* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (12) *

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Alina eu vreau detalii, pt ca eu muncesc in militari si trec zilnic pe acolo dar nu imi dau seama care magazin este, daca nu ma insel sunt 2 acolo unde zici tu.
Poate ma opresc si eu azi cand plec de la servici, mie imi trebuie niste bluzite mai largute si panatalonasi daca as gasi.

Anca mersi , asa ar trebui sa fie si bb al tau, pt ca am vazut ca suntem in aceeasi zi.
Tu cand mergi la urmatoarea eco????
Si eu am avut emotii pana am ajuns la dr, pt ca eu nu am simptome deloc, in afara de faptul ca sunt ffffffffffffffff obosita.

Carmen 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Alina...multumesc mult!!!
Sa-ti traiasca si tie Luca si Ana Antonia!!! Cat are Luca?

Simonette5+

poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Breaz,imi era teama ca zici ceva de varsta.Eu am aproape 35 de ani...
Kalosalina,felicitari!
Raca,eu am avut momente de panica pt.ca mi-era prea bine.Pe la 8-9 sapt. m-au luat niste greturi,seara mai ales,la vreo 2 ore de la masa,de mi-a trecut si panica si orice altceva.Pe urma au incetat.Toate patim asta:nu e bine nici cand ne e bine,nici cand ne e rau!
Felicia,sora mea a nascut acum 14 ani si n-a avut O ZI de greata si rau.N-avea net,ecograful era o palnie(serios vorbind) si nu s-a panicat deloc.Are o fata superba!
AncaDiana,dr.meu a fost super dragut si mi-a dat nr.de tel.de la prima intalnire.Dupa care i-am dat 3 telefoane si nu mi-a raspuns niciodata!
Simonette,cu sanii e cam ca si cu greata.Uneori te dor,te mananca,te enerveaza ca ai impresia ca se dubleaza,alteori uiti de ei.Cert e ca cresc si nu o pot face "in liniste".
Ginette ,tu ai dreptate ce zici de vitamine,dar eu am luat 4 kg in 1si1/2 luni si am scazut 2 in luna urmatoare.Nu am pofta de mancare DELOC,nu poftesc nimic,mananc f.putin pt.ca trebuie si sunt cam ametita.Vitaminele nu ingrasa decat daca mananci mult.Si daca se recomanda si celor care vor sa ramana,nu vad de ce-ar face rau unor persoane cu necesitati crescute,ca noi.Iar daca tu esti deja anemica si nu ai calciu,poate ca ar trebui sa mai consulti un medic(eventual MF).Ma scuzi,dar ideea ca te refaci dupa ce nasti mi se pare ciudata rau.Pana atunci ce faceti?Nu uita ca diagnosticarea anemiei e super importanta si recomandata chiar inainte de a fi si extrem de periculoasa pt.mama si bebe.
Pupici

Carmilia 11s4z

Mergi la inceput

Carmen? Adik nici sanii nu te mai dor? Sau te mai dor dar nu k inainte? Am pus si io intrebarea asta cu sanii azi si caut cat mai multe raspunsuri! Deja m-ammai linistit!
Sarcina usoara in continuare si Sa ajungi la termen cu bine!
Simonette5+

poze Luca

Mergi la inceput

Carmilla! Sarcina usoara sai ai in continuare si bb sanatos!

Simonette5+

poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

carmilia,

simonette
, am povestit un pic mai in fata ce am vazut. O mogaldeata mica cat un bob de strugure, careia ii batea inimioara asa de frumos!

Felicia, 6+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Felicia!scuze...am citi ceva cu bobul de strugure, dar n-am retinut ca tu erai...eu sunt mai batrana si stau camprost cu memoria! Apoi am vazut mesajul tau cu teama de echo si chiar nu m-am gandit!
Sa-ti creasca mare samburelu`...al meu e mai micutz un pic decat bobul de strugure si nici nu bate ink inimioara! Doamne Ajuta sa fie bine!

Simonette5+

poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Sanii nu mai ma dor ca inainte am zile si zile , si eu ma panicasem un pic inainte sa ajung ieri la dr, tot din cauza asta pt ca sanii nu mai erau ca inainte, am inpresia ca nu mai dorm noapte ca inaite, dar m-am panicat degeaba pt ca bb e fffffffffffffff bine si din ce se vede la eco nu are probleme.

Carmen 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by carmen e

Super si cat stai ????

Carmen 9+

Doar o sapt. Mai vin cu sotul in august pt. 2 sapt. in vacanta.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Docdecap, super albumul tau. Se vede perfect. Si ce bebe mare ai. Sa va bucurati de el.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru 13+

Mergi la inceput