* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (12) *
Raspunsuri - Pagina 19
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by irinabobe
fetelor eu am fost la eco insa din pacate nu s-a vazut nimic asa ca ingrijorarea mea creste. dr a zis ca si aparatul este f prost si ca se vede ceva f mic in uter dar nu se poate pronunta asa ca a ramas sa repet eco luni la clinica particulara (la ama)unde aparatura este foarte buna.
din pacate sunt din ce in ce mai tensionata. este adevarat ca eu ultimul cm l-am avut la 32 de zile si poate am ovulat mai tarziu dar nu stiu ce sa mai cred.
5
Nu ai de ce sa te ingrijorezi. Sarcina e inca mica,( de marimea unui sambure de mar) si daca ai ovulat si mai tarziu, atunci e mai mica. Mai asteapta vreo 2 sapt. si mergi din nou, dar daca gasesti la un eco mai performant.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru 13+
felicia20 spune:
gugu, ai grija de tine. Si mie mi-a dat utrogestan pentru sustinere, ca sa nu fie probleme ulterior. Dar nu am nici un fel de reactii negative de la el, doar ca mi-e somn tot timpul.
Felicia, 6+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
laura_dimitris spune:
Alina, eu stau in militari si ma intereseaza magazinul respectiv. Este vorba de magazinele de la parterele blocurilor sau de magazinul SIR ? Chiar ar trebui sa merg sa+mi cumpar cate ceva si eu.... Multumesc mult de informatie!!
Apropo, poate este o coincidenta, dar, totusi te intreb. Luca, baietelul tau, nu a mers cumva la cresa in Drumul Taberei ? Dimitris, baietelul meu, vorbeste si acum de "pietenul" lui Luca de la cresa care este nascut tot in 2003 ca al tau...
Mie medicul mi-a spus cand am fost la control saptamana aceasta ca peste o luna cand ne mai vedem imi va face triplu test. Si eu am auzit ca sunt controverse in legatura cu triplutestul... Dar avand in vedere ca eu am deja 34 de ani.... cred ca il voi face. Mai ascult insa si de opiniile fetelor de aici...
Laura 8+ si Dimitrakis 25.04.2003
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Irina pai poti sa faci morfologia de trimestrul 1 care se face intre 12 si 14 saptamani,aici masoara pliul nucal.Mie la 13 saptamani mi-a spus si sexul lu' bb. Ce dr?
anca 21+
Maria
poze
Era un eco performant unde ai fost ? Ca si eu sunt curioasa de sexul bebelui si vreau sa stiu unde sa merg. Dar nu la Bucuresti.
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
Nemary hai sa facem schimb, macar pe timpul verii.
Noi 2 singurei
alina023 spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Alina, eu stau in militari si ma intereseaza magazinul respectiv. Este vorba de magazinele de la parterele blocurilor sau de magazinul SIR ? Chiar ar trebui sa merg sa+mi cumpar cate ceva si eu.... Multumesc mult de informatie!!
Apropo, poate este o coincidenta, dar, totusi te intreb. Luca, baietelul tau, nu a mers cumva la cresa in Drumul Taberei ? Dimitris, baietelul meu, vorbeste si acum de "pietenul" lui Luca de la cresa care este nascut tot in 2003 ca al tau...
Laura 8+ si Dimitrakis 25.04.2003
Laura, este un magazin la parterul blocului. Este imposibil sa il ratezi, este chiar langa statia de tramvai. Eu sper sa va placa ce au acolo. Rochitele sunt cam scurte dar eu am gasit doua modele care imi vin f bine si se preteaza chiar si pt birou. Iar bluzite au multe. Spor la cumparaturi!
Luca nu a mers niciodata la cresa dar sunt sigura ca s-ar intelege f bine cu Dimitris. Apropos, voi pe unde stati? Noi locuim chiar vis a vis de benzinaria Mol Lujerului. Poate facem cunostinta vreodata si mergem cu nazdravanii la plimbare.
Gugu, iti urez sa scapi cat mai repede de perioada cu greturi si Gugu mic sa fie cumintel si sanatos in burtica.
Ancule, multumesc mult pentru raspuns. Nu am nici un chef sa fac un test care oricum nu ma edifica ci poate doar sa ma panicheze complet aiurea. Cred ca am sa spun pas triplului test.
Alina 15+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
irlandeza spune:
Gugu, ai grija de tine, nu te solicita prea mult.
Eu merg sa-mi fac bagajul si apoi ma epilez , sa fiu si eu pe cand ajung in Ro.
Noi 2 singurei
gugushtiuc spune:
quote:IRLANDEZA singurul efort care imi este permis e sa merg la baie, sa mestec mancarea adusa la pat, sa butonez telecomanda si, mai nou, sa comunic cu voi scriind din pozitia culcat, asa ca...
Originally posted by irlandeza
Gugu, ai grija de tine, nu te solicita prea mult.
Eu merg sa-mi fac bagajul si apoi ma epilez , sa fiu si eu pe cand ajung in Ro.
Noi 2 singurei
iunie 2006
GUGU 14+
felicia20 spune:
Of, of, gugu, saracuta de tine...
Doamne ajuta sa fie bine!
Felicia, 6+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
ginnette spune:
quote:
Originally posted by Carmilia
Ginnette,sa inteleg ca tie ti-a dat ginecologul trimiteri pt.analize gratuite si retete compensate?Esti o norocoasa,in cazul asta!Am avut si eu un MF care nu-mi placea si l-am schimbat urgent.Am gasit unul langa serviciu(ca sa nu pierd vremea dupa program).A fost super,mi-a facut fisa de ,m-a cantarit,mi-a luat tensiunea,mi-a dat trimiteri,retete,mi-a raspuns la toate intrebarile,chiar si alea tampite,mi-a zis ca-mi da concediu cand vreau...Sta si o ora la povesti daca vreau eu.La ginecolog stau max 10 min si n-am vazut vreo fisa sau reteta.Nici de tensiune nu m-a intrebat macar...Ginecologul tau ce face?
Carmilia 11s4z
Carmilia,
nu mi-a dat nici-o reteta compensata; iar analizele le-am platit - nu sunt chiar asa de norocoasa
Dar mi-a zis ca, daca vreau concediu, se rezolva; la fel si daca am intrebari 'ciudate' - imi raspunde la toate.
MF in schimb, mi-a dat doar adeverinta ca sunt garvida, pt serviciu, si pentru ea a trebuit sa-i duc adeverinta de la ginecol, cu parafa lui.
Ai noroc ca ai gasit un MF bun.Eu merg insa, pe mana gincol.
Roxana 13+