* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (12) *
Raspunsuri - Pagina 18
IrinaL spune:
L-am culcat pe bebe Tudor si vreau sa ma culc si eu, dar as vrea sa epuizez mai repede cele 10 mesaje de inceput, ca sa pot participa de-a binelea la discutii.
Unde se fac ecografii 4D si ce e cu ele? Eu sunt programata la eco abia pe 23 iulie si nu mai am rabdare. La prima ecografie, pe la 6 saptamani am uitat sa beau apa si nu s-a vazut mai nimic. Cineva s-a oferit sa-mi puna o pila la un dr. de la Elias, care cica ar fi f. bun la ecografii. Are rost sa ma duc, sau e cam devreme? (maine intru in sapt. 12).
felicia20 spune:
O intrebare pentru cele experimentate: fetelor, dublul test si triplul test la ce varste ale sarcinii se fac? Mie mi-a zis dr. ca in august o sa ma programez pt. triplu test dar nu am reusit s-o intreb (era f. aglomerat la clinica dimineata) de ce nu-l fac prima data pe cel dublu si cate sapt. trebuie sa am la fiecare?
In plus, nr. de sapt. la aceste teste il calculez de la data primei zile a ultimului ciclu sau asa cum face dr., de la data conceptiei?Multumesc.
Felicia, 6+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
ancadragoman spune:
Irina pai poti sa faci morfologia de trimestrul 1 care se face intre 12 si 14 saptamani,aici masoara pliul nucal.Mie la 13 saptamani mi-a spus si sexul lu' bb. Ce dr?
anca 21+
Maria
poze
gugushtiuc spune:
FELICIA intru si eu cand pot. Din cauza tratamentului de mentinere a sarcinii mi-e greata aproape non-stop. Simptomele mele s-au intensificat si simt sa nu mai pot cateodata de rau, insa trebuie sa trag cu dintii.
iunie 2006
GUGU 14+
gugushtiuc spune:
Anca am facut si eu eco morfofrtala de primul trimestru si a fost bine. PLiul nucal era de 1,9 mm.
iunie 2006
GUGU 14+
gugushtiuc spune:
Eu ma simt rau dar nu conteaza atata timp cat Gugu mic e bine in burtica. Ieri am fost la eco si era tare vioi. A crescut 1.5 cm intr-o saptamana.
Mi-a spus dr sa am rabdare pana trec de 4.5 luni ca abia atunci vor fi mai clare lucrurile. Mi-a dat tratament pt contractii care ma cam zapaceste de cap, dar... asta e!
iunie 2006
GUGU 14+
ancadragoman spune:
Ooooo Gugule imi pare rau ca nu te simti bine,dar hai ca mai ai putin.
anca 21+
Maria
poze
nemary spune:
bine ai venit,deiutz. sarcina usoara si lipsita de probleme iti doresc.
eu am fost la un control azi de dimineata, cu toate ca trebuia saptamana viitoare pe la sfarsit. dar ma doare mijlocul de cateva zile si sub burtica si am vrut sa ma asigur ca bb e ok. mi-a spus ca avem 9 saptamani si 23 mm. din pacate am in continuare interdictie la sex, efort fizic, plimbari pe distante f.lungi.
dar speram sa trecem cu bine aceasta perioada. trebuie sa iau in continuare utrogestan si mi-a spus sa iau de acum si cate 2-3 Nospa pe zi, pentru dureri.
Mari 9+
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
De abia astept sa ajung in Ro. La calduraaaaa....... Aici e rece , sub 20 de grade si de 2 sapt. ploua in fiecare zi. Anul acesta au fost doar 4 sapt. de caldura, adica 20-22 grade, fara ploaie.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru 12+
vreau si eu ploaieee
Mari 9+
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.