Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gata am trimis pe mail-ul comun pozele

anca 20+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Jasmin, dupa cum am mai spus el mi s-a parut cel mai comunicativ! la dr. POp de abia scoti un cuvant, am impresia ca nici nu se uita la tine! La fel de necomunicativ am inteles ca este si dr. Herghelegiu, dar binenteles confiormarea o poate face cineva care merge la el (nu stiu cum este cu pacientele lui, ca este si dr. ginecolog, deci ar trebui sa comunice mai mult).

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata,

ancuta felicitari important e ca sunteti sanatoase, nu te mai stresa cu toate detaliile
anacaminu-i nicio problema, ca nu-l vreau maine. Si imi pare rau ca nu ti-a fost bine
jasminicada draga, in seara asta se da verdictul..si maine urmeaza operatiunea

PUSSI 15+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Cami, da, tocmai de asta spun, am citit ce-ai scris ieri si cum am mare incredere in tine stiu ca e asa si am tras concluzia ca nu a fost doar parerea mea. In plus, si fetele au confirmat zgircenia la vorba a mai multor ecografisti. Poate ca le este teama sa se aventureze in supozitii, pina la urma fiecare sarcina evolueaza in altfel si niciodata nu poti sti ce va fi pina la sfirsit; probabil de asta li se formeaza acest defect profesional de a vorbi scumpi la vorba. Zic si eu...

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Anca,se vede foarte-bine fata! cred ca doarme; mi se pare sau are manutele ridicate? Felicitari!
Cum a fost, ai platit cu cardul ? eu am fost o singura data la Fortis si parca am folosit cardul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!!!
Eu iar fara nici un chef...Maine socrii si cumnata merg in Italia....Ar fi trebuit sa mergem si noi....Merg cu masina...Oricum nu aveam cu cine lasa catelul...Anul trecut l-am lasat la o pensiune...Dar nu-l mai lasam acolo,saracutul...
O sa mergem in 16 iulie la munte,la cabana.Si o sa dorm toata ziua.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel21+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Buna!
jasmin, in sfarsit a dat si mama de colega ei care i-a recomandat-o pe dr Nedelcu, a zis ca doar sa ii spun ziua in care as vrea si ma programneaza. Deci as putea vorbi pt amandoua, daca mai esti interesata.
Ieri am fost la CF2 la maternitate la o prietena care a nascut tot cu dr mea, m-au napadit emotiile de anul trecut pe vremea asta, mi-am adus aminte de nasterea Ilincai. Dar era atat de aglomerat, cica ar fi inchise eliasul si municipalul si era full de mamici aici. De-abia astept sa imi strang si eu fetita in brate, sa o vad si sa o pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Da asa este ii se vad si manutele,isi sugea si degetul dar nu a putut sa o prinda in momentul ala.
Nu se putea cu cardul ca am intrebat si sa stiti ca mi-a dat bon

anca 20+

Maria
poze

Mergi la inceput

Jasmin, ei nu pot da chiar diagnostice, nu trebuie sa dea tratamente-ei fac, sa zicem, constatari (oricum, din cate am inteles latura asta se numeste imagistica,deci...).Mai departe, mergi la medicul ginecolog si hotaraste ce se face..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Aaaa,si bebelina mea misca de se vede prin haine.Aseara sarea pijamaua de pe mine.Asa n-am distrat.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel21+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput