea tampite,mi-a zis ca-mi da concediu cand vreau...Sta si o ora la povesti daca vreau eu.La ginecolog stau max 10 min si n-am vazut vreo fisa sau reteta.Nici de tensiune nu m-a intrebat macar...Ginecologul tau ce face?
Carmilia 11s4z
irinabobe spune:
fetelor eu am fost la eco insa din pacate nu s-a vazut nimic asa ca ingrijorarea mea creste. dr a zis ca si aparatul este f prost si ca se vede ceva f mic in uter dar nu se poate pronunta asa ca a ramas sa repet eco luni la clinica particulara (la ama)unde aparatura este foarte buna.
din pacate sunt din ce in ce mai tensionata. este adevarat ca eu ultimul cm l-am avut la 32 de zile si poate am ovulat mai tarziu dar nu stiu ce sa mai cred.
5
felicia20 spune:
Fetelor, dr. mea e un medic foarte bun, dar ii place ei s fie foarte precauta. Intr-adevar, dupa ce a vazut sarcina s-a bucurat mult si a rasuflat usurata. Pe mine m-a ajutat mult pana acum si pot spune ca in mare parte ei datorez acest copilas, m-a operat laparoscopic si mi-a desfundat o trompa care era obturata iar a doua luna am ramas .
Felicia, 6+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
virgo spune:
Ne panicam pentru c-asa suntem noi romanii , prapastiosi . Si tre' sa recunoastem c-avem niste medici de te doare mintea , vad dezastre si probleme la fiecare control !
Voi stiti ca aici , in Olanda , in sec. XXI , exista femei care n-au fost NICIODATA la echo pe toata durata sarcinii !? Si nu vorbesc de araboaice , turcoaice sau alte natii conlocuitoare .
Asa ca eu zic sa o lasam mai moale ... ca se poate si e foarte sanatos .