* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (12) *
Raspunsuri - Pagina 21
irlandeza spune:
Laura, la 12 la pranz ajung in Budapesta si pe la 4 plecam spre Baia Mare. Sper ca pana la 11 seara sa ajung. O sa-mi iau o apa din aeroport si o sa am niste mere si cirese. Mi-e asa groaza de drum........Mai ales ca sunt fara sot.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru 13+
alinushca spune:
Laura Ioana, Laura_dimitris, mav, micsunea, gattasalvaje, irlandeza, gugushtiuc , nemary, bubuleana , Carmilia, irinabobe, Lala D, natalia S, cornilia, virgo, felicia 20, valen, Ale multumesc ca m-ati inteles asa de bine (cine daca nu voi care ati trecut prin toate cele). Eram cam neagra ieri, recunosc, si nitel disperata. Dar azi sunt mult mai optimista. Si cred ca am inteles si cum e cu stresul si nu as vrea as imi scad singura sansele la un frumos bebe. MULTUMESC
:) Sanatate!
docdecap spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Carmen, mersi frumos de urare. Timp frumos cred ca voi avea, dupa cum arata la toate stirile.
Mi-am terminat bagajele. Acum merg sa fac un dus pedichiura si manichiura si sunt gata .
Noi 2 singurei
irlandeza, drum bun si sa fii mai tare ca greata! poate poti lua niste pastilute naturiste calmante, macar sa dormi pe drum, daca poti
si va multumesc de laude si ma bucur ca v-a placut albumul si pisoiul, astept sa avem cu toatele o poza in 3/4D, sa vedem si sa ne admiram comorile :)
Monica 12+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
Gina M spune:
IrinaL & Deiutz Felicitari pentru sarcini si bine ati venit printre noi!
Gugule' - ma rog pentru tine ca totul sa fie bine cu puisorul vostru pana la capat.Sa fii tare si sa ai grija de tine.
Ieri am fost la medic si i-am ascultat inimioara puisorului cu un doppler performant.
Momentele au fost unele super emotionante!!!Totul este bine!
In ceea ce priveste aflarea sexului, am amanat-o pe la sfarsitul lunii viitoare deoarece, doresc sa se vada bine ce este acolo.
Laura Ioana - ce marisori ati crescut!Bravo!
docdecap - v-am vazut pozele!Frumos!
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
docdecap spune:
Gina M
ce fain trebuie sa fie sa-i asculti inimioara! mie nu mi-a pus auditiv, data viitoare nu mai scapa asa ieftin!
si a venit si racoarea, ce bine e, parca pot sa si mananc!
Monica
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
irlandeza spune:
Fetelor, eu va pup, aveti grija de voi, si ne "vedem" peste o sapt. Daca am de unde , o sa intru si din Ro.
Numai bine.
Noi 2 singurei
Gina M spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Fetelor, eu va pup, aveti grija de voi, si ne "vedem" peste o sapt. Daca am de unde , o sa intru si din Ro.
Numai bine.
Noi 2 singurei
Drum bun Irlandeza.Sa ai grija de tine.
Gina 14w+
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
mav spune:
Fetelor, sunt inca cu ochii pe voi, sa fiti cuminti si sa aveti grija de bebeluci!
Alinush, imi pare rau ca ai trecut prin asa cumpana, sper ca te-ai apucat de "treaba", daca tot ai avut chef si... sa fie cu ochisori!
Irlandeza, drum bun si sa ajungi cu bine la destinatie!
Monica, sunteti superbi! Multa sanatate!
Va pup pe burtici, cu mult drag!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Carmilia spune:
Neata la toate zuzele!
Eu am azi o zi tare proasta,ma doare burta de mor si sunt ametita.Mi se mai intampla cand e frig,sper sa fie asta si bebe sa fie OK.Am luat un No-spa si sper sa treaca.
Alinuscha,bravo!Optimismul,perseverenta si increderea in tine sunt cele mai importante in "lupta" de a avea un bebe.Crede-ma,am 35 de ani si vreau un copil de cand...eram copil!Suntem alaturi de tine
Ginette,e vorba de Ion Ionut,nu?Super tare!A fost primul medic la care am sunat pt.o programare,la inceputul lui mai.Era disponibil in augustTrebuia sa nu renunt,ca parca ma vad si in august cautand un medic bun.Ai idee,in afara de cabinetul lui il pot gasi mai usor la spital sau in alta parte?
Stiam de legea aia,dar sefii mei sunt convinsi ca pot merge la control dupa ora 17,e chiar mai racoare,iar pt.program redus trebuie o recomandare explicita de la ginecolog cum ca ai probleme.Credeam ca i-ai "aburit" tu doar cu adeverinta...
Pupici la toate zuzele
Carmilia 11s5z
ginnette spune:
Neata Carmilia,
Da, dr. Ion Ionut este. E adevarat ca foarte greu se "intra" la el, pentru ca este foarte ocupat; eu am fost norocoasa, tinand cont ca sunt la el, in "observatie" de muti ani.
Il gasesti la cabinetul de Planing Familial.
Toti sefii sunt idioti (asta-i adevarul!) dar cred ca daca le bagi legea sub nas, nu pot zice 'nu'.
Cat priveste "abureala" (mi-a placut ), n-are succes la noi in firma - tre' sa te documentezi si sa te duci pregatita.
Ai grija de tine!
Roxana 13+