* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (12) *

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

quote:
Originally posted by deiutz

Buna ziua tuturor burticilor!
As vrea sa stiu daca exista printre voi burtici din Constanta. Si!!! As vrea sa ma alatur voua, daca ma primiti:)
D.N. 17.07.1978
U.M. 07.05.2007
D.P.N. 11.02.2008 (conform tabelului de pe site, daca e sa ma iau dupa dr. de familie ar fi 13.03.2008)Oricum, sapt viitoare mergem cu toate analizele la medicul ginecolog si ne va spune el ce si cum...
Sarcina usoara si o seara frumoasa !
In cazul in care nu am scris unde trebuia, rog sa ma iertati, sunt noua pe forum.

Bine ai venit printre noi! :) Sarcina usoara si bebe sanatos tun!

Anca Diana

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna zuzici!!

Bun venit noilor burtici (ce bine ca suntem din ce in ce mai multe) si bine v-am regasit zuzici mai vechi. Sa nu va suparati pe mine ca nu am mai scris de mult timp. Sunt fff prinsa la job. Va citesc de cate ori am ocazia dar de cele mai multe ori nu apuc sa si scriu.

Simonette, povestea cu sanii nu trebuie sa te sperie. La fel am patit si eu. O zi ma durea de nu mai puteam, trei zile nici nu-mi dadeam seama ca ii am si tot asa. Nu-ti face griji pentru ca nu ai de ce.

Fetele, am si eu o intrebare. Voi credeti ca merita facut triplul test? Efectiv nu am timp sa ajung sa il fac si parca nici nu l-as mai face. Voi avea 29 de ani in curand, un copilas sanatos la activ, ecografiile arata perfect, oare este necesar aceasta analiza sau mai pot lipsi de ea? Cu doctora inca nu am vb (ma asteapta la ea inca de saptamana trecuta) dar as vrea sa stiu si parerea voastra inainte de a vb cu ea.

Va pupacesc cu drag pe toate!

Alina 15+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Anca si Roxana v-am trecut pe listuta, sa fie intr-un ceas cu noroc

Irlandeza sa stii ca-i mai bine la frig: mai pui o haina pe tine, mai una, mai alta...dar la caldurile astea de la noi iti vine sa-ti dai jos si pielea de pe tine si nu ai unde fugi

13+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Multumesc ca m-ati adaugat! Sunt mandra de mine sa fiu pe listuta:) Sunt mandra ca sunt graviduta. Stati asa sa vedeti ce mandra o sa fiu cand o sa inceapa sa mi se vada burticuta! Suntem asa de multe in februarie! Sa aiba bebeii nostri parteneri de joaca, pai nu?! :)

Azi sunt fericita! Desi, sase diseara vine soacra in vizita! Cine ma ajuta la curatenie?:))

Anca Diana

9+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmen e

Buna fetelor, si eu prefer racoarea decat caldura

Azi am fost la dr si sunt ffffffffffffffff fericita - bb e foarte bine si are 2.5 cm, avem si poze, dar nu am timp sa le pun, poate imi fac timp zilele urmatoare.
Maine merg sa fac Bitestul, iar peste 3 sapt merg la dr ca sa masoare pliul nucal.

Carmen 9+

Felicitari Carmen! Inseamna ca bebe meu la fel trebuie sa fie. Acum doua saptamani avea 16 mm. Tare enervant ca nu am burtica transparenta. Tot timpul ma intreb ce mai face si cum mai arata :))

Anca Diana

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Alinamultumesc mult de tot! E tare bine cand stii ca cineva care are acelasi itinerar si e mult inaintea ta, a trecut prin aceleasi stari prin care treci tu!
Am observat ca numele copiilor tai sunt aceleasi cu ale copilului meu (Luca) si Ana Antonia... vb aseara cu sotul ca ar fi frumos daca ar fi fata! Sarcina fara pb in continuare si nastere cat mai usoara!

Simonette5s4z

poze Luca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sweetgys

MULTUMESC MULT TUTUROR ZUZUCILOR PT URARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7+

LA MULTI ANI IUBITA! cu intarziere dar mai bine mai tarziu decat niciodata :) sa fii fericita si sa faci un bebe frumos si sanatos! :)

Anca Diana

9+

Mergi la inceput

Felicitari fetelor noi de pe listutza!!! Sarcina usoarasi la termen cu bebei sanatosi! Doamne Ajuta!

Simonette5+

poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Multumesc de urari, Simonette! Imi place f mult numele de Luca si am vazut ca a inceput sa fie destul de des intalnit. Probabil ca generatia noastra are cam aceleasi gusturi, nu?

Fetele din Bucuresti (si nu numai....poate sunt si alte zuzici in trecere prin capitala) am gaist un magazin cu hainute pretabile pt gravidute si cu preturi mai mult decat ok. Au rochii, bluze, pantaloni fff frumoase si potrivite pentru burticile noastre (chiar daca mici inca....dar in crestere). Magazinul este langa statia tramvaiului 41 de la intrarea in pasajul Lujerului (Militari). Eu mi-am cumparat 3 rochite, 1 bluza si pantalon de vara (ce-mi plac!!!!) si pe toate astea am platit 150 ron. Eu zic ca merita. Daca mai vreti detalii intrebati-ma. Poze inca nu am facut dar voi face cat de curand si le pun in album.

Pupacesc zuzele!

Edit: Ce....Fulga sunt! Simonette, si tie sarcina usoara si nastere fara probleme si sa-ti traiasca Luca!

Alina 15+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Fetelor, ecografia transvaginala e periculoasa pentru bebe? Ca mie azi mi-a facut si eco normala si transvaginala.

Felicia, 6+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Felicia! Stai linistita! Nu este periculoasa echo vaginala pt bb! El sta bine acolo in burtik la mami si e ferit de intemperii! Cand faci sex nu te gandesti ca e periculos? Stie dr. ce este si ce nu este periculos pt bb! Si mie mi s-a facut ieri echo vaginal si am 5 saptamani si 4 zile!

Mai bine ne spui ce ai vazut la echo! Ca asteptam si noi vesti bune!

Simonette5+

poze Luca

Mergi la inceput