Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

JASMIN..pei nu chiar terminatori...cel putin pemine ma lasa sa fac nani..face si el destul de mult dar o data pe saptamana e "TERMINATOR" ma rupe si nu ai cum sa dormi..eu cel putin nu suport sa stau nici in pat ma ferfelesc de pe o parte pe alta si la un moment dat ma ridic ca mi se pare ca ma arde patul...ma plimb prin casa, fac treaba...zici ca am baut o tona de cafea si red bull..

ROXANA 23+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Ma gindesc la faptul ca fiind niste bebelusi mai dezvoltati li se pare strimt locul si de asta se agita, sa-si intinda si ei "oasele", de, ca oamenii mari. Dar noi astia mai mici, deocamdata nu avem probleme. E adevarat ca tati al nostru e si el inalt, are 1,80m, dar fiind baietel si semanind cu mamica lui, adica cu mine, iar eu am 1,57, cred ca nu o sa fie prea inaltut

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

JASMIN..nu are nici o treaba ..stai linistita iubiat pe la 2 kg -3 atunci nu o sa aiba loc..acum e piscina mare..cel putin la mine azi-noapte a fost WATER PARK in burtica...tocmai de aia se joaac ei si sunt activi ca au loc mai tarziu in tr 3 am inteles ca nu or sa mai fie asa activi ca acum.....cat despre partea a doua, eu am 1,60 si tati are 1,85 iar bebe are picioarele dezvoltate cat un copil de 25 saptamani..toti dr ne-au spus ca e lung deci o sa fie inalt...ca tati..asa ca stai linistiat si al tau mai mult ca sigur la inaltime o sa semene cu tati...iar la frumusete cu mamicile....ca sa le dea pe spate pe fetite..ei ANCUTZA..ce zice Maria??...nici cand aude de baieti "mumosi" si inalti nu raspunde??

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Va intreb si eu, secretiile pe care le avem pot sa difere(cantitativ) de la o zi la alta? Eu i-am mai spus dr ca mi se par prea abundente si a zis ca asa este normal, nu mi se intampla in fiecare zi.
Mie mi-e frica de treaba cu eliminarea din dopul gelatinos ca nu stiu cum e si daca mi-as da seama de chestia asta.
Alta treaba - cum anume se schimba/ se reimprostapeaza lichidul amniotic?

Ellis19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

REIMPROSPATEAZA...ATI INTELES...NEURONUL

Ellis19+

Mergi la inceput

..hmm sau lu' flacau meu i-o fi dor de Yasmina??...ea se balaceste la mare cu mami si tati si fi'miu se agita de dor??...

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

ELLIS..stai linistita..cand se elimina dopul sunt si cateva firicele de sange..e ca un mucus,..un dop ..atat stiu si eu...nu-ti face astfel de griji..si la mine secretiile sunt diferite..intr-o zi doar ud absorbantul , alteori e si o secretie albicioasa...cateodata nu este deloc...cat despre lichidul amniotic eu stiu ca se schimba cam la 4 ore de asta e bine sa consumam lichide si se elimina prin rinichii nostrii sub forma de urina..daca gresec rog alte mamici sa ma corecteze eu atat stiu..

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by cataro

si eu fac cezariana, pentru ca am probleme cu ochii

OK bun venit in "grup" ...eu vreau sa fac cezariana pt ca am ochelri dar desi am doar -1,25 am avut o pb de la efort la unul din ei care mi-a trecut cu f multe pastile....deci...no way sa nasc normal...Vrei sa caut site-ul ala cu cezariana in direct nu e scarry....?!!

18+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by RGE

..hmm sau lu' flacau meu i-o fi dor de Yasmina??...ea se balaceste la mare cu mami si tati si fi'miu se agita de dor??...

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

O fi si asta

In ce priveste frumusetea mostenita de la mami, ai dreptate, dar nici tati nu sunt uriti.... dar ei o sa semene cu mami la frumusete, sigur...

bebe si burtik

Jasmin18+Daniel

Mergi la inceput

./...da JASMIN nu sunt urati tatii insa noi vrem sa mosteneasca doar inaltimea de la ei

ROXANA 23+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput