Viata in germania (45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Fetele mele, daca ati fost asa dragutze, ma obraznicesc si eu, as vrea ceva linkuri pentru niste pensiuni in zona astfel incat sa pot vizita si castelul Neuschwanstein dar si ceva see-uri...
Multumesc mult de ajutor si astept raspunsurile voastre!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Uite aici daca stati sunteti chiar langa castele ca sunt 2.
http://www.hotelneuschwanstein.de/ pretul e foarte bun pt asa o zona faimoasa numai sa gasiti locuri.
Oricum nu trebuie sa stati acolo daca nu vreti, daca sunteti cazati in Garmisch puteti face un day trip la castele.Noi asa am facut dar de acasa de langa Stuttgart.In sud sunt o gramada de locuri pe care le poti vedea prin day trip-uri.Noi asa am facut si cu Strasbourgul si cu Elvetia si cu Konstanz

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Vikinga, ma bucur de Dienutza ca face progrese, sa-i dea Dumnezeu sanatate si refacere usoara.

Fetele am o intrebare la voi, cumnata mea vrea sa vina la noi intr-o vacanta si vreau sa va intreb cum mai e cu asigurarea medicala, mai trebuie? Ea este eleva acum, deci in Romania este sub asigurarea tatalui, dar nu stiu ii trebuie asigurare medicala suplimentara(unde o face?), care mai sunt regulile acum de cand suntem in UE?

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

quote:
Originally posted by Christel

Vikinga, ma bucur de Dienutza ca face progrese, sa-i dea Dumnezeu sanatate si refacere usoara.

Fetele am o intrebare la voi, cumnata mea vrea sa vina la noi intr-o vacanta si vreau sa va intreb cum mai e cu asigurarea medicala, mai trebuie? Ea este eleva acum, deci in Romania este sub asigurarea tatalui, dar nu stiu ii trebuie asigurare medicala suplimentara(unde o face?), care mai sunt regulile acum de cand suntem in UE?
Multumesc.

Ii trebuie card european de asigurare de sanatate care se poate obtine de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, contra unei taxe de 2 lei. Acest card este valabil timp de 6 luni de la data emiterii lui si asigura ingrijirea medicala de baza in caz de necesitate.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Miriluta

quote:
Originally posted by Christel

Multumesc.

Ii trebuie card european de asigurare de sanatate care se poate obtine de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, contra unei taxe de 2 lei. Acest card este valabil timp de 6 luni de la data emiterii lui si asigura ingrijirea medicala de baza in caz de necesitate.

Dar de asta nu se ocupa firma de transport?Mama vine aici in 20 si o zis ca ii face Atlassib-ul asigurare ca si pana acum.Sa ii spun sa mearga la casa de asigurari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Sincera sa fiu nu stiu..dar daca e cineva care vine pe cont propriu (adica cu avionul sau masina personala)?
Asigurarile facute de firmele de transport erau bune inainte de 1ian. 2007 pentru ca nu exista alta alternativa...dar in cazul in care chiar aveai nevoie de tratament era o adevarata durere de cap sa te descurci cu asigurarile alea. De cand Romania e in UE, varianta ''optima'' sunt aceste carduri europene de sanatate, care costa si mai putin.
Nu am certitudinea ca asigurarea facuta de Atlasib nu e buna...poate ar fi mai bine sa suni la consulatul german din Romania si sa intrebi acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

panterra, misto Edelweissu', ce sa zic...

mama si-a rezolvat singura cu cardul, a venit tot cu Atlassib.

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Am vorbit cu mama, ii va face Atlassibul asigurare ca si pana acum.Mi-a zis ca la casa de asigurari e nebunie asa ca nu mai merge sa stea pe la cozi.O sa il ia data viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Si cumnata-mea tot cu Atlassibul vine, deci pana la urma sa inteleg ca fac ei asigurarea? Stiti cat costa o astfel de asigurare, este in functie de timpul cat stai aici?

Mergi la inceput