Mamici de martie - aprilie 2008 ( 1 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Clauclau! Pe 9 iulie sunt si eu programata la echo 3! Sunt siguta ca iti vei vedea samburik! Eu la 5 sapt si 3 zile am vazut sacul gestational si 2 punctisoare albe care sunt bb! Pe 9 iulie o sa am 7 saptamani si o zi si abia astept sa vad cum ii bate inimioara!

La echografele proaste nu se vede nimik, si tu Irinabobeziceai ca a zis ca s-ar parea ca e ceva! Asta inseamna mult! Bafta multa! Nu te mai stresa!

Bafta multa si sarcini usoare la toate!

------------------------
Simonette5+

poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simonette, oauuuu, deja eco 3! Eu pe 9 iulie o sa am 5 saptamani si 5 zile , sper sa se vada si la mine macar sacul gestational si un punctisor acolo ca sa stau si eu linistita in concediu.
La tine o sa se vada deja inimioara, cred ca o sa fie super emotionant!

Irina, ai fost la alt eco? Te astept cu vesti bune!

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Clauclaula prima echo aveam 4 saptamani si 6 zile si se vedea sacul cat un bob de grau, peste 4 zile la 5 sapt si 3 zile crescuse cat bobul de fasole! Doar in 4 zile...nu-mi venea sa cred! Asa ca la 5 sapt si 6 zile sigur vei vedea chiar si embrionul! Doamne Ajuta!

Simonette5+

poze Luca

Mergi la inceput

Simonette, Doamne ajuta !

Te pup si pe tine si burtica

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Bine v-am gasit viitoare mamicute, actuale burticute!!
Eu sunt o mamica de martie apr. 2007, cu o fetita de 4luni aproape...
Ma apuca emotia, gandindu-ma ca anul trecut pe vremea asta o concepeam pe Teodora.La 6 sapt am vazut-o la eco, se vedea saculetul gestational si un punct alb(bb-le).Ecografu' nu era ff nou,da' chiar si atat cat s-a vazut era de ajuns.Eram eu si sotu' atat de fericiti!!

La 5sapt au debutat greturile, pana pe la vreo 3luni.Nu au trecut cu lamaie, mancam in schimb numai fructe.Sper sa nu aveti asa ceva.Doar un samburel in burtica, si sa va bucurati de la inceput pana la sfarsit de sarcina.

Va pup si va doresc sa aveti sarcini usoare, fara probl.

http://community.webshots.com/user/carmenefr

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

clau am repetat eco aseara la un aparat mai bun si nu s-a vazut nimic nici pe trompe dar nici in uter. de fapt in uter s-a vazut un punct lichid care ar putea fi... dar in nici un caz de varsta asta (adica 5 sapt si 3 zile)si atunci cum naiba mi s-au pozitivat mie testele pe data de 19 daca am ovulat mai tarziu? adica se poate pozitiva un test la doar 7-8 zile de la conceptie de ex?.
vazand ca toata lumea ma intreaba daca am avut teste pozitive dimineata am repetat testul care a iesit pozitiv dar liniuta mi se pare ca este mai slaba ca data trecuta si am luat acelasi tip de test. asa ca nu pricep ce se intampla, oricum poate luni reuseste sa vada pirvu ceva la eco ca daca nu atunci e clar ca vestile nu sunt bune.

5

Mergi la inceput

Irina, punctul ala lichid trebuie sa fie bebe! Of, imi pare rau , cred ca abia luni o sa te linistesti putin, sa speram ca Parvu o sa-ti dea vesti bune. Din moment ce testele sunt pozitive e clar ca esti insarcinata, nu te gandi la altceva...imi dau seama cam ce-ti trece prin cap, dar nu e cazul!
Cum sant sanii la tine ca la mine deja au inceput sa sa mareasca si sa ma doara, azi-noapte n-am mai putut sa dorm pe burta...Si am inceput sa merg la pipi si noaptea de vreo 2 ori. In rest nimic... Deci, te dor sanii?

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

doar cateodata dimineata ma dor. de fapt nu stiu daca e durere mai mult o usturime asa la sfarcuri. eu nu prea pot sa imi fac idee legat de simptome ca nici data trecuta nu am avut si atunci am dus-o pana la 11 sapt deci trebuiau sa apara.

5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Clau,felicitari!!!!!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!!

Doar acum am vazut!!!!Si eu am fost prima mamica de noiembrie decembrie,asa ca stiu cu cata emotie ai deschis acest subiect.
Nu-ti face griji in privinta simtomelor,ele apar pe la 5,6 saptamani.
In privinta ecografului,nu stiu daca se va vedea ceva,poate doar un punct.Eu am fost la 6 saptamani si 5 zile si s-a vazut inimioara.
Oricum iti doresc sa fie totul bine,si sa ai o sarcina fara probleme!!!!!
Si o sa va aglomerati voi pe aici in curand.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel21+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Ramonella, multumesc draga mea! Ai deja 21 de saptamani, ce frumos! Da, cu mare emotie am deschis capitolul si in continuare simt asa...As vrea sa vad punctuletul la eco sa ma linistesc putin, parca nu-mi vine inca sa cred! Ca sa nu-ti zic ca as vrea si ceva simptome...

Carmenfr, poate pe la 5 saptamani o sa se schimbe situatia si la mine si apoi o sa zic ca mai bine fara .... simptome!
Sa-ti traiasca fetita si sa fie fericita!

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput