Mamici de martie - aprilie 2008 ( 1 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mocanita, daca vrei sa mergi la Dr Parvu sa-mi spui . Este tot la Elias si mai are ore si la Medical City si Medsana. Eu merg la Medical City cu programare si intri imediat ce ajungi. Este un doctor bun dupa parerea mea.

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Mary, bine-ai venit si sarcina usoara iti doresc. Dupa cum ti-a spus Numeioana, esti in 5 saptamani. In principiu urmatorul pas ar fii sa mergi la eco dar mai stai o saptamana sau doua ca sa se vada sigur bebele.

Sa-mi dai datele tale sa te trec in listuta.

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

CLAUCLAU

AS MERGE LA PARVU. DACA ZICI CA E OK.. TE CRED
SA MA DUC OARE LA CABINET SAU LA SPITAL?
TU CE MA SFATUIESTI?
SI DACA MA DUC LA CABINET TE PROGRAMEAZA TARZIU?
CE SA FAC?

Mergi la inceput

Mocanita, eu zic ca la clinica, la spital eu nu am fost niciodata, o sa merg doar la nastere sper. Trebuie sa te programezi cam cu o saptamana sau 2 inainte caci este destul de aglomerat doctorul. Daca esti interesata spune-mi si-ti trimit nr. de telefon pe PM. Eu m-am programat pentru 9 iulie si stiu sigur ca sunt locuri libere pe 14 daca mai ai rabdare pana atunci.

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Fetelor, lista noastra s-a marit .

Mary si Carminabulina am nevoie de data nasterii sa completez listuta.

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Mary lou, bine ai venit alaturi de noi! Sarcina usoara si bb sanatos!!!
Asa cum ti s-a mai spus maine implinesti 5 saptamani! Sa fie intr-un ceas bun! Pe mai departe ar trebui sa faci o programare la un medic sa te vada echografic! Bafta multa! Te asteptam cu vesti bune!

Simonette5+

poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

fetelor...sper ca nu va suparati ca stau mai mult pe la voi!!! Parca ma simt mai bine aici! Dincolo fetele sunt mai mari (in burtik) se cunosc mai de mult si nu prea ma baga in seama!

Simonette5+

poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

DA CLAU MA INTERESEAZA .
DACA VREI SA-MI TRIMITI NR...
MERCI

ORICUM EU PLEC IN CONCEDIU DE PE 06 IULIE SI MA INTORC PE 17 IULIE
MA INTERESA SINCER SA MA DUC PANA PLEC IN CONCEDIU SA VAD DACA TOTUL E OK.
DAR ASTA INSEAMNA SA MA DUC SAPTAMANA VIITOARE.
NU STIU CE SA FAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary-lou123 spune:

Multumesc de raspunsuri si incurajare. Sunt nascuta in 7 iulie 1981.

In privinta medicului, o prietena buna mi-a recomandat medicul la care a nascut ea care este la Polizu parca. Mi-a spus ca o sa trebuiasca sa fac o groaza de analize despre care nu stiu nimic, dar care sunt gratuite teoretic, ca de aia am dat atatia ani bani la stat.

O sa revin cu amanunte si astept si sfaturi si recomandari de la voi. Eu am o mare problema cu fumatul si nu stiu ce sa ma fac, stiu ca nu e bine dar m-a luat bebe pe nepregatite, si am inteles ca e mai rau sa te strsezi sa te lasi decat sa fumezi cu "modearatie".

Greturi nu, pofte nu, nici un simptom in afara de faptul ca dorm ceva mai mult decat de obicei. Sper sa o tin tot asa 9 luni

Mergi la inceput

Simonette, Doamne fereste, cum sa ne suparam! Eu sunt foarte bucuroasa ca stai cu noi, daca vrei da-mi datele tale si te trec in listuta, eu cred ca e normal sa vrei mai mult aici pentru ca avem toate sarcinile la inceput de drum si avem cam aceleasi framantari acum.

Te pupic.

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput