Mamici de martie - aprilie 2008 ( 1 )
Raspunsuri - Pagina 17
numeioana spune:
Teo, nu sunt din Ploiesti, ci de langa Ploiesti.
Ioana
5+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Teo2rina spune:
eu sunt din ploiesti,m-am mutat acum 6 ani aici,dar m-as duce oricand inapoi
Marina, o
in
5+
Teo2rina spune:
irina,da, iti poate aparea in secretie si la sange nu. este cazul unei prietene,vorbesc foarte serios. la fel de importante sunt si mycoplasma si ureaplasma. eu am avut ureaplasma pozitiva si mi-a zis ca daca nu-mi iese bine antibiograma e de rau ca nu se poate trata in sarcina si iese bebe cu cine stie ce, Doamne fereste!
Marina, o
in
5+
clauclau spune:
Andreea, o sa am grija cu soarele, stiu ca acum nu mai am voie, asa ca o sa stau mai mult sub umbreluta. Eu in mod normal sunt o mare amatoare de plaja, soare si mare, dar anul asta o sa o las mai moale ![]()
M-am hotarat intai sa-mi vad bulinutza la eco si apoi ma gandesc la analize , o sa discut cu doctorul sa facem cum e mai bine.
Numeioana, imi pare rau ca ai greturi, dar asa cred ca stai linistita ca e bine bebe in burtica.
Irina, incerca in weekend sa te relaxezi si sa nu te gandesti prea mult la "tampenii", sa nu-l stresezi prea mult pe bebe cu ganduri negative
. Luni sau marti mergi la eco? Pana la urma ai reusit sa dai de Parvu?
Simonette, acus' te trec in lista!
Fug acum sa-mi fac baita, apoi bagajul...si bineinteles ca mi s-a facut foame iar 
CLAU
4+
vine bebe2!
fecian spune:
Clauclau
.
Felicitari iubita
. Of nici nu stii cat ma bucur pentru tine.![]()
Sa ai o sarcina usoara si un bebic sanatos si mancacios.Ma bucur enorm pentru tine. Si pentru celelalte fete..Desi doar pe tine te cunosc mai bine pe toate fetele le felicit cu toata dragostea, si ma bucur pentru voi...
Eu sunt asa mai euforica...sa imi scuzati reactia
.
Eu maine o sa imi cumpar un test de sarcina...pot zice primul test de sarcina cu adevarat asteptat(prima data a fost acu' ceva ani si nu era chiar un eveniment fericit)...dar eu consider ca maine e primul meu test de sarcina din viata mea
. Mai cu speranta, mai cu teama maine o sa il fac...
Chiar pot sa il fac si seara? Ca nu cred ca o sa pot sa astept pana duminica dimineata....
Felicia 
irinabobe spune:
clau am reusit sa dau de pirvu. m-a chemat luni la 5 la ama, sper sa aflu ceva.
ca sa fiu sincera acu ma gandesc sa nu fie oprita in evolutie asa cam la 4-5 sapt de nu se vede nimic...
mi-e frica sa nu fac naibii vreo infectie ceva asa ca sunt super stresata si stau cu termometrul langa mine.
5
Teo2rina spune:
fecian,ai putea sa-l faci si in seara asta, depinde de test, daca ti-a intarziat cm... eu am inteles ca duminica ar trebui sa-ti vina.daca ai barza gold, se poate face cu 4 zile inainte,dar cel mai bine e dimineata.pe aproape toate testele scrie ca se pot face la orice ora, dar hcg e mult mai concentrat dimineata si detecteaza repede.s-ar putea sa-ti iasa, mie mi-a iesit prima oara ca o umbra.iti tin pumnii!
Marina, o
in
5+
clauclau spune:
Fecian, draga mea, multumesc! Pai iti tin pumnii strans sa vii aici langa noi ca e super! Eu zic sa-l faci dimineata pentru ca nu ai inca intarziere...eu l-am facut spre seara dar eram in a doua zi de intarziere.
Ce m-as bucura sa vii aici! Hai ca te astept...de fapt eu nu o sa fiu in weekend acasa dar duminica seara o sa intru negresit sa vad ce veste ai dat fetelor!
Irina, tocmai ce-ti ziceam sa nu te gandesti la prostii si tu exact asta faceai! Ce ma fac eu cu tine? De ce Doamne iarta-ma sa fie oprita din evolutie, nu-ti mai da tu cu parerea, este prea mica sarcina si de-asta nu s-a vazut pana acum. Si daca se oprea din evolutie nu trebuia sa sangerezi si sa ai dureri? Te rog eu, incearca sa stai linistita zilele astea ca nu ai ce face...nu de alta, dar sa nu-i faci tu rau lui bebica cu pesimismul asta! Offf, o sa stau pe plaja si o sa ma gandesc la ce face Irina mea! Na ca te-am certat ca pe un copil!!
Acum chiar ca fug la baita!
CLAU
4+
vine bebe2!
fecian spune:
Of fetelor nici nu stiti cat de dragi imi sunteti
Marina as fi vrut sa il fac din seara asta.Dar din pacate nu am nici un test. Abia maine dimineata am sa fug repede pana in centru ca cumpar unul. Ca in orasul asta stupid magazinele se inchid la 6 si eu abia la 6 am terminat serviciul..Iar de cumparat teste numai in centrul orasului la o drogherie pot sa iau... Si e destul de departe...
In fine, eu cred ca deja sunt de cel putin 1 zi intarziere(am uitat cand mi-a venit ultima oara si incerc cu disperare sa imi aduc aminte
). Plus de asta de 3 zile imi e rau continuu, greata ameteli...
Clau bafta la baitza
. Sa te faci frumoasa, mamicutzo
Irina nu te mai gandi la prostii totul o sa fie bine
. TREBUIE sa fie bine..Pentru ca esti o gravidutza puternica...
Felicia 
clauclau spune:
Fecian, iubita pai daca esti in intarziere este super bine. Si ai si simptome
, noi pe aici inca nu prea avem...![]()
Incep sa cred din ce in ce mai mult ca o sa ne insotesti la aceasta odisee frumoasa. Ma bucur foarte mult!
Gata cu baita, acum fug sa fac bagajul dar mai arunc cate un ochi si pe aici...
CLAU
4+
vine bebe2!