Mamici de martie - aprilie 2008 ( 1 )
Raspunsuri - Pagina 10
irlandeza spune:
Felicitari Mocanita.
Clau, cred ca ti-ai trecut gresit data UM, cred ca a fost in 30.05 nu in 30.06, asai?
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru 13+
clauclau spune:
Irlandeza, da am gresit, sunt cu capul in nori! Multumesc ca m-ai facut atenta
Tu te simti mai bine? Spune-mi te rog ,ti s-a facut greata chiar de la inceputul sarcinii sau putin mai tarziu?
CLAU 4+
vine bebe2!
irinabobe spune:
fetelor eu am fost la eco insa din pacate nu s-a vazut nimic asa ca ingrijorarea mea creste. dr a zis ca si aparatul este f prost si ca se vede ceva f mic in uter dar nu se poate pronunta asa ca a ramas sa repet eco luni la clinica particulara (la ama)unde aparatura este foarte buna.
din pacate sunt din ce in ce mai tensionata. este adevarat ca eu ultimul cm l-am avut la 32 de zile si poate am ovulat mai tarziu dar nu stiu ce sa mai cred.
5
bombolici spune:
Clauclau nu trebuie sa te streseze faptul ca nu ai greturi sau alte simptome de sarcina.Eu de exemplu nuam avut deloc toata sarcina.De fapt nici nu mi-am dat seama la inceput ca sunt insarcinata din cauza ca nu am avut nici un simptom.Doar testul de sarcina mi-a confirmat ca intradevar sunt insarcinata.Asa ca bucura-te de sarcina !
mami de maya
cum creste Maya
MAYA
clauclau spune:
Irina, nu te demoraliza te rog! E normal sa nu se vada daca eco nu era prea bun, iar sarcina ta e micuta. Sunt sigura ca o sa ce vada foarte bine la clinica, intr-adevar au aparatura foarte buna acolo. Te rog stai linistita ca mai este putin pana luni si sa vezi ce bebelin frumos o sa vezi tu acolo!
Bombolici , intr-adevar doar testele de sarcina imi confirma asta ca in rest...Dar ai dreptate trebuie sa ma bucur de perioada asta fara sa imi mai fac atatea griji!
CLAU 4+
vine bebe2!
Kya spune:
Fetelor dragutelor, m-au tot mancat degetele sa va scriu, si acum nu m-am mai putut abtine. Deocamdata nu ma inscriu la voi oficial, dar am eu un presimt ca in curand.... Nu ma intrebati de unde stiu - doar un feeling.
Pana acum am bantuit des pe la aspirante, dar daca clauclau tot a deschis subiectul asta, nu am putut sa stau deoparte.
Pana cand voi veni cu vesti oficiale, va urmaresc din umbra, si sunt alaturi de voi.
Irinabobe, mai ai putintica rabdare si nu te ingrijora inutil. Am vazut ca te duci la Parvu (ca si mine de altfel), si stii foarte bine ca e un medic excelent si un ecografist foarte bun. Poate nu era aparatul acolo performant. Apropos, ai fost la Elias?
Iti pumnii! si sa ne dai de veste!
la toata lumea
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Kya, atunci nu-ti zic deocamdata felicitari, mai astept putin sa ne dai tu vestea oficial si sa te inscriem pe listuta. Eu abia astept sa vii aici ca suntem putinele deocamdata...Aproape toate mergem la dr. Parvu, ce super!
CLAU 4+
vine bebe2!
irinabobe spune:
kya da am fost la elias. si el a zis ca aparatul de acolo e prost.
dar sunt speriata tocmai pt ca stiu ca el e un ecografist super eu m-am convins pe proprie piele cand la sarcina trecuta tot aveam hemoragii dupa chiuretaj si am fost la 3 medici care nu au stiut sa imi spuna daca e rest in uter sau sange iar el a fost singurul care mi-a aratat pe ecran unde e sange si unde rest asa ca chiuretajul 2 l-am facut la el.
tocmai de asta sunt speriata pt ca stiu ca e foarte bun pe eco.
5
clauclau spune:
Irina, dar cand a vazut Parvu la eco unde era sange si unde era rest, era la aparatul de la Elias? Si chiar si asa, tot nu este relevant caci acum sarcina este micuta pentru un aparat care nu este deloc performant. Chiar daca el este un ecografist bun , daca nu-l ajuta aparatul...
Instinctul tau ce-ti spune?
Iti urez din tot sufletul sa fie bine!
CLAU 4+
vine bebe2!
irinabobe spune:
si atunci tot la eco la elias am fost.
instinctul meu e mort de frica asa ca nu mai spune nimic.
astazi am intrat foarte optimista acolo pt ca zisese ca azi se va vedea ca daca nu se vede nici azi nu e bine. asa ca instinctul meu se pregateste pt ce e mai rau.
oricum ma mai duc diseara la o eco la particulara in alta parte poate reusesc sa aflu ceva la un aparat mai bun.
5