Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Fetelor, pina cind se face TT? Intreb pt ca vreau sa-mi schimb medicul ginecolog si vreau sa ma duc de-abia dupa ce scap de perioada propice pt TT, ca sa fie prea tirziu sa-l mai fac, in caz ca mi-l "recomanda".
Nu stiu ce parere aveti voi, dar eu imi urasc sinii, au devenit uriasi (of, si inainte erau tocmai buni!, acum sunt dubli), sfircurile sunt uriase si nu-mi place culoarea...
In schimb (sa nu fiu de deochi), inca nu am arsuri si nici dureri de spate, sper s-o duc tot asa...

Victo, ce coincidenta, tocmai vorbeam ieri despre "politetea" din mijloacele de transport!!! Mai sunt si exceptii.

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbontos spune:

Vasari, mersi de sugestie. Mi se pare o idee foarte buna!
O sa caut si eu pe la noi pe la Baia Mare sa vad daca gasesc un costumas de baia asa cum mi l-ai descris tu. Daca nu imi iau de pe pe drum (oricum trec si prin Bucuresti..., cel putin acolo tot gasesc)!

Te pup! Sarcina usoara si un bebe sanatos!

Mihaela 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbontos spune:

Fetelor mie mi se usca foarte tare piele pe sani si picioare!
Asta desi beau multa apa si folosesc lotiune hidratanata si ulei de bebe si crema antivergeturi ...
Nu stiu ce sa ma mai fac ...

La voi cum e?

Mihaela 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele
Gata am fost la eco si sa va spun rezultatele:par binenteles cam obosita si placenta gradul 2 de maturitate
Fata este bine ,dormea asa ca masuratorile le-a facut f repede ,l-am pus sa imi spuna lungimea totala si avem 22 de cm si l-am mai pus sa imi scoata poze in 3 d si s-a conformat dinnou.Ceea ce m-a deranjat putin a fost ca el tot vb ca si cum bb ar fii baiat si cand l-am intrebat a zis ca ce nu stim sexul,at am cascat ochii si i-am spus ca el mi-a zis ca este fata , s-a scuzat si a zis ca intre timp i-a crescut ceva si anume crapatura,sincer nu prea m-a convins ca este fata sau a zis asa ca sa se acopere ca data trecuta a zis asa.
Avem 369 de grame di IR stanga 0.67,dr =0.4,ir ombilicala 0.7,pliu nucal =2.8.
Ce parere aveti de valori?
Si apropo de la 2,5 mil s-a facut 3 mil de cateva zile
O zi buna va doresc si o sa pun si eu azi pozele cu fata(sper)

anca 20+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Neata fetele!

Ancutz, super, Bravo, asa te vreau, sa fii categorica, nu ca mine ca m-a socay si am plecat cum am venit . Si deci pana la urma pe foaie ce sex a scris???

Jasmin, merci frumos de informatii prinvind lapticul. Am mai vb ieri cu cineva si imi spunea ca o prietena de-a ei a avut tot asa probleme prin luna a 5-a (cum sunt eu) in luna a 7-a si apoi fix inainte de a naste, i-a curs muuult colostru dar apoi a avut laptic. Asa ca poate sa curga cat vrea dc asa se desfunda canale si mai stiu eu ce. Numai ca probabil va tb sa incep sa umblu cu tampoane in sutien, bleah.

Va pup si va doresc o zi minunata.

Anca 21+ Elena

Mergi la inceput

Ancuta, felicitari pt fetita cu crapatura crescuta !!! Incredibil! Macar bine ca e sanatos(a), orice ar fi. E destul de lungut(a). Adica ai plecat de acolo nelamurita. Sa inteleg ca eco a fost in mare 2D? Pai da, caldura asta ne oboseste pe toate. Of, ce m-o astepta si pe mine? Macar sunt avizata cam ce ar putea sa-mi zica. Oare ma trezesc si eu cu o bebelina in loc de bebe? Poate intre timp ii scade ...(cucul). Vai! Daca imi zice asa ceva, va trebui sa schimb toate hainutele pe care le-am cumparat, ca sunt bleu aproape toate...

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

A, mi-am dat seama adineaori spunand ca sunt in luna 5 ca la sf acestei saptamani deja voi incepe luna a 6-a. Trece nenica timpul, trece.

Anca 21+ Elena

Mergi la inceput

Ancuta A, n-ai de ce, a fost bine ca s-a nimerit sa citesc chestia aia, ca cine stie, poate incepe si la mine, n-ar fi exclus cu uriasii astia de sini, of, ce ma enerveaza! As putea sa ma apuc de filme erotice, sa ma dezbrac pt reviste de barbati!

Ancuta D, inca odata, felicitari pt bebe sanatos si maricel deja!!!!

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata!
Anca,eu inclin sa cred ca este fetita!!! orice greseli se spune ca a facut, sexul nu prea l-a gresit pana acum-chiar daca l-a spus de pe la 12-13 saptamani (si asta s-a putut verifica...).

Valorile depind de varsta sarcinii, uite ce am gasit la colegele noastre mai mari (nu stiu de unde sunt luate, cat de corecte sunt...):

valori normale IR artere uterine:
sapt 20: 0.36-0.71 (media 0.53)
sapt 28: 0.35-0.63 (media 0.49)
sapt 34: 0.31-0.59 (media 0.45)

valori normale artera ombilicala:
sapt 20: 0.61-0.85 (IR), 2.39-5.35 (S/D)
sapt 28: 0.56-0.82 (IR), 2.19-4.95 (S/D)
sapt 34: 0.47-0.81 (IR), 1.65-4.65 (S/D)

Cat despre pliul nucal, am inteles ca nu mai are vreo relevanta din sapt. 14 (bine, nici sa fie de zeci de cm/m ...). Gradul 2 de maturitate este normal pt. aceasta varsta a sarcinii (eu am avut risc de placenta imbatranita prematur la Sebastian, deja la varsta aveam grad 3-confirmat atat la dr. Iosup, cat si la dr. Pop-ca mergeam alternativ la ei...).
Multa sanatate,astept pozici!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anca pe foaie a scris ca este fata ,dar nu stiu daca a scris dora ca sa se acopere sau chiar asa este,o sa mai fac niste eco poate elucidam misterul.
In sapt 22 intram in 6 luni?
Jasmin masuratorile au fost in 2d ,dar mi-a aratat mult in 3d ptr ca am insistat ca daca era dupa el nu se stresa prea tare cu asta.Tu cand te duci sa ii ceri tot ce vrei ca pana la urma dam niste bani ca sa ne clatim ochii

anca 20+

Maria
poze

Mergi la inceput