Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 25

RGE spune:
JASMIN..pei nu chiar terminatori...cel putin pemine ma lasa sa fac nani..face si el destul de mult dar o data pe saptamana e "TERMINATOR" ma rupe si nu ai cum sa dormi..eu cel putin nu suport sa stau nici in pat ma ferfelesc de pe o parte pe alta si la un moment dat ma ridic ca mi se pare ca ma arde patul...ma plimb prin casa, fac treaba...zici ca am baut o tona de cafea si red bull..
ROXANA 23+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Jasmin012 spune:
Ma gindesc la faptul ca fiind niste bebelusi mai dezvoltati li se pare strimt locul si de asta se agita, sa-si intinda si ei "oasele", de, ca oamenii mari. Dar noi astia mai mici, deocamdata nu avem probleme. E adevarat ca tati al nostru e si el inalt, are 1,80m, dar fiind baietel si semanind cu mamica lui, adica cu mine, iar eu am 1,57, cred ca nu o sa fie prea inaltut
bebe si burtik
Jasmin18+
Daniel

RGE spune:
JASMIN..nu are nici o treaba ..stai linistita iubiat pe la 2 kg -3 atunci nu o sa aiba loc..acum e piscina mare..cel putin la mine azi-noapte a fost WATER PARK in burtica...tocmai de aia se joaac ei si sunt activi ca au loc mai tarziu in tr 3 am inteles ca nu or sa mai fie asa activi ca acum.....cat despre partea a doua, eu am 1,60 si tati are 1,85 iar bebe are picioarele dezvoltate cat un copil de 25 saptamani..toti dr ne-au spus ca e lung deci o sa fie inalt...ca tati..asa ca stai linistiat si al tau mai mult ca sigur la inaltime o sa semene cu tati...iar la frumusete cu mamicile....ca sa le dea pe spate pe fetite
..ei ANCUTZA..ce zice Maria??...nici cand aude de baieti "mumosi" si inalti nu raspunde??
ROXANA 23+
GEORGE IONUT

ellis spune:
Va intreb si eu, secretiile pe care le avem pot sa difere(cantitativ) de la o zi la alta? Eu i-am mai spus dr ca mi se par prea abundente si a zis ca asa este normal, nu mi se intampla in fiecare zi.
Mie mi-e frica de treaba cu eliminarea din dopul gelatinos ca nu stiu cum e si daca mi-as da seama de chestia asta.
Alta treaba - cum anume se schimba/ se reimprostapeaza lichidul amniotic?
Ellis19+

RGE spune:
..hmm sau lu' flacau meu i-o fi dor de Yasmina??...ea se balaceste la mare cu mami si tati si fi'miu se agita de dor??...
ROXANA 23+
GEORGE IONUT

RGE spune:
ELLIS..stai linistita..cand se elimina dopul sunt si cateva firicele de sange..e ca un mucus,..un dop ..atat stiu si eu...nu-ti face astfel de griji..si la mine secretiile sunt diferite..intr-o zi doar ud absorbantul , alteori e si o secretie albicioasa...cateodata nu este deloc...cat despre lichidul amniotic eu stiu ca se schimba cam la 4 ore de asta e bine sa consumam lichide si se elimina prin rinichii nostrii sub forma de urina..daca gresec rog alte mamici sa ma corecteze eu atat stiu..
ROXANA 23+
GEORGE IONUT

dany26 spune:
quote:
Originally posted by cataro
si eu fac cezariana, pentru ca am probleme cu ochii
OK bun venit in "grup"

Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by RGE
..hmm sau lu' flacau meu i-o fi dor de Yasmina??...ea se balaceste la mare cu mami si tati si fi'miu se agita de dor??...
ROXANA23+
GEORGE IONUT
O fi si asta

In ce priveste frumusetea mostenita de la mami, ai dreptate, dar nici tati nu sunt uriti...

bebe si burtik
Jasmin

RGE spune:
./...da JASMIN nu sunt urati tatii insa noi vrem sa mosteneasca doar inaltimea de la ei
ROXANA 23+
GEORGE IONUT