* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (12) *

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

[/quote]

Fetele, va rog mult, spuneti-mi si mie ce credeti despre triplul test. Este necesar sau nu in cazul meu? Pliiiiiizzzz!!!!

Alina 15+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

[/quote]

prietena mea a nascut anul acesta la 32 ani si mi-a spus ca ea nu a facut triplu test si nici medicul nu i-a recomandat.

Mari 9+

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Alina, cu multa placere !
Constat ca am fost vecine... Eu cand eram gravida stateam la blocul 18P din spatele MegaImage-ului
Acum, ne-am mutat tot in militari pe la blocurile de langa lacul morii. A fost un avantaj pe caldurile acestea lacul morii... Stam pe malul lacului si pana la 11 noaptea.

Gugu, multa, multa sanatate tie si lui gugu mic din burtica.

Laura 8+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

Nemary hai sa facem schimb, macar pe timpul verii.
Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 13+

Vreau, vreau

Mari 9+

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Ginnette,MF ia o gramada de bani pt.o femeie!Daca nu vrei sa-l schimbi,zi-i cu tupeu ca stii ca ai dreptul la analize gratuite,la medicamente,cum ar fi Utrogestanul,gratuite.E obligat sa-ti dea!Dar nu pot sa cred ca nu poti gasi unul mai bun,intreaba si tu rudele,prietenii,poate gasesti ceva.Al meu e pe la Dorobanti,iti dau amanunte,daca vrei.Dar de ce ti-a trebuit adeverinta pt.serviciu?Si daca tot ai un ginecolog asa grozav,zi-mi si mie,sunt in cautare de unul!

Carmilia 11s4z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by Carmilia

Ginnette,MF ia o gramada de bani pt.o femeie!Daca nu vrei sa-l schimbi,zi-i cu tupeu ca stii ca ai dreptul la analize gratuite,la medicamente,cum ar fi Utrogestanul,gratuite.E obligat sa-ti dea!Dar nu pot sa cred ca nu poti gasi unul mai bun,intreaba si tu rudele,prietenii,poate gasesti ceva.Al meu e pe la Dorobanti,iti dau amanunte,daca vrei.Dar de ce ti-a trebuit adeverinta pt.serviciu?Si daca tot ai un ginecolog asa grozav,zi-mi si mie,sunt in cautare de unul!

Carmilia 11s4z

Off, de fiecare data m-apuca spumele cand ma duc la ea (ca e proasta ) !!! O s-o schimb, pana la urma - imi convenea ca are cabinetul la doua strazi de mine.
Adeverinta iti trebuie s-o dai la HR, pentru ca ai niste facilitati: in primul rand, ai dreptul la 16h pe luna, libere (platite, dar nu primesti bon de masa) pentru consult prenatal.
Apoi, poti vorbi cu ginecol, (eu cu el am vorbit, dar cred ca stie si MF) si daca ai sarcina "cu pb" (adica n-ai chef sa stai atatea ore la serviciu ) ai dreptul la program redus (parca 2h era). Este legea 25/5.03.2004

Este dr. Ion de la Giulesti (Panait Sarbu); eu sunt la el (in evidenta), demult.

Roxana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Anca, multumesc de info, ai vreo recomandare? Eu merg la dr. Hamid, la Medicover, cu el am nascut si primul copil, dar la ei e greu sa te programezi daca nu esti abonat. El imi sugerase 15 iulie, dar nu s-a putut. Crezi ca e cazul sa incerc sa fac in alta parte, mai repede? Merci.
Nemary, cu triplul test cred ca depinde de doctor, mie mi s-a recomandat si la prima sacina(27 de ani) si acum (29). N-am facut nici atunci, nu fac nici acum, nu vreau sa ma stresez inutil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

quote:
Originally posted by carmen e

Anca mersi , asa ar trebui sa fie si bb al tau, pt ca am vazut ca suntem in aceeasi zi.
Tu cand mergi la urmatoarea eco????
Si eu am avut emotii pana am ajuns la dr, pt ca eu nu am simptome deloc, in afara de faptul ca sunt ffffffffffffffff obosita.

Carmen 9+

Carmen, nici eu nu am avut mari simprome. Doar sani durerosi si oboseala crunta. imi vine sa dorm non stop :) LA eco merg dupa ce am toate rezultatele analizelor. Cred ca peste o saptamana.

Anca Diana

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Irlandeza concediu placut si vreme frumoasa .

Anca si pe mine ma ia oboseala cam pe la ora 1 - 2 de nu mai pot face nimic servici si daca stau in pat cand ajung acasa nu ma ia somnul deloc .

Alina am fost la magazinul din militari si mi-am luat 2 rochite dragute, intradevar una e cam scurta , pantaloni nu avea masura mea erau mari, am sa mai merg poate mai primesc ceva .

Carmen 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Carmen, mersi frumos de urare. Timp frumos cred ca voi avea, dupa cum arata la toate stirile.
Mi-am terminat bagajele. Acum merg sa fac un dus pedichiura si manichiura si sunt gata .

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irlandeza drum bun maine si sa iti iei apa pe drum (pt cand mergi cu microbuzul). Mergi ziua sau noaptea cu masina? Neaparat sa te hidratezi, eventual sa ai un evantai, ceva, la tine, sa-ti mai faci vant!

13+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput