Mamici de martie - aprilie 2008 ( 1 )
Raspunsuri - Pagina 16

simonette spune:
 Pai tocmai de asta ma simt bine cu voi!
Datele mele:Data nasterii 07-05-1974/ UM 20-05-07; DPN 24_02-2008
Dar eu nasc (Doamne-Ajuta!), in februarie, desi...nu se stie, ca de obicei am ciclu lung si ovulatie tarzie! Ideea e ca m-am atasat  mai mult de voi!
Simonette
5+
 poze Luca 

clauclau spune:
 Dragele mele, eu plec acasica acum, intru mai tarziu sa vad ce mai faceti. Trebuie sa ma epilez, sa ma fac frumoasa ca la noapte plec la mare.

Simonette, 

. Iti trec datele in listuta cand ajung acasa.
CLAU 
4+
vine bebe2!

simonette spune:
 Marylou!, eu inainte de sarcina eram fumatoare inraita, acum dupa ce am vb cu dr despre faptul ca nu am reusit sa ma las, ci doar sa le reduc substantial...mi-a recomandat sa fumez kent-nanotek. Sunt cele mai slabe tigari! 8-9 tigari din astea echivaleaza cu 1 tigara normala! Si ea este de principiu ca este mai bine sa fumezi putin decat sa te stresezi!
Eu am inceput sa imi iau si sa le si reduc mult!Un pachet de nanotek m-a tinut 3 zile, ceea ce inseamna ca am fumat maxim 3 tigari normale /zi!
Oricum am de gand sa le las treptat! Bafta multa si tie!
Simonette
5+
 poze Luca 

andreea_and spune:
 Clau merci mult de primire! Distractie frumoasa la mare! Ce-as mai merge si eu..de fapt chiar era vorba sa tragem o fuga maine da puiu meu (sotul) are o groaza de treaba si nu poate..offf...sa faci baie si pentru noi si am inteles ca nu ai voie sa stai prea mult la soare.
Simonette observ ca amandoua avem aceasi data la CM dar eu cand am introdus durata de 40 zile mi-a zis ca as fi abia in 2 saptamani..Stiu sigur ca a intarziat 12 zile ca pe 26 mai am avut nunta si ma stresam ca nu mai imi vine odata si mi-era frica sa nu fiu la CM la nunta.
Despre simptome pot sa va spun ca nici eu nu am greturi sau pofte, decat sanii ma dor si se umfla pe zi ce trece si nu mai pot de somn...se pare ca pana acum cu o exceptie fetele de martie-aprilie n-au greturi, ce bine ar fi sa o tinem tot asa!

numeioana spune:
 Pai analizele pe care le vom face sunt cele uzuale de sange, care se fac gratuit cu trimitere de la medicul de familie, dar mai sunt si altele care costa o gramada de bani si nu se fac gratuit din cate stiu eu. Astea sunt si costa cam : 
CMV (citomegalovirus) Ig M: 35 RON
CMV Ig G: 35 RON
Listeria: 55 RON
Toxo (toxoplasmoza) Ig G: 38 RON
Toxo Ig M: 38 RON
Rubella Ig G: 37 RON
Rubella Ig M: 37 RON
Ag HBS (hepatita B): 25 RON
Ac anti HCV (hepatita C): 47 RON
In plus se mai face si Chlamydia, dar nu mai stiu cat costa..
Ioana 
5+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

andreea_and spune:
 Ioana tu unde faci analizele astea? Eu luni am programare la MF ca sa imi dea trimitere pentru cele gratuite dar am inteles ca le pot face unde vreau eu si as vrea sa le fac pe toate in acelasi loc.
Mocanita in legatura cu medicul, si mie mi-a fost recomandat tot un medic de la Elias, dr. Strejean, insa deocamdata nu ti-l pot recomanda pentru ca primul consult a fost foarte scurt si nu mi-am putut forma o parere. Mi-am facut programare la cabinet la el - Anais se numeste, si ma voi duce marti seara, daca pana atunci nu te-ai hotarat, iti spun cum a fost. Mie mi-a fost recomandat de nasa mea de cununie care a nascut cu el dar mai multe referinte nu prea am gasit pe aici...

Teo2rina spune:
 Ioana, in afara de analizele mentionate de tine se mai fac la ginecologie ureaplasma, mycoplasma si chlamydia care costa in jur de 150 RON.
Andreea, analizele astea de sange eu le-am facut la synevo, un laborator foarte bun si cu preturi mici fata de multe alte lab.
Sarcini usoare tuturor!
Marina, o 
 in 
 5+

numeioana spune:
 Teo, de Chlamydia am scris... Dar ureaplasma si mycoplasma nu erau in lista... Or fi aparut mai nou... La synevo le voi face si eu, la Eroilor. Dar mai intai astept sa ma trimita doctorita. Marti am programare la eco in orasul meu si apoi ma duc la Bucuresti la doctorita mea.
Ioana 
5+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Teo2rina spune:
 ioana, chlamydia nu din sange, ala e separat, ci din secretie. tu esti din Ploiesti, nu?
Marina, o 
 in 
 5+

irinabobe spune:
 andreea eu nu il stiu pe strejan dar zilele trecute cand faceam cozi la elia la dr meu era acolo o asistenta de la elias care ii spunea unei prietene ca strejan e foarte prost ca medic. acu nu stiu ce sa spun dar ea zicea ca in elias cei mai buni sunt pirvu si tutunaru ca m-am nagat si eu in seama sa o intreb ce si cum. insa pana la urma alegerea iti apartine ca eu vorbesc doar din auzite.
teodorina mie medicul data trecuta mi-a zis sa fac chlamydia din sange da nu mai stiu de ce. eu din sange am facut din secretie nu. exista posibilitatea sa o ai in secretie si sa nu apara la sange ca stiu ca asta e motiv de oprire a sarcinii din evolutie.
5