Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 7

Jasmin012 spune:
Raluca, multumesc, mi-am facut programare deja la dr Nedelcu, pe 20 iulie. Este in centrul de linga str. Buzesti, adresa ezte Dr Dimitrie Sergiu. Eco 4D si morfologie costa 3.000.000.
La Herghelegiu n-a fost chip, are programari pina in decembrie, asa mi s-a zis.
bebe si burtik
Jasmin18+
Daniel

dany26 spune:
Neatza fetelor...desi cu intarziere
....pt ca am avut ceva treaba la sv si pt ca am citit ce ati scris in acest ultim capitol...
Multumesc mult gravidutzei (nu stiu cine e) care mi-a modificat DPN-ul.
Ancadragoman felicitari pt bebeul sau bebica sanatoasa!!!!!!!
Pussi iti urez mult succes si curaj in asteptarea "verdictului" final. 18+
ANDREI

Victo spune:
oh..ramo..sa mergi acum cu masina in Italia...no way!!!!!
e super bine la noi la munte!!!!!!!!!!!
Flori, imi pare tare rau de rez.la TT..nu mai ai timp sa il repeti, totusi?
iar de dr Stamatian eu stiu ca e f. bun. bine, nu am fost al el, doar ce am auzit.
eu in locul tau, as face totusi si amniocenteza, care te poate linisti pe deplin.
te pup si sa ai putere multa!!!!!!!!!!!21+
piticul Stefanut

ralucis spune:
jasmin, gata, m-am programat si eu pe 1 august, sunt chiar curioasa sa schimbam impresii, mai ales ca mergem la aceiasi dr. Iti tin pumnii!

Jasmin012 spune:
Pufu, sunt de aceeasi parere cu Victo, ar trebui sa repeti TT, poate e vreo greseala.
bebe si burtik
Jasmin18+
Daniel

Jasmin012 spune:
Raluca, si eu sunt la fel de curioasa, dar sper ca parerile celor 2 medici nu vor fi diferite si mai ales ca nu vor fi de rau ci numai de bine. Succes si tie!
bebe si burtik
Jasmin18+
Daniel

cataro spune:
salutare fetelor. Eu tot asa pe fuga, as vrea sa va rog daca poate cineva sa-mi schimbe caruciorul. Azi Iosup mi-a zis ca-i bebeloi, nu bebelina. Ca sa ma linisteasca mi-a dat si-o poza pe care a scris scrot si penis. Tre sa ma gandesc la nume de baietel acum. Sper sa nu se transforme iar pana o sa nasc, pentru ca o sa ma zapacesc de tot.
Va pup, sa fiti sanatoase, voi si bebelusii vostri.
Cata 20+

RAMONELLA spune:
Asa e Victo nu are rost sa ma complic...E bine si la noi la Belis.
Pufu ce ai mai facut???Cum esti????
Ancutz tare faza cu crescutul.E cam nasol,te-ai entuziasmat ca e fetita si sa-ti spuna ca i-a crescut ceva....Sanatos sa fie,asta conteaza cel mai mult.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel21+
Beatrice Alessia

dany26 spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Raluca, multumesc,mi-am facut programare deja la dr Nedelcu, pe 20 iulie. Este in centrul de linga str. Buzesti, adresa ezte Dr Dimitrie Sergiu. Eco 4D si morfologie costa 3.000.000.
La Herghelegiu n-a fost chip, are programari pina in decembrie, asa mi s-a zis.
bebe si burtik
Jasmin18+
Daniel
Si eu m-am programat pe 24 iulie....of o sa imi fie asa dor de el pana atunci.....dar sper sa ma loveasca si pe mine pana atunci...
Si eu am simtit acum 2 zile 2 lovituri dar destul de jos fata de buric...si d'aia nu eram sigura ca e el....dar erau lovituri nu....clipoceli...