Mamici de martie - aprilie 2008 ( 1 )
Raspunsuri - Pagina 8
clauclau spune:
Irina, ce dragut ca ramai aici cu mine! Ma bucur tare mult .
Esti prima mea colega
CLAU 4+
vine bebe2!
numeioana spune:
Clau, inscrie-ma si pe mine pe listuta... Ca o sa intru si eu ca si Irina pe-aici... din aceleasi considerente. Noi suntem ultimele pe lista si desi o sa intru si la zuze (ca ele pot da sfaturi bune, ca doar sunt mai avansate cu sarcina) o sa va tin companie si voua! U.M. 24.05 D.P.N. 28.02.2008.
Marryan, eu tot sper sa fie bebe la tine. In caz ca nu e nu dispera, continua cu Polidinul inca 2 luni... Ajuta foarte mult, uite la mine s-a prins bebe abia dupa a treia cura...
Ioana 5+
Vine bebe!!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
clauclau spune:
Numeioana, ma bucur ca stai si pe la noi! Si ne mai dai sfaturi si noua de la zuze!
Irina, Parvu este la Medical City, luni si joi intre orele 13 - 17. Daca vrei sa-ti dau nr de tel pentru programare sa-mi spui.
CLAU 4+
vine bebe2!
marryan spune:
multumesc ioana de sustinere asa o sa si fac nu ma las invinsa in nici un fel...
ai grija de tine....ma bucur ca o sa te inscrii aici la martie aprilie poate da DD o minune si la mine si vin si eu vineri la voi
clauclau, numeiona, irinadobe va pup aveti grija de burticutele voastre frumoase!
marryan
http://tt.lilypie.com/asC4p3.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marryan1982/my_photos]
irinabobe spune:
clau multumesc dar eu prefer sa ma duc la medsana ca mi-e aproape de munca, eram doar curioasa daca e mai ieftin, ca eu am mai pierdut o sarcina si sunt stresata pana in trim 2 sa fac eco mai des da ma cam rupe sa dau atatia bani la 2 sapt.
5
clauclau spune:
Avem o mica listuta pe prima pagina .
Sa dea Dumnezeu sa avem sarcini usoare si sa ne tinem copilasii in brate sanatosi la anul indiferent ca e februarie, martie, aprilie!
CLAU 4+
vine bebe2!
mocanita spune:
buna fetelor
cred ca sunt si eu insarcinata
am facut un test de sarcina si a iesit clar pozitiv
acum vreau sa ma duc sa fac o eco sa vad ce si cum dar nu stiu daca nu e prea devreme. ultimul ciclu mi-a venit pe data de 30 mai. asta ce inseamna? in cate saptamani as fi? cand pot sa ma duc la eco?
clauclau spune:
Mocanita, bine ai venit. Si eu am avut ultima menstruatie tot pe 30 mai! Asta inseamna ca o sa nastem la inceputul lui martie.
Iti urez o sarcina usoara fara probleme si sa ne tinem la anul bebelusii sanatosi in brate!
Eu o sa ma programez la eco la 6 saptamani caci acum e prea devreme si mi-e teama sa nu se vada nimic si sa ma panichez tare. Eu zic sa mai stai si tu putin daca mai ai rabdare, macar o saptamana. Irinabobe se duce azi la eco si este in 5 saptamani, vedem ce veste ne da ea cand se intoarce.
Sa-mi dai datele tale sa te trec in listuta daca vrei : data nasterii, UM si DPN-UL este la fel ca la mine.
Irina, la ce ora mergi la eco? Multa bafta!
CLAU 4+
vine bebe2!