Mamici de martie - aprilie 2008 ( 1 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

CLAUCLAU - eu am o fetita tot de 5 ani
plec in concediu saptamana viitoare ( sambata).
nu am un medic bun
imi recomandati si mie un medic bun si rabdator
si daca se poate sa fie si la un spital curaaattt

SALUTARE FETELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Irina, nu te speria. Eu zic ca e bine. O sa vezi!! Doctorita mea e tot la Elias si cred ca stie ea de ce m-a chemat la 6 saptamani... Asa ca eu mai astept o saptamana... ca sa fiu convinsa ca se vede ceva...

Ai incredere ca totul va fi bine!

Starile mele proaste continua... Greata, oboseala... macar stiu ca bebe e acolo si e bine, nu??

Pupici tuturor!

Ioana 5+

Vine bebe!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

daca ai greata e bine ca si pe mine m-a intrebat pirvu de greturi da eu nu am nici dastea.

5

Mergi la inceput

Nu e obligatoriu sa ai greturi!! Irina, stai linistita! Nu-l stresa pe bebe!!

Ioana 5+

Vine bebe!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Numeioana, cand ti-au inceput greturile? Nici eu nu am nimic, cand zic ca nu-mi fac griji ma apuca iar...

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Am sunat la clinica sa ma programez pentru eco pe 12 iulie cand o sa am 6 saptamani si nu o sa fie Parvu, mi-a zis sa ma duc pe 14 , dar pe 14 sunt deja pe litoral. Asa ca m-a pus pe lista pentru data de 9 iulie daca se elibereaza un loc intre timp. Nu-mi vine sa cred ce aglomerat este! Sper sa ma cheme clar pe 9 ca inebunesc daca plec in concediu fara sa stiu ca este cum trebuie bebele. Offf, deja incep problemele...

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Clauclau la 6 saptamani si 3 zile am facut primul ecograf si se vedea o bulinutza mica-mica si i se auzea batand inimioara!!!! Am plecat plangand de fericire si asa am tinut-o pana acasa! Deci ai sanse sa pleci la mare fericita ca ti-ai vazut viitorul bebelush, deocamdata in starea de bulinutza!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Rebiana, sper sa fie asa, eu o sa am atunci 6 saptamani fara o zi! Sper sa se vada ceva...

Multumesc de mesaj si sa-ti traiasca baietelul!

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Greturile mele nu stiu cand au inceput, ca parca le am de-o vesnicie Cred ca de-o saptamana sunt mai nasoale... dar pot sa rezist si nu vomit.

Ioana 5+

Vine bebe!!

Mergi la inceput

Deci ti-au inceput chiar de la 4 saptamani...

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput