Viata in germania (45)
Raspunsuri - Pagina 9
blackpanterro spune:
Da asa e, se face pe cat timp sta in DE.Mama isi face pe 3 saptamani cat sta la noi, cred ca e vreo 600.000
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
zuzi.simona spune:
buna fetele
suntem prin olanda de o luna cred, acum sunt in masina , am dus fata la internat, de pot intra si eu pe net...
vik, ma bucur tare, tare mult pt. vestea buna de la diana...
ne mai auzim peste vreo 4 zile sper
va pup pe toate, si vreme buna ca eu una m-am saturat de frig!
poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
vikinga spune:
Ce faci zuzi plimbaretao:)? Si pina la urma mai in nord nu veniti? Acum cit e vara ca in 2 luni se duce tot. Chiar asa iarna tot pe ape?Asigurarea de sanatate ai mei o fac intotdeauna la Allianz-Tiriac. Mi se pare cel mai ok o firma mare, cunoscuta si aici si la noi. Si chiar am folosit serviciile unui dr de 2 ori si au platit tot pina la ultimul cent fara intirziere fara alte intrebari.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
tinatache spune:
Cel mai sigur e sa faceti asig. aici, la ghiseurile DB, daca tot nu au card sau altceva din tara. Macar stii ca primesti banii in caz de ceva. e un pic mai scumpa dar nu f mult, uite ca nu mai stiu cat am dat. E in fct. de varsta si perioada.
Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/
tinatache spune:
Buna dimineatza si o
pt noi azi e o zi speciala si o si simt ca atare. Exact pe 10 iulie m-am urcat in avion, cu o gandacica mica, si am venit la tati. Intre timp a mai aparut un gandacel, dar ziua aia a ramas cu totul si cu totul deosebita. Nici nu stiam cum va fi, nici nu banuiam macar. Aveam o idee... vaga. Dar ma bucur ca totul a fost bine, si pt 5 ani care au trecut avem un bilant pozitiv, suntem sanatosi (ma rog, in afara de tati care e bolnavior un pic, un virus:() si in sfarsit ne linistim si ne vedem de ale noastre.
Cam atat, am vrut sa ma impartasesc si voua, ca de obicei .
Cristina
narcisa spune:
Irinusha, felicitari, sa va traiasca printesa Amelie si sa va aduca numai bucurii alaturi de fratiorul Cris! Multa sanatate tuturor si da ai de ce sa fii mindra!
Päpä, multumesc mult pt. PM, inca n-am nascut si dupa burtoiul pe care-l am miram-as sa iasa bb prea subnutrita!
Cristina, multa sanatate la toti patru si sa fiti la fel de fericiti in contunuare muuulti ani impreuna!
toate cele bune
narcisa
Au mai ramas cel mult 10 zile pina la intilnirea cu Bianca Marie
zuzi.simona spune:
buna fetele,
vik, mi-ar placea sa ajung si in zona ta dar din pacate nu se poate, acum suntem in drum spre austria, sper sa fie vreme frumoasa ca tare m-am saturat de ploi, si nu de alta dar nu am apucat sa fac plaja deloc, o sa plec in concediu si o sa ma prajesc toata, ca nu am eu rabdare sa stau numai cate putin in primele zile....
poate ma lamuriti intr-o problema, va rog, inca nu am reusit sa-i fac asigurarea de sanatate fetei, eu am la AOK, sotul are privata, ca asa i-a cerut banca pt. imprumut, si contabilii spun ca fata nu poate merge pe asigurarile unuia din noi, "ca sotul castiga pe mult", asa au spus, cu toate ca ratele sunt f. mari si deci profitul e mic, de unde au scos-o si pe asta nu stiu, intrebarea e: au dreptate sau doar profita de faptul ca nu stim legislatia si nici nu avem timp sa mergem pe undeva sa intrebam, ei au spus ca fetei ii trebuie asig privat (ca e mai ieftina decat AOK ?!) si mi-au trimis multe foi de completat, printre care si concluziile medicului de fam., dar noi nu ne-am inregistrat inca la nici un medic, nici nu am apucat sa ne anmelduim la noul domiciliu....
si aceeasi problema o sa o am cu mama, care va veni din sept. si va sta in germ. permanent, pe ea unde o asigur?
va pup
poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
Irinusha spune:
Multumesc frumos! ... sa va traiasca si voua minunile si sa va bucurati de ei!
Insa nu m-ati lamurit deloc, asa ca va mai pun o data intrebarea:
Voi cum ati procedat cu certificatul de nastere romanesc? Ca vad ca s-au schimbat multe de acum 3 ani....
Cum ati procedat cu apostila? Mai sunt importante acele 15 zile de la nastere?
M-am uitat pe net si e diferenta intre München si Berlin e imensa. A facut cineva cert. la Berlin? Ce program au?
Multam mult ... sper ca acum "vedeti" si intrebarea mea!
O zi faina!
tinatache spune:
narcisa, multumesc . Sarcina usoara si apoi nastere usoara!
simona, daca vrei iti dau nr de tel. al contabilei noastre, e romanca si te intelegi mai usor. Noi avem incredere in ea, mergem de la bun inceput, anual. Poti rezolva telefonic sau prin email.
Cica de vienri vine vara!!
Cristina
tumpi spune:
Cristina, cat mai mult inainte si sanatate sotului.
Narcisa ,sarcina usoara.
Irinusa, nu stiu cum e cu certif de nastere, nu am ajuns inca la stadiul asta, dar uite intr-un cap anterior spunea ceva Pea, vezi daca te ajuta, sau poate vin totusi fetele care au nascut in ultimul taip si dau mai multe detalii.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88275&whichpage=21
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)