Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 6

anacami spune:
Anca,este bine in asemenea situatii sa ai cash. Stiti ce mi s-a intamplat acum vreo 2 luni? merg eu la Petrom, alimentez (fac plinul ), in portofel aveam doar maruntis...Cand sa platesc, nu se poate ; cica "de ce nu ati intrebat?". Ditamai compania si nu are POSuri (bine,am inteles ca sunt foarte putine statii care au..). Am lasat masina si apoi am plecat truli sa gasesc bancomate. Ghinion, am gasit vreo 3 toate defecte...si ma si grabeam sa ajung la servciu.. Am gasit unul pana la urma la vreun km distanta, dar am avut ceva emotii si am ajuns tranpsirata la serviciu....
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

anacami spune:
Lasa Ramonella, gandeste-te ca ar fi fost obositor ... Mai bine va incarcati cu aer curat si energie de la munte. La anul veti merge cu totii !!!!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by anacami
Lasa Ramonella, gandeste-te ca ar fi fost obositor ... Mai bine va incarcati cu aer curat si energie de la munte. La anul veti merge cu totii!!!!
Camelia, Sebastian(26 mai 2004) si Stefania
Asa e,oricum e mai important bebele...Si ne-am fi obosit tare pe drum.Si a zis la televizor ca sunt niste calduri in Italia...Lasa ca noi ne racorim si odihnim la munte.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel

Jasmin012 spune:
Pussi, , la ce ora te duci la spital? Ce m-as bucura sa nu fie cazul, dar daca-i musai... Ai de la noi toate gindurile de bine, incurajarile si tot sprijinul sufletesc
bebe si burtik
Jasmin18+
Daniel

Jasmin012 spune:
Raluca, da, sunt interesata, multumesc. La Sanador? E centrul de pe str. Bucur, nu? caci parca sunt mai multe sedii Sanador. Scuze, Raluca, nu vreau sa par prea insistenta si sa crezi ca ma bag. Daca chestia asta iti aduce vreun prejudiciu imi cer scuze si ma retrag. Nu as vrea sa-ti creez vreo obligatie sau vreo neplacere. Daca insa nu ai cu cine merge si nu vrei sa fii singura merg cu tine in aceeasi zi.
Ramona, trebuie sa fie tare haios sa ti se miste pe sub bluza si sa se vada...
bebe si burtik
Jasmin18+
Daniel

pussi spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Pussi,, la ce ora te duci la spital? Ce m-as bucura sa nu fie cazul, dar daca-i musai... Ai de la noi toate gindurile de bine, incurajarile si tot sprijinul sufletesc
bebe si burtik
Jasmin18+
Daniel
la 20:30 merg la eco la cabinet...si maine dimineata la 7:30 imi face internarea

PUSSI

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

RGE spune:
'..neatza fetelor..hop si noi ..cam tarzior dar am avut treaba...tocmai mi-am filmat burtica ..l-am infometat pe fi'miu ca asta e ora lui de masa si daca nu pap stiam ca ma ia la "gioale"...asa ca hop cu camera de filmat pe burtica si l-am prinsss..sa vada si tati diseara ce-mi face fi'su...Doamne se vede super ..sarea burtica si rochita de mama focului..ma duc repede acum sa pregatesc ceva bun de papa la baiat...
ANCA felicitari pt ecografie...si chiar daca nu este fetita eu iti urez sa fie sanatos ..asta e cel mai important!!
pupici la fete
ROXANA 23+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

ralucis spune:
jasmin, sigur ca nu ma deranjeaza, cu cea mai mare placere, sg chestie mai nasoala pt mine e ca acum m-am uitat in calendar si am vazut ca as putea sa merg cel mai repede pe 1 august, noi pe 31 ne intoarcem, sunt atunci in sapt 23, oare nu e prea tarziu pt eco morfo?

Jasmin012 spune:
Raluca, dupa cite stiu eu poti face morfo pina in saptamina 24, eu ma gindec sa ma programez pt saptamina 22. Ai cumva numarul de la clinica? Ca as suna sa fac programarea. Deci doctorita Nedelcu? Sau e doctor?
Pussi, n-ai pt ce, o spun din inima. Lasa ca are sa fie totul f bine.
Roxana, neata, mincaciosilor. Deci il pirasti lui tati....
bebe si burtik
Jasmin18+
Daniel

ralucis spune:
jasmin, da, e o ea, uite am gasit aici pe net datele, ca nu stiu exact la ce centre merge si in ce zile http://www.cmsanador.ro/ro/contact. Pai atunci, daca nu te deranjeaza sa nu mai mergem impreuna, o sa ma programez in jurul lui 1, la o sapt dupa tine. Mi-a mai zis acum o prietena de un dr de la Medlife si Medicover, Botica parca a zis ca il cheama. Eu raman, totusi, la cea de la sanador, daca tot vine recomandarea de la un alt dr o fi bine. Doamne-ajuta sa fie bine!