Mamici de martie - aprilie 2008 ( 1 )
Raspunsuri - Pagina 11
mocanita spune:
CLAUCLAU - eu am o fetita tot de 5 ani
plec in concediu saptamana viitoare ( sambata).
nu am un medic bun
imi recomandati si mie un medic bun si rabdator
si daca se poate sa fie si la un spital curaaattt
SALUTARE FETELOR
numeioana spune:
Irina, nu te speria. Eu zic ca e bine. O sa vezi!! Doctorita mea e tot la Elias si cred ca stie ea de ce m-a chemat la 6 saptamani... Asa ca eu mai astept o saptamana... ca sa fiu convinsa ca se vede ceva...
Ai incredere ca totul va fi bine!
Starile mele proaste continua... Greata, oboseala... macar stiu ca bebe e acolo si e bine, nu??
Pupici tuturor!
Ioana 5+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
irinabobe spune:
daca ai greata e bine ca si pe mine m-a intrebat pirvu de greturi da eu nu am nici dastea.
5
numeioana spune:
Nu e obligatoriu sa ai greturi!! Irina, stai linistita! Nu-l stresa pe bebe!!
Ioana 5+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
clauclau spune:
Numeioana, cand ti-au inceput greturile? Nici eu nu am nimic, cand zic ca nu-mi fac griji ma apuca iar...
CLAU 4+
vine bebe2!
clauclau spune:
Am sunat la clinica sa ma programez pentru eco pe 12 iulie cand o sa am 6 saptamani si nu o sa fie Parvu, mi-a zis sa ma duc pe 14 , dar pe 14 sunt deja pe litoral. Asa ca m-a pus pe lista pentru data de 9 iulie daca se elibereaza un loc intre timp. Nu-mi vine sa cred ce aglomerat este! Sper sa ma cheme clar pe 9 ca inebunesc daca plec in concediu fara sa stiu ca este cum trebuie bebele. Offf, deja incep problemele...
CLAU 4+
vine bebe2!
Rebiana27 spune:
Clauclau la 6 saptamani si 3 zile am facut primul ecograf si se vedea o bulinutza mica-mica si i se auzea batand inimioara!!!! Am plecat plangand de fericire si asa am tinut-o pana acasa! Deci ai sanse sa pleci la mare fericita ca ti-ai vazut viitorul bebelush, deocamdata in starea de bulinutza!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
clauclau spune:
Rebiana, sper sa fie asa, eu o sa am atunci 6 saptamani fara o zi! Sper sa se vada ceva...
Multumesc de mesaj si sa-ti traiasca baietelul!
CLAU 4+
vine bebe2!
numeioana spune:
Greturile mele nu stiu cand au inceput, ca parca le am de-o vesnicie Cred ca de-o saptamana sunt mai nasoale... dar pot sa rezist si nu vomit.
Ioana 5+
Vine bebe!!