Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Jasmin, cu marimea sanilor te inteleg perfect, eu ii aveam mari si inainte si ma enervau dar acuma au intrebacut orice masura, de la 75E am ajuns la 80F (si vorbesc de masuri Triumph).....Asta e.

Anca 21+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Anca A, da, cum trece timpul... Dar luna a 6-a nu incepe odata cu intrarea in saptamina 23? Sau ai uitat sa schimbi semnatura si esti in saptamina 22 deja? Sau poate nu am inteles eu bine cum e cu calculele astea, ca e o chestie prea incurcata...Of

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Pai fetili, EU sunt in sapt 22 (adica am 21 de sapt si 4 zile). VIneri implinesc 22 de sapt si de sambata intru in sapt 23 deci in luna 6.

Anca 21+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

dupa cate vad, te incadrezi in limite (0.5 fiind media, asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa aiba aceasta valoare, cum tindem sa ne comparam...)

Pussi, imi pare rau; ieri nu am reusit sa mai ajung acolo (desi trebuie neaparat, ca si eu vreau sa-mi cumpar ceva), trebuia sa merg pe alt traseu si nu m-am mai simtit in stare dupa ce am vazut ce cuptor era afara (in plus, cu o seara inainte am mancat niste vinete si ieri m-am simtit rau toata ziua-acum sunt muuult mai bine!)

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cami multumesc ptr valori,sunt in limitele normale cu ele si sa stii ca si eu sper ca este fata ,nu de alta dar ne-am obisnuit deja cu ideea.
Nu stiu sa mai pun poze ca yahoo photos nu mai merge.Cine ma ajuta?

anca 20+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbontos spune:

Si eu am scurgeri din ambii sani ...
Trebuie sa imi pun tampoane in sutien (pun discuri demachiante ...). La inceput m-am speriat apoi am intels ca nu e nimic grav. Doar ca e cam neplacut ...

Maine merg la ecografie. Poate se desleaga si la mine misterul legat de sexul bebelusului (toate mamicile imi spune ca va fi baiat). Mie nu prea mi-a dat detalii medicul cand am facut ecografiile anterioare.Imi spunea doar ca e in regula. Ar trebui sa il iscodesc eu? Ce sa il stresez sa imi spuna?

Mihaela 21+

Mergi la inceput

Anca,din cate am inteles yahoo photos se va inchide in curand; va trebui sa-ti muti pozele pe alt website; mie mi-a placut si am folosit intotdeauna www.webshots.com

Pana atunci, poti sa ne trimiti un email pe adresa comuna (sunt taree nerabdatoare... )

Mergi la inceput

Anca a, deci m-am gindit eu bine, esti deja in saptamina 22! Pai schimba-ti semnatura, nu ne mai induce in eroare, ca la cit de nerabdatoare suntem sa mai adaugam saptamini si sa creasca bebeii s-ar putea sa incepem si noi sa credem ca deja suntem mai mari . Felicitari, draga mea , si la mai mare. Noi termina saptamina asta si intram de luni in luna a 5-a. Citeodata nu-mi vine sa cred, a trecut repede timpul. Peste 2 saptamini o sa fim si noi la jumatatea drumului.

Anca D, , asa o sa fac. Daca ii faci griji de pliul nucal, sa stii ca e normal ca in trim 2 sa fie in jur de 3, dar nu mai are relevanta acum. sa nu te gindesti la prostii.

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

legat de cursul de laptic din sani, eu cred ca din contra-veti avea "productie" bogata, deja se pregatesc de alaptat si vor fi apte din prima clipa pt. asta

Mergi la inceput

Mihaela, nu, nu e anormal, desi este intr-adevar neplacut, mai laes daca trebuie sa iesi din casa.
Fetelor, ce-or avea ecografistii astia de sunt atit de zgirciti la vorba? Eu cind am fost data trecuta la Iosup am avut impresia ca nu ma place prea mult, desi la un moment dat imi facea complimente, cind a auzit ca am 32 ani a zis ca par mai tinara, ca par de 26... De-abia cind v-am auzit pe voi povestind experientele voastre mi-am dat seama ca asa e el si nu ca avea ceva cu mine ca nu eram pacienta lui Tutu (caci imi faceam probleme ca daca o sa auda ca nu sunt la Tutu nu o sa-mi dea atentie)

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput