Mamici de martie - aprilie 2008 ( 1 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mocanita, am uitat sa-ti raspund la intrebare, esti in 4 saptamani la fel ca mine!

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

si pot sa ma duc sa fac o eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
La 4 saptamani nu se vede mai nimic,abia pe la 6 vezi ceva.
Hai ca se mareste listuta voastra

anca 21+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

aaaa scuze nu am citit tot mesajul.
problema este ca eu o sa plec in concediu (plec din tara) si atunci as vrea sa fac o eco pana plec sa stau si eu linistita.
sa vad si ce analize trebuie sa fac...
momentan eu ma simt ok, singurul lucru - e ca am sanii f tari si parca mai mari.

eu m-am nascut pe 26.05.1976, um e pe 30 mai
mai am o fetita de 5 ani.

te pup si sper sa ne fie ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna gravidutzelor!!!
Felicitari!!!! Ma bucur mult pt voi!
Sa aveti sarcina usoara si la termen, cu bebei sanatosi!
Si eu sunt apropiata de voi!
Vroiam sa va spun ca eu am fost la eco,la 4 saptamani si cateva zile si am vazut sacul gestational pozitionat in uter! Asta este f. important...inlatura teama si stresul ca ar putea fi extrauterina! Am fost si ieri la 5 saptamani si 3 zile cand se vedea si cavitatea vitelina iar bb a crescut f. bine! asa ca puteti merge chiar mai devreme de 6 saptamani! La 6 saptamani aveti avantajul ca aveti sanse sa vedeti ceva activitate cardiaca! Bafta multa!!!

Simonette5S4Z

poze Luca

Mergi la inceput

Referitor la simptome...sa stiti ca nici eu nu am simptome f. clare de sarcina! In afara de o oboseala inainte de a afla ca sunt insarcinata, de dureri de sani, care in unele zile sunt mai durerosi iar in altele durerile sunt mai slabe, un nod in gat...ca o senzatie de greatza dar nu pot spune ca am greturi si senzatii usoare de dureri de burta nu mai pot spune si altceva!
Chiar vroiam sa intreb gravidutzele mai apropiate de mine daca si la ele durerile sanilor sunt in unele zile mai intense si in altele mai slabe! Ca pe mine ma streseaza rau asta si faptul ca ma simt prea bine...zic io!

Simonette5s4z

poze Luca

Mergi la inceput

Mocanita, ne asemanam foarte mult, eu am un baietel de 5 ani jumatate! Sa ne traiasca copiii! Si sunt nascuta tot pe 26 mai.
Cu eco, eu zic sa mai stai o saptamana...Cand pleci in concediu?

Simonette , sarcina usoara si tie si felicitari, ce bine de tine ca ai vazut ca este totul in regula!

Cred ca au inceput sa mi se mareasca sanii si sunt parca mai sensibili. In rest ma simt foarte bine.

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Clauclau!cine mai avea rabdare dupa ce a vazut doua liniutze la 3 teste? Simteam ca mor dak nu merg cat mai rpd!
Va admir pe voi cele care asteptati sa ajungeti la un anumit nr. de saptamani, ca sa aveti ce vedea...eu insa am si o extrauterina si o sarcina pierduta in amintire si sper sa nu mai trec prin asa ceva! Nici eu nici altcineva! In orice caz...simt ca va fi bine!

Bafta multa tuturor cu burticile!!! Sa aveti parte numaide surprize frumoase!!!

Simonette5+

poze Luca

Mergi la inceput

Simonette, imi pare rau ca ai si amintiri urate legate de sarcina. Important este ca acum totul este in regula si tu esti optimista si increzatoare. O sa fie totul bine si o sa-ti tii bebelul in brate sanatos !

Multumesc tare mult de urari si ti le intorc inzecit!

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Clau

Simonette5+

poze Luca

Mergi la inceput