Viata in germania (45)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by tumpi

Alina,Papa, e posibil sa difere de la primarie la primarie, naiba sa-i ia,Dar eu va spun ca azi mi-au cerut permisul romanesc tradus.altfel nu se putea.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

se poate ca aici cate bordeie atatea obiceie... iasa vezi ca daca maine dai peste alt functionar iti spune altceva :)))

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Cristina, mi-ai luat-o inainte :)
Multumim frumos de urari! Sa va traiasca si voua puiutii!
Poze la "albumul lui Cris", sub-albumul "a venit barza".

E ceva nou la cert. de nastere ro.? Se poate si prin posta? Daca da, unde-i mai bine, la Berlin sau München? Multam!
Numai bine!

Mandra mamica de
Cristian (3 Mai 04)-alias: Cris, Leul, Misu & Amélie (26 Iunie 07)-alias Bb, "Fomista", "Frumusete mica"
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Irinusha sa va traiasca Amelie capsunica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Irinusha, sa va traiasca Amelie si sa va aduca, alturi de fratiorul ei, numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by papadie

quote:

Alina,Papa, e posibil sa difere de la primarie la primarie, naiba sa-i ia,Dar eu va spun ca azi mi-au cerut permisul romanesc tradus.altfel nu se putea.

se poate ca aici cate bordeie atatea obiceie... iasa vezi ca daca maine dai peste alt functionar iti spune altceva :)))

papa din pacate mai multi functionari ne-au zis acelas lucru.Plus ca ne-au oprit permisul romanesc si ne-au dat o hartie la mana cu care pot circula pana este gata permisul nemtesc(3 sapt,desi pe seite scrie 4), hartie pe care din pacata nu poci circula decat in DE, uf si io voiam sa trag o fuga pana in Austria.
Asta important e ca l-am dat la preschimbat,nu mai conteaza cat am platit, oricum informatia am dat-o ca oricine din Mü se poate lovi de asta daca se duce la KVR.
Oricum pe seite scrie clar a tb tradus http://www.muenchen.de/Rathaus/kvr/strverkehr/fuehrersch/102691/umeu.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:

quote:
Originally posted by papadie

quote:

papa din pacate mai multi functionari ne-au zis acelas lucru.Plus ca ne-au oprit permisul romanesc si ne-au dat o hartie la mana cu care pot circula pana este gata permisul nemtesc(3 sapt,desi pe seite scrie 4), hartie pe care din pacata nu poci circula decat in DE, uf si io voiam sa trag o fuga pana in Austria.
Asta important e ca l-am dat la preschimbat,nu mai conteaza cat am platit, oricum informatia am dat-o ca oricine din Mü se poate lovi de asta daca se duce la KVR.
Oricum pe seite scrie clar a tb tradus http://www.muenchen.de/Rathaus/kvr/strverkehr/fuehrersch/102691/umeu.html

Tumpi,pai de ce ati fost la mai multi functionari?

Da,eu am rezolvat,l-am primit,traducere nu mi-au cerut,a fost totul ok.Eu nu apartin de KVR.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Noi apartinem de ei.Ref la functionari am zis ca am fost la mai multi in sensul ca am fost intai la info si ne-au zis acelas lucru ca ne tb traducerea, initial stiind de la tine ca nu e nevoie, am zis ca incercam asa, dar degeaba, cale-ntoarsa ca tb sa traducem permisul.
Asta e, greul a trecut(adica umblatul prin birouri, bla, bla) acum asteptam permisul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Dana, nu o sa fiti dezamagiti de Garmisch sau Bodensee.Sunt superbe amandoua destinatiile.
La Bodensee, noi am stat intr-un orasel langa Konstanz, in Vallhausen(asa cred ca se scrie) iar la Garmisch am stat chiar in oras,noi avem Military Resort acolo, mi-a placut atat de mult ca abia astept sa mergem inapoi(imi place Bavaria mai mult decat orice alt loc in Germania).La Garmisch sa nu ratati Zugspitze, cel mai unalt varf din Germania(3000m).privelistea te lasa cu gura cascata, iar sus sunt restaurante, e superb http://en.wikipedia.org/wiki/Zugspitze

Zuzunaki, multu de urare.O sa o intreb pe doctora daca e ok sa facem vaccinul.Va trebui cred sa il facem la un medic german, daca nu e acoperit de asigurare ma intreb cat o fi costand?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

pantera, pt adulti e 70€ vaccinul (numai vaccinul, fiola adica).
Chiar am fost sambata la Garmisch si am trecut pe langa Military Resort. E imensa! Chiar e ocupata ca noua ni s-a parut cam pustie? Veneam de pe munte si ne-am invartit in jurul ei de-am ametit:) de aia ni s-a parut imensa, ca tot asteptam sa apara masina de dupa colt si in loc de asta aparea alt colt de unitate militara:))

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Cristina, multu mult de raspuns....70 euro e floare la ureche fata de $475 cat am dat in State pe 2 vaccinuri pt ca am fost la un medic ce nu accepta asigurarea noastra....

Da Edelweiss(asta e numele resortului) e mereu plina.Abia am facut rezervare pt 3 zile cand am fost acolo.Se plateste in functie de rang si absolut toti militarii isi permit sa mearga acolo de aceea e mereu ocupat sau niciodata nu sunt libere cateva zile legate.Au restaurantele lor, pt toate buzunarele plus piscina si hot tub, sala de fitness,internet,sala de conferinte toate gratuite.
Poate oricine sa mearga acolo atata timp cat sunt invitati ai unor militari.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput