Viata in germania (45)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

merci copiloi, o sa sun acolo si sa vb cu doct

pupici

miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Scuze ca scriu la subiectul vostru, dar alta idee n-am avut
Am si eu nevoie de ajutorul vostru.
Al meu sot pleaca pana in germania sapt. viitoare in Stuttgart si daca tot face drumul asta m-am gandit sa caute carut pt. gemeni.
Stiu ce model as vrea... dupa ce am intors pe toate partile toate modelele de carucioare de gemeni si am nenorocit un carut pana acum... care are un sistem de inchidere tampit, ca majoritatea carucioarelor de gemeni... am gasit unul care se strange altfel, mai usor etc.
www.kidsroom.de/cgi-bin/kidsroom.shop/46d7f391009b6ca8274150f3360806ae/Product/View/60476&2D0502#" target="_blank">Chicco Zwillingbuggy ct 0.5, Manhattan
Problema este ca nici eu si nici el nu stim o boaba de germana si nici nu poate sa bantuie print toata tara.
Ar fi de preferat sa gaseasca undeva in partea sudica.
Rugamintea mea... puteti sa-mi spuneti magazine cu articole de bb-ei unde ar putea gasi carucioare de gemeni?
La noi nu se gasesc chiar peste tot carucioare de gemeni... asa ca daca ati vazut sau stiti magazine unde s-ar gasi aproape orice pt. bb-ei... sa nu umble aiurea... si sa ma bombane
Diferenta de pret este destul de mare... in Romanaica noastra draga carutul asta e cu aproape 100 de euro mai mult ca in germania ... la reprezentanta chicco... Asa ca merita umblat un pic dupa el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

baby walz Stuttgart:
Stuttgart

Ansprechpartner: Frau Jacobi

Königstr. 43b
70173 Stuttgart

Tel.: 0711 - 229 607 0
Fax: 0711 - 229 607 20

Öffnungszeiten: (program de lucru cu publicul)

Mo-Fr: 10.00 - 19.00 Uhr
Sa: 10.00 - 18.00 Uhr

apoi, "Baby One", "Toys er Us"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Nu stiu daca e asa usor sa gasesti exact modelul pe care-l cauti.
Pe site la baby walz am gasit ceva asemanator: www.baby-walz.com/neu/SyEngine.php?Act=84938&Do=84674&_SSL=0&pArtikel=285354&pPosition=1" target="_blank">link

Desi la BabyOne si ToysRUs pe site nu am gasit Geschwisterwagen, poate gaseste totusi la filiale.

BabyOne are 3 filiale in zona Stuttgart

BabyOne Leinfelden-Echterdingen
Adlerstraße 11
70771 Leinfelden-Echterdingen
Telefon: 0711-9036430
Mo.-Fr.: 10:00 -19:00 Uhr
Sa.: 10:00-17:00 Uhr

BabyOne Leonberg
Riedwiesenstr. 7
71229 Leonberg
Telefon: 07152-928492

BabyOne Stuttgart-Feuerbach
Maybachstr. 42
70469 Stuttgart-Feuerbach
Telefon: 0711-8179818

Filiale ToysRUs sint un pic mai departisor (40-50 km)
Justus von Liebig Str. 1
72770 Reutlingen
Mo - Fr 09:00 - 20:00 Uhr
Sa 09:00 - 18:00 Uhr

Berliner Platz 12
74072 Heilbronn
Mo- Sa 09.00- 20.00 Uhr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonsis spune:

buna fetelor!
buna GABRIELA !ma bucur de cunostiinta!
eu sunt dana,mama antoniei (5 ani si 8 luni )si a anastasiei (3 ani si 11 luni).
eu sunt noua pe aici si nu stiu sa pun poze sa fac album.ma ajutati si pe mine? va multumesc mult de ajutor.
dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Eliana,
Sa stii ca si eu m-am uitat de modelul de carucior pe siteurile magazinelor "Baby Walz","Toys R'US","My Toys".
Insa poti sa-l comanzi pe siteul unde tu l-ai gasit,www.kidsroom.de ,mai platesti in plus transportul,banuiesc ca e vreo 10-12 euro.
Il comanzi pe numele pers la care va sta sotul tau si daca ajunge sapt viitoare,il poate plati la primire.

Din experienta mea,prin magazinele astea mari sunt putine carucioare de gemeni(sau ma rog,de frati-modelul cu bebei asezati unul dupa altul)si poti sa nu-l gasesti pe cel cautat.Poti sa suni la filialele "Baby Walz"si sa intrebi daca au modelul dorit.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

si multumesc pt. raspunsuri.
Problema e ca vreu acel model de carucior... sau mai er unul, maclaren... pt. ca are alt sistem de inchidere (diferit de toate celelalte... care se strang la fel, se strica repede si acupa mult spatiu stranse). Avem unul de la ABC Design la care s-au distrus sistemele de inchidere pt. ca de 2 ori pe zi il deschid/inchid... n-am cum sa-l tin deschis pt. ca nu intra/iese pe nici o usa.

Alina m-am gandit si la varianta asta dar am vazut ca in site scrie ca ajunge in 2-3 sapt. Mult prea tarziu. Al meu sot sta cateva zile acolo.
Cred ca singura varianta ramane sa ii dau adresele magazinelor din orasul respectiv si sa incerece... poate-poate gaseste un model care se strange asa si e mai usor ca si greutate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela19 spune:

Ceau Dana,
Mä bucur si eu si astept sä-imi scrii adresa ta de mail sä putem sä vb mai multe
GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Va invit fetelor la un nou capitol.

cap. 46

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonsis spune:

buna gabriela, uite iti dau adresele mele
danielas_1971@yahoo.com
dana@damacom.ro

quote:
Originally posted by Gabriela19

Ceau Dana,
Mä bucur si eu si astept sä-imi scrii adresa ta de mail sä putem sä vb mai multe
GABRIELA

Mergi la inceput