Mamici de martie - aprilie 2008 ( 1 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Irina, ce dragut ca ramai aici cu mine! Ma bucur tare mult .

Esti prima mea colega

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

clau te rog zi-mi si mie cat e eco+consult la pirvu la medical city?

5

Mergi la inceput

Irina, in jur de 220 ron.

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Clau, inscrie-ma si pe mine pe listuta... Ca o sa intru si eu ca si Irina pe-aici... din aceleasi considerente. Noi suntem ultimele pe lista si desi o sa intru si la zuze (ca ele pot da sfaturi bune, ca doar sunt mai avansate cu sarcina) o sa va tin companie si voua! U.M. 24.05 D.P.N. 28.02.2008.

Marryan, eu tot sper sa fie bebe la tine. In caz ca nu e nu dispera, continua cu Polidinul inca 2 luni... Ajuta foarte mult, uite la mine s-a prins bebe abia dupa a treia cura...

Ioana 5+

Vine bebe!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Numeioana, ma bucur ca stai si pe la noi! Si ne mai dai sfaturi si noua de la zuze!

Irina, Parvu este la Medical City, luni si joi intre orele 13 - 17. Daca vrei sa-ti dau nr de tel pentru programare sa-mi spui.

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

multumesc ioana de sustinere asa o sa si fac nu ma las invinsa in nici un fel...

ai grija de tine....ma bucur ca o sa te inscrii aici la martie aprilie poate da DD o minune si la mine si vin si eu vineri la voi

clauclau, numeiona, irinadobe va pup aveti grija de burticutele voastre frumoase!

marryan

http://tt.lilypie.com/asC4p3.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marryan1982/my_photos]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

clau multumesc dar eu prefer sa ma duc la medsana ca mi-e aproape de munca, eram doar curioasa daca e mai ieftin, ca eu am mai pierdut o sarcina si sunt stresata pana in trim 2 sa fac eco mai des da ma cam rupe sa dau atatia bani la 2 sapt.

5

Mergi la inceput

Avem o mica listuta pe prima pagina .

Sa dea Dumnezeu sa avem sarcini usoare si sa ne tinem copilasii in brate sanatosi la anul indiferent ca e februarie, martie, aprilie!

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocanita spune:

buna fetelor
cred ca sunt si eu insarcinata
am facut un test de sarcina si a iesit clar pozitiv
acum vreau sa ma duc sa fac o eco sa vad ce si cum dar nu stiu daca nu e prea devreme. ultimul ciclu mi-a venit pe data de 30 mai. asta ce inseamna? in cate saptamani as fi? cand pot sa ma duc la eco?

Mergi la inceput

Mocanita, bine ai venit. Si eu am avut ultima menstruatie tot pe 30 mai! Asta inseamna ca o sa nastem la inceputul lui martie.

Iti urez o sarcina usoara fara probleme si sa ne tinem la anul bebelusii sanatosi in brate!

Eu o sa ma programez la eco la 6 saptamani caci acum e prea devreme si mi-e teama sa nu se vada nimic si sa ma panichez tare. Eu zic sa mai stai si tu putin daca mai ai rabdare, macar o saptamana. Irinabobe se duce azi la eco si este in 5 saptamani, vedem ce veste ne da ea cand se intoarce.
Sa-mi dai datele tale sa te trec in listuta daca vrei : data nasterii, UM si DPN-UL este la fel ca la mine.

Irina, la ce ora mergi la eco? Multa bafta!

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput