Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 26

Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by RGE
./...da JASMIN nu sunt urati tatii insa noi vrem sa mosteneasca doar inaltimea de la ei
ROXANA23+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
In principiu da, dar mai au ei si alte calitati si nu cred ca ne-am supara daca ar mosteni si din aceste calitati... Numai din defecte nu. Dar cum noi suntem perfecte, nu sunt sanse sa mosteneasca defecte de la noi, de-aia nu vrem sa ne riscam...

bebe si burtik
Jasmin

Jasmin012 spune:
Ellis, telmina cu plostiile (asa zice Sebi al lui Anacami), nu te mai gindi la toate bazaconiile...chestia cu secretia e normala, doar sa nu aiba culoare ciudata si sa nu miroasa urit (atunci repede la medic), dar atita timp cit e alb sau alb-galbuie e normala. Consistenta si cantitatea difera si ele.
bebe si burtik
Jasmin18+
Daniel

cataro spune:
Dany, eu am numar destul de mare (-6) si am si o coroidoza miopica. Acum sufar pentru ca nu mi-a mai dat voie sa port lentilele de contact pe perioada sarcinii, dar am niste ochelari smecheri care au lentilele compactate sa nu semene cu borcanele. Multzam pentru intentia de a-mi da site-ul ala, dar eu la servici am interdictie si nu pot vedea filmulete, iar acasa nu mi-am pus net tocmai ca sa nu stau cu ochii benoclati toata ziua pe ecran.
Cata 20+

dany26 spune:
UAU RGE....cand te aud cate povestesti de bebica al tau ma faci sa fiu asa nerabdatoare.....de abia astept sa simt si eu atatea ca tine......de fapt sper sa fie agitatie mare ca la tine.....in fiecare seara si dimineatza stau cu mana pe burta cam 20 min si nimic deocamdata.....
18+
ANDREI

cataro spune:
mie mi-au cam dat doctorii interdictie sa fac vreun copil cu problemele pe care le am, dar sper sa nu se intample nimic si sa nu chiorasc de tot, Doamne fereste

RGE spune:
JASMIN..mi-au iesit niste galuste de ma invidiaza toti bucatarii din lume!!..acum sper sa se faca bine si la mijloc.....
ROXANA 23+
GEORGE IONUT

cataro spune:
si eu sunt invidioasa pe roxana cand aud ce-o chinuie ala micul. eu nu prea simt mare lucru, am placenta postata anterior si-am inteles ca se simt mai greu miscarile bebeului. Ori e al meu mai puturos, si-i place sa doarma.
Cata 20+

pussi spune:
dany, dana vio multumim de urari
jasminicilor sunt ff apropiate capritele
Rge o sa te intrec cu batutul si nedormitul
PUSSI

Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile

RGE spune:
PUSSI..tu o sa fi de 2 ori o mama batuta si nedormita!!!!..poate o sa ai noroc ca fetitele sunt mai finute si mai delicate decat baieteii!!..ca fi'miu cand se supara e "BAD MOTHER FUCKER"
ROXANA 23+
GEORGE IONUT

RGE spune:
..Doamne ce-mi place ce nume le-ai ales fetitelor..sa va traisca sa fie sanatoase si voioase!!..Doamne ce te invidiez ca scapi o data
CATARO iubita nu ma invidia ca o sa vezi cum o sa fie mai tarziu cand o sa ti-o iei pe cocoasa!!!
ROXANA 23+
GEORGE IONUT