Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 24

Jasmin012 spune:
Da, Anca, si eu am auzit de multe cazuri de acest gen de asta ma si tem. Plus ca se poate intimpla sa-i dai toata sarcina spaga doctorului, iar cind trebuie sa nasti dispare sau intra in concediu (s-au mai vazut si de-astea) si ramii pe miinile cine stie cui...
Roxana, reteta de galusti nu stiu, mie in general imi ies galustile tari, dar mie alea-mi plac mai mult... Trebuie sa bati ouale bine, sa se faca un pic de spuma deasupra, pt a iesi galusti pufoase, adaugi gris cite putin si te opresti inainte sa iasa compozitia prea groasa...Oricum lasi un pic compozitia inainte de a forma galusti si ale baga in supa, pt ca grisul se mai umfla si compozitia se mai intareste...Deci tine minte: compozitia sa fie ceva mai moale cind te opresti din amestecat.
bebe si burtik
Jasmin18+
Daniel

Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by RGE
...asa ca sa nu-mi cereti lista cu bajaul pt maternitate ca s-ar putea sa va speriati
ROXANA23+
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Hehehe, nu ne speriem noi asa usor, nasterea e ceva mai de speriat...Si apoi, suntem curajoase
bebe si burtik
Jasmin

RGE spune:
ok JASMIN..te tin la curent sa-ti spun cum au iesit...mersi frumos..
ANCA nu ai pt ce ..e meritul tau..bine si al sotului
..eu ma chinui sa-l trezesc pe fi'miu ca altfel la noapte iar avem treaba si tare imi e ca intr-una din noptile astea in care nu ma lasa el sa dorm ma apuc de pictat pereti sau de mutat mobila...
JASMIN.....suntem cele mai curajoase mamici....ar merge sa papam niste spanac mai des ca sa fim cele mai tari!!!!!!!!!!
..fetelor eu de abia astazi am reusit sa termin al doilea tub de crema..voi va dati des??...ca eu una sunt mai puturoasa
ROXANA 23+
GEORGE IONUT

alfa_anca spune:
Anca de abia acuma am reusit sa vad si eu pozele de la eco, SUUUUUUPER pozele cu Mariuca, sa creasca mare si sanatoasa in continuare si sa fie cumintica dupa nastere .
Anca 21+
Elena

alfa_anca spune:
Fetele, eu mai am o zi jumate si plec in concediu in Maramures. Nu mai pot de nerabdare, numar orele pana sambata de dimineata.
Anca 21+
Elena

ancadragoman spune:
Anca multumim mult...
Rox cum il trezesti ?
Nu de alta dar si balerina mea are spectacol tot noaptea si sunt rupta de somn.Ii combinam ca poate ne lasa in pace?
anca 21+
Maria
poze

cataro spune:
daca tu esti puturoasa, Roxana, eu ce sa mai zic? Eu abia am consumat un sfert de tub de crema. ma dau din doua-n doua saptamani.

Jasmin012 spune:
Da, pozele cu Maria sunt super, mi-ar placea sa-mi faca si mie niste poze asa grozave la bebe al meu.
Anca, ce frumos, in Maramures! Sper sa petreci minunat.
Roxana, nu ai pt ce.
Adica si chiar nu va lasa sa dormiti deloc? Sunt niste bebelusi terminatori?
bebe si burtik
Jasmin18+
Daniel

RGE spune:
CATARO..doar un sfert de tub..e nici chiar asa pune mana si da-te ca e pacat!!
ANCA sunt de acord mama unde ii trimitem...vad ca le cam place viata de noapte..hmm....pei dau muzica tare ..am trimis pe mailul comun 2 melodii...dau muzica tare, dansez si pap ceva dulce...daca nu merg astea..ceea ce este imposibil ma bag la dus caldut....dar nu-l las de nici o culoare..acum m-am dat cu crema ca sa masez bustica poate reusesc sa-l deranjez...dar nu inteleg ce se intampla...azi noapte chiar a miscat foarte foarte mult, cateva ore si destul de puternice loviturile..au inceput sa doara..capul il are in partea stanga sub buric..si picioarele in dreapta dar deasupra buricului...si cred ca s-a intors nu stiu ce a facut ca acum simt niste fluturasi ca in sapt mici de sarcina si le simt deasupra buricului...nu stiu ce a facut dar sunt sigura ca si-a schimbat pozitia
ROXANA 23+
GEORGE IONUT