Mamici de martie - aprilie 2008 ( 1 )
Raspunsuri - Pagina 18
simonette spune:
Irina
!stiu ce ganduri iti trec acum prin cap, dar incearca sa le alungi...nu ai nici un motiv sa banuiesti asa o catastrofa! Incearca sa fii optimista...noi suntem alaturi de tine! Chiar te inteleg, si eu am valuri de ganduri de-astea negative(asa e dupa ce ai mai pierdut o sarcina), dar incerc sa le reprim si sa gandesc numai pozitiv!
Felicia, esti o scumpa! Poti sa faci un test si acum daca arzi de nerabdare, si mai poti face si duminica inca unul! Mie una mi-ai placut f. mult din prima clipa si sper sa fie cu II, ca sa mai avem un motiv de sarbatoare!!!Bafta multa iti doresc!
ClauclauSa ai un WE frumos!!! Inca o data!
Andreea_and
Eu ma cam retrag la culcarik si va doresc la toate, noapte linistita cu ganduri frumoase si somn usor!
------------
Simonette
5+
poze Luca
clauclau spune:
Fetelor, ma retrag si eu...
Sa aveti un weekend frumos cu ganduri bune, ne auzim duminica seara sau luni.
Va pup pe toate 

Aveti grija de voi si de sambureii din burtica!
CLAU
4+
vine bebe2!
fecian spune:
Simonette
. Noapte buna la mamica, la burtica si la bebica.
Clau, distractie placuta in weekend si sa ne povestesti cum a fost
.
Felicia 
Teo2rina spune:
fecian,sa faci cu prima urina ca sa iasa,iti tin pumnii,Doamne ajuta sa iasa poztiv!si eu am avut simptome demult.daca e prima sarcina daca strangi de san (s-ar putea sa te doara) o sa curga putin lichid alb-galbui transparent.
Marina, o
in
5+
fecian spune:
Marina pe mine oricum ma dor sanii de nu mai pot...dar ma gandesc ca totusi la mine asa se intampla de fiecare data cand ma ingras sau slabesc brusc...si multe alte asemenea.Incerc deocamdata sa nu imi fac nici un fel de opinie..Atat stiu: maine cumpar testul si duminica dimineata il fac. Oricum ziua de maine e o zi plina plina si nu cred ca voi avea timp sa il fac maine, deci duminica.
Felicia 
Gina M spune:
Irinabobe, Numeioana, Simonette - V-am vazut pe listuta - Felicitari!!!
Daca ati hotarat sa ramaneti aici, sa ne spune-ti sa stim de voi ok?!Va suntem alaturi.
Si noi parte din mamicile care avem DPN-ul la sfarsit de; decembrie2007 ne-am mutat la mamici de Ian-Feb2008 deoarece, eram prea micute pe acolo si ne este mult mai usor sa ne ghidam impreuna cu mamicile de Ian' ce au DPN-ul, apropiat de al nostru.
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
numeioana spune:
Pai, Gina, eu una o sa intru si la voi pentru ca sunt sigura ca o sa nasc in februarie, inainte de DPN
Asa ca sper sa nu va suparati ca suntem pe doua listute![]()
Momentan nu scriu la ian-febr. pentru ca nu am informatii (nici nu l-am vazut pe bebe inca la eco) si voi sunteti mult mai avansate si vorbiti despre lucruri pe care nu le inteleg... Dar cum incep analizele si intrebarile o sa revin in forta...
Pupici!
Ioana
5+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
simonette spune:
Buna dimineatza la burticile mele dragi! Va doresc o zi frumoasa!!!
Gina M
oricum va tin la curent cu burtik! Dar din aceleasi motive ca Ioana, ma simt mai "incadrata" aici!
Pup toate burticile!
simonette
5+
poze Luca
simonette spune:
Fetelor, stiti ceva de ness? Ca eu am avut pofta de un ness si mi-am facut unul mic numai cu lapte! Problem???
simonette
5+
poze Luca